2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Ben 3.'lükten yanayım. Grup kolay falan değil en sevmediğim grup tipi aşırı dengeli. Grupta bir tane buranın ağası benim diyecek bir takım şarttı. Bayern ve City'li gruplar güzeldi.

O kadar da degil Murat Bey. Allah nasip ederde ilk 2 de bitirirsek eger, CL katilim parasiyla birlikte toplam 50 milyon Euro gelire ulasmis olacagiz. Bu rakam cok deli para. Ve ben 2. tura kalabilecegimizi dusunuyorum. Yeter ki Porto ve Schalke'den 4 puan alalim toplam.

Gomisi sattigimiza pisman olacagiz o kesin. Ama potansiyelli oyuncularimiz hala var. Dahasi Gary Rodriguezin ve sakatlanmazsa Onyekuru'nun patlama yapacagini sonrasinda da buyuk bir kulube cok iyi tutarlarda tranfer edilecegini dusunuyorum.

Merkez forvetimiz yok. Kanat agirlikli olmayip rakip stoperlerle haydi bre pehlivan tarzinda mucadele edecek birine ihtiyacimiz var acilen.

Umarım Fatih hoca ağzından girip burnundan çıkar şu 5 para etmez heriflerin de , sağlam bi forvetle zaferden zafere koşarız inşallah. Terbiyesize bak öyle bi kuradan sonra çıkmış milyonlarca heyecanlı, günlerdir forvet bekleyen ve şu kuraya sevinen Galatasaray taraftarına “olmazsa da olmaz” diyor, yürek yemiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra transferi zor görüyorum beceremez bu çapsiz yönetim.
Olur da bir yanlışlık ile becerirlerse de bu sefer evrakları yetiştireceklerini düşünmüyorum.

Gomis varken forvet isteyen teknik direktörü forvetsiz bıraktılar .Zaten sevmiyordum şu Mustafa cengizi artık nefret eder oldum şerefsiz herif araştırıyoruz diyor neyi arastirıyorsun aylar oldu aylar sinir krizine sokuyorlar 2 gündür .

Galatasaray, Cornelius ve Ömer Bayram ile anlaşmaya vardı. Transferler bitmek üzere büyük aksilik olmazsa ikisi de açıklanacak

(via@aligumen

Hayır olayın diğer yönünden bakarsak Eren için de kötü haber. Ola ki forvet olarak o çıkacak maçlara, en ufak hatasında taraftarın medyanın önüne kurban olacak. Ya 8 ay olacak 8 AY, 1 tane mi hayrı dokunmaz bi yönetimin bi kulübe ?

Bence Gomis'ten sonra Modeste ile anlaşıldı ancak son dakika çıkan imza parasını hukuki süreçmi bilinmez bundan dolayı iptal oldu.Sonra da başka plan olmadığı için kaldık öyle.Ben transfer de başarısılığı başkan ile beraber A.Albayrak'a da yazarım şu anda futboldan sorumlu kişidir.

Ne yazık ki daha önce de belirttiğim üzere aşırı beceriksiz olan bir yönetim!! Keşke ben haklı çıkmasaydım da tam tersi olsaydı olaylar..Şu saatten sonra iyi bir adamın geleceğini düşünmüyorum gelse bile bu plansızlığı örtmez ve sınıfta kalırlar her türlü..Zaten diğer branşları buralarda defalarca konuştuk ettik ama futbol da terim varken yapılan bu beceriksizlik resmen skandaldır!! Terim ağustosun başından beri 2 forvet istiyorum diyor ama adamlar son 10 saate bıraktılar işi..Allah hocaya sabır versin bu saatten sonra yapılacak bir şey yok..O değilde CL'den gelecek olan 20m eurodan olduk..

Gomis'i gönderip B planı yapmadan Beşiktaş'ın göndermek istediği adamı alanlara bunun hesabını sormasak bize de yazıklar olsun !
Hoca 2 hızlı forvet isterken ona Cornelius-Love ikilisini alan yönetimin 1 dk bile durmamasi gerekir !
Yazıklar olsun !!!

Tez vakitte defolup gitmeniz dileğiyle. Fatih hoca olmasa siz 5 dk bile burda oturamazdınız da..

Kardeşim herşeyde de gitsinler olmaz bu transferler hocanın bilgisi dahilinde hoca ve scout ekibinin beraber hazırladığı rapor doğrultusunda yapılır ki önümüzde ki sezon uefa ffp için uyulmazsa 9 milyon euro ödeyeceksin diyor ve bu sezon 20 önümüzde ki sezon 10 milyon euro zarar edeceksin diyor.Daha önce yazdığım gibi Modeste de sorun çıkması transfer işini bozdu diye düşünüyorum ben.