2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Ciddi ciddi Efe Güven'i koç yapmaya çalışıyorlar Yalçınkaya'nın ısrarları sebebi ile.
Bulabildiğiniz her yerde herkese tepki gösterin arkadaşlar böyle bir şey olursa rezil oluruz.

Cem Akdağ ile anlaşılmış ve bir kaç gün içinde iyi gelişmeler olucak bira daha sabırlı olalım geçen seneden daha kaliteli ve daha dengeli bir takım olucak haberler bu yönde

Efe Güven seçimine tepkiler çığ gibi gelince tekrar Cem Akdağ ismi gündeme gelmiş. Umarım o büyük hatadan dönülür ve takımın başına Cem Akdağ getirilir.

Saygılar.

Ekrem memnun isminin ne basında ne taraftar olarak bir baskı unsuru olmaması çok ilginç Fatih Terim gerçeği futbol ve klüp bazında ne kadar değerliyse Ekrem Memnun gerçeği de bayan basketbolu ve klüp için öyle olması lazım ama adamın adı bile geçmiyo söylenicek çok şey var ama neyse. Seçenek olarak bile söylenemez klüp için Ekrem Memnun söylersin diğerleri için olmazsa konuşursun adamın adı bile geçmiyo helal olsun.

Efe Güven birini sadece torpili var diye A takım hocası için düşünmek de Galatasaray'da olabilecek bir tarzdır zaten!
Kendine gel ey yönetim! Ekrem Memnun'u getirin takımın başına!

Yakın Doğu Üniversitesi'nin basketboldan çekilmesi üzerine Çukurova Basketbol Kadınlar Euroleague'e davet edildi. Buna göre gelecek sezon Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediye ve Çukurova Basketbol Euroleague'de oynayacak.

Kadınlar Eurocup'ta ise Galatasaray, Ormanspor, Beşiktaş, BOTAŞ, Mersin BŞB mücadele edecek.

Biz niye alınmadık EL e şaşırdım belli bi devamlılığımız var Eurocup var anlamadım

Wildcard ile Euroleague katılım alma şansımız vardı ama Ömer Yalçınkaya yeterli ilgiyi göstermeyip sadece bir mektup yazarak adeta elinin tersi ile itti bu şansımızı. Çünkü o zaman Efe Güven'i takımın başına geçirme ve takımı küçültme hayalleri suya düşerdi.

Saygılar.

Metin Bey, bu tam bir rezalet. Bunu da açıklasın bir zahmet şube yöneticileri. Bunu yapan biri GS'lı olamaz. Ne demek üst lig varken alt lige katılmak. Kim istemiş, niye istemiş bunları bilmek bizim de, kariyerleri sözkonusu olan (herkesten önce) sporcularımızın da hakkı.