2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Bizim bir şansızlığımız da lige kolay maçlarla başlamak oldu. Takımın iyi başlaması, rakiplerin yetersiz oluşları bizi yanıltıyor. Şöyleki 3 maça da İsmail kalede çıksa değişen birşey olmazdı. Muslera 3 maçta da terlemedi neredeyse. Takımın çok acil bir santrafor ve bir stopere ihtiyacı olduğu çok açık. Bu kulüpten ne yöneticiler geldi geçti, hiç bu kadar beceri yoksunu bir grup hatırlamıyorum. O yüzden şaşırmıyorum.

Yorumunuzun ilk kısmına katılıyorum ama son kısım yanlış. Tarihin en büyük beceriksizleri Özhan Canaydın ve Dursun Özbek'tir. Bu adamların 1 tane doğru hamlesi yoktur. Mustafa Cengiz'in yine az çok doğruları var özellikle ilk dönemde. Transferler de fena değil Onyekuru, Ndiaye, Emre gibi ama forvet transferinde görüşleri baya skandal oldu. Kaliteli bir santrafor gelmezse o yapılan hamleler de bir işe yaramayacak.

Bazı arkadaşlarımızın sık sık avukatlığını yaptığı Galatasaray yönetiminin müthiş başkanının son yaptığı açıklama şu şekildeymiş

Mustafa Cengiz: "Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli."

Hamza Hamzaoğlu denen yerli leş sevici vasatın başkan modeli Mustafa Cengiz!

Amatör branşların içine etti, sıra futbola geldi. Sen bu kafayla ocak ayını zor görürsün. Üçkağıtçı Dursun gibi tokadın nereden geldiğini anlamazsın. Şark kurnazlarının at koşturacağı yer değil Galatasaray, haddinizi bileceksiniz.

Derhal gitmesi lazım.
Fatih Hoca'nın arkasına saklanıyorlar.
Şark kurnazlığı yapıyorlar.
Bunların getireceği forvette ya Okaka olur ya da Cornelius !

Bazı arkadaşlarımızın sık sık avukatlığını yaptığı Galatasaray yönetiminin müthiş başkanının son yaptığı açıklama şu şekildeymiş

[FONT=&]Mustafa Cengiz: "Yıllık ücreti skalasına uygun olan başarıya aç, karakteri düzgün futbolcular peşindeyiz. Olursa olur, olmazsa Ocak ayında olur. Şu anda bizim elimizdeki kadro çok değerli."[/FONT]

Renktaş biz avukatlığını yapıyorsak haklı oldukları konuda yapıyoruz. Adamların hatasında eleştirin eyvallah ki biz de eleştiriyoruz ama doğrularını da eleştirmeyin. Futbol sıkıntıdayken basketbol düşünüyordu taraftarlarımız şimdi de bu arkadaşlar futbolu düşünür olmuşlar.

Yönetim sağlam kayaya çarptı o açıklamalardan sonra. Tepki gelince hemen R yapmışlar. Umarım taraftarın tepkisinden korkup kaliteli bir forvet alırlar. Yok panik transferi diye Okaka gibi çöpleri bu takıma as forvet olarak yakıştırırlarsa yazıklar olsun başka bir şey demiyorum.

Renktaş biz avukatlığını yapıyorsak haklı oldukları konuda yapıyoruz. Adamların hatasında eleştirin eyvallah ki biz de eleştiriyoruz ama doğrularını da eleştirmeyin. Futbol sıkıntıdayken basketbol düşünüyordu taraftarlarımız şimdi de bu arkadaşlar futbolu düşünür olmuşlar.

Yönetim sağlam kayaya çarptı o açıklamalardan sonra. Tepki gelince hemen R yapmışlar. Umarım taraftarın tepkisinden korkup kaliteli bir forvet alırlar. Yok panik transferi diye Okaka gibi çöpleri bu takıma as forvet olarak yakıştırırlarsa yazıklar olsun başka bir şey demiyorum.

O geri R meselesi büyük ihtimal Fatih Hoca duvarına çarpmıştır.Bu arada ne kadar doğru bilemem ama Eyüp Yıldız Cornelius'un adını vermiş imza aşamasında diye.Olursa güzel olur bu iskandinav ülkelerinden gelen futbolcuları hep sevmişimdir.

O geri R meselesi büyük ihtimal Fatih Hoca duvarına çarpmıştır.Bu arada ne kadar doğru bilemem ama Eyüp Yıldız Cornelius'un adını vermiş imza aşamasında diye.Olursa güzel olur bu iskandinav ülkelerinden gelen futbolcuları hep sevmişimdir.

Cornelius dediğimiz adam daha yarım saat önce penaltı kaçırarak takımının Avrupa'dan elenmesine sebep olmuş. Transferi olursa şu şiirin dizesine cuk oturur.

"Kimi hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ..." Bir tane düzgün isimle anılmıyoruz nerede çöp takımların çöp forvetleri var onlarla. Çöp gelecekse ben Eren'le, altyapı oyuncularla oynamamıza razıyım. En azından boş yere para harcamayız.

Cornelius dediğimiz adam daha yarım saat önce penaltı kaçırarak takımının Avrupa'dan elenmesine sebep olmuş. Transferi olursa şu şiirin dizesine cuk oturur.

"Kimi hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne belâ..." Bir tane düzgün isimle anılmıyoruz nerede çöp takımların çöp forvetleri var onlarla. Çöp gelecekse ben Eren'le, altyapı oyuncularla oynamamıza razıyım. En azından boş yere para harcamayız.

Hemde eski takımına karşı penaltı kaçırmış.

Savunulacak hiçbir tarafı yok bu çapsızların, özbek yönetiminden bir farkları da yok ama eğer savunmak istiyorsanız, savunacak yer ararsanız ya da yalnızca futbol odaklı bakarsanız savunabilirsiniz, savunacak bir şeyler bulabilirsiniz. Gerçi beni de ilgilendirmez istediğiniz kadar savunabilirsiniz. Ben kendi adıma doğruları söylüyor ve tarihe not düşüyorum.

Mesajın bold'ladığım kısmını anlayamadım ama Galatasarayın izlemekten zevk aldığım, anladığımı düşündüğüm her branşını düşünebilir, yorum yapabilirim kendi adıma, kendi hesabıma.

Yani olayı şahsileştirmek istemiyorum ama burada haftalardır bas bas bağırıyoruz bu başkan beş para etmez, bize de zerre faydası dokunmaz diye ama inatla bizi burda ötekileştirmeye çalıştı bazı şahıslar. Hadi buyrun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumunuzun ilk kısmına katılıyorum ama son kısım yanlış. Tarihin en büyük beceriksizleri Özhan Canaydın ve Dursun Özbek'tir. Bu adamların 1 tane doğru hamlesi yoktur. Mustafa Cengiz'in yine az çok doğruları var özellikle ilk dönemde. Transferler de fena değil Onyekuru, Ndiaye, Emre gibi ama forvet transferinde görüşleri baya skandal oldu. Kaliteli bir santrafor gelmezse o yapılan hamleler de bir işe yaramayacak.

Beceri yoksunu bir grup diyorum Yasin Bey. Salt başkan değil kastım, genel yönetici becerisidir.

L.moscov - Porto - Ajax dedik son takim yamuk yapti Schalke geldi :) Azicik darilmadim degil hani :)

Arkadaslar olabilecek en sansli kura oldugunu belirtmeye gerek yok ama Kuslarin forumunda kafayi yemisler kura sansindan dolayi - aglayan zirlayan :) Ahahahaha

"Paraya şöhrete doymuş futbolcu kesinlikle istemiyoruz, daha çok başarıya aç futbolcuları tercih edeceğiz." - Adnan Polat

Abi ne Cornelius’u Allah’ın aşkına bu takıma siyahi forvet şart! Ha ikinci forvet olarak da Cornelius gelir o zaman olabilir ama şu kuradan sonra gider de kendi ayağına sıkarsa yönetim, o zaman fazla oturamazlar o koltukta, inşallah da oturmazlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cornelius nedir abı ya inanamıyorum her defasında daha iş bilmez adamlar geliyor bu kulübün başına ne çilesi varmış koskoca galatasarayın.Mali sıkıntıdan bahsediyor hala adam 4.torbadan girdiğin kurada şöyle lokum gibi bir gruba düşmüşsün bu gruptan 10 puan ile çıksan 19.5 milyon euro kasana ama sen hala forvetsiz de olur diyorsun ne diyeyim ki ...