2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bence grup kuralarındaki rakipler bekleniyor. Lokomotif gibi takımların olduğu grup gelirse farklı, ölüm grubu gelirse farklı bir forvet alacağız. 3 ay dayandık 1,5 gün daha dayanırız heralde ya.

Lokomotiv Moskova ---------- Bayern Münih
Porto -------------------------- Benfica
Schalke 04 ------------------ Ajax

Bunlardan biri gelmezse geçmiş olsun.

Valla şu kuraların üstüne Modeste ve Niasse açıklanırsa değmeyin keyfimize hadi yönetim UEFA görevini yaptı sıra sende :D

Mustafa Cengiz:
''Bugün yüksek seviyede oyuncuları alabiliriz fakat ileride bizi mali açıdan sıkıntıya sokar.
Şu anda teknik kadromuzun istediği ve mali durumumuza uyan oyuncuları araştırıyoruz.''

Buyrun vizyona bakın !

Mustafa Cengiz:
''Bugün yüksek seviyede oyuncuları alabiliriz fakat ileride bizi mali açıdan sıkıntıya sokar.
Şu anda teknik kadromuzun istediği ve mali durumumuza uyan oyuncuları araştırıyoruz.''

Buyrun vizyona bakın !

Hay ben bunların vizyonuna tövbe tövbe. Ulan ŞL'de alacağın fazladan 1 galibiyet oyuncunun 1 yıllık maaşını çıkarır zaten. Kaliteli bir forvetin gelmesi demek hem galibiyet primleri, hem forma satışları hem gruptan çıkma bonusu falan extra kar kazanacaksın. Bunları biri yönetime söylesin ya çocuk bile bilir bunlar bilmiyor.

Şimdi yetkili bir isim ile konuştum..Bir çok oyuncuyla görüşüyorlarmış,Ffp limiti az olduğu için görüşmelerde buna göre hareket ediyorlarmış..Güzel haberler vermek istiyoruz dedi.

(via@futbol5

[FONT=&quot]Mustafa Cengiz: Biraz sonra Fatih Hocamızla görüşeceğiz. Başarıya aç, karakteri düzgün, yıllık ücreti uygun oyuncular bakıyoruz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur.

Sizi orada tutan Genel Kurula yazıklar olsun !
Vizyonsuz, beceriksiz herifler !
Fatih Hoca'nın arkasına saklanan korkaklar !!![/FONT]

Üst düzey bir stoper ve ŞL seviyesinde elit bir santrafor gelmezse bu kolay grubun hiçbir anlamı kalmaz. İki iyi transferle gruptan çıkma ve dolayısıyla daha fazla para kazanma şansın varken FFP diye zırvalayan vizyonsuz yönetime kalırsa işimiz, bir çuval incir berbat olur.

Şu MC'yi alın abi pistten ya! Her önüne gelen Galatasaray başkanı olmamalı!

Üst düzey bir stoper ve ŞL seviyesinde elit bir santrafor gelmezse bu kolay grubun hiçbir anlamı kalmaz. İki iyi transferle gruptan çıkma ve dolayısıyla daha fazla para kazanma şansın varken FFP diye zırvalayan vizyonsuz yönetime kalırsa işimiz, bir çuval incir berbat olur.

Şu MC'yi alın abi pistten ya! Her önüne gelen Galatasaray başkanı olmamalı!

Tarihinin en iyi kurasını çektiğin ve tüm camianın en keyifli anında “Olursa olur olmazsa olmaz” diyor transfer için Galatasaray Başkanı.. Yarın bu kolay grupta santraforsuz başarısızlık gelirse Galatasaray camiası da size “Olmadı”, “güle güle” der!

(via@osmanaltunterim)

[FONT=&quot]Şampiyonlar liginde bir galibiyetin 2.7 milyon €, gruptan çıkmanın ise 9.5 milyon € gelir getireceğini düşünürsek iyi bir forvet transferi böyle bir gruba düştükten sonra elzem bir durum oldu.. Getirisi çok fazla olacak, doğru hamle yapmak lazım.. [/FONT]

Ocak'ta olursa olur ne demek ya? Tarihin en kolay grubu gelmiş, bir daha böyle ballı grup gelmez bize. Bunu iyi değerlendirmek varken Ocak'taki transferi biz ne yapalım? Şu an kadroda tek santrafor olarak Eren var. Allah korusun başına bir iş gelse elde forvet kalmayacak. Avrupa Ligi oynayan Bjk'nin bile 3 forveti var. Yine Avrupa Ligi'nde oynayan Fb'nin Slimani, Soldado gibi oyuncuları var. Yani 3 ay boyunca transfer yapmıyorsun, üstüne gol kralını gönderiyorsun ve bu sene 2 kulvarda oynayacaksın buna rağmen forvet transferi yapmıyorsun.

Biri bu yönetime hatırlatsın; 15/16 sezonundan bir sezon önce biz şampiyon olmuştuk, şampiyon kadroyu koruduk, kadromuz yeterli falan denilmişti o kadar taraftar baskısına rağmen. Hatırlayın o dönem Zlatan'ı Ayew'i Gignac'ı falan alacaktık. Burak ve Umut neyinize yetmiyor dediler. Sonra Burak saç baş yoldurdu Çin'e gitti. O sezon biz sadece Umut'la oynadık... Sonra ne mi oldu? Ligde 6. olduk.

Ben daha önce de yazdım. Bu sezon o sezona çok benziyor diye. Allah korusun sırf kaliteli forvet alınmadı diye gruptan çıkamayıp ligde şampiyon olamazsak bunun vebali çok ağır olur. Yönetim bütün kredisini bitirir bir de zaten amatör branşlar bu haldeyken.

Hamza Hamzaoğlu denen yerli leş sevici vasatın başkan modeli Mustafa Cengiz!

Amatör branşların içine etti, sıra futbola geldi. Sen bu kafayla ocak ayını zor görürsün. Üçkağıtçı Dursun gibi tokadın nereden geldiğini anlamazsın. Şark kurnazlarının at koşturacağı yer değil Galatasaray, haddinizi bileceksiniz.

Bizim bir şansızlığımız da lige kolay maçlarla başlamak oldu. Takımın iyi başlaması, rakiplerin yetersiz oluşları bizi yanıltıyor. Şöyleki 3 maça da İsmail kalede çıksa değişen birşey olmazdı. Muslera 3 maçta da terlemedi neredeyse. Takımın çok acil bir santrafor ve bir stopere ihtiyacı olduğu çok açık. Bu kulüpten ne yöneticiler geldi geçti, hiç bu kadar beceri yoksunu bir grup hatırlamıyorum. O yüzden şaşırmıyorum.