2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Kim bu ömer yalçınkaya ya nedir bu adamın özelliği anladık liseli böyle adamlar yüzünden tiksindirdiler güzelim liseden adamı.3 yıldır adeta şube kurbanlık koyun gibi..

Ömer Yalçınkaya skandal konusunda Dursun Özbek'i geçti. Bütün suçu Maljkovic'e atıp onu göndererek temizlendiğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz ! Topunuz gideceksiniz topunuz..!

İki sezon çalıştığı Galatasaray'dan ayrılan kadın takım koçu Marina Maljkovic, Çin Ligi'ne gitti. Maljkovic Shangai Baoshan Dahua takımı ile anlaştı.

Maljkovic ile birlikte Jelena Dubljevic de Shangai Baoshan Dahua ile sözleşme imzaladı.

Ömer Yalçınkaya takımımızı küme düşürmeye ant içmiş bir kan emicidir. Şu isim yüzünden foruma bile girmek istemiyorum. Okudukça insan daha çok sinirleniyor. Mustafa Cengiz başkan bu konuda hayal kırıklığı.

Ydü eğer oyuncuların bu sezonki maaşını ödemeye devam edecekse mutlaka bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Bunun için Olcay, Bahar, Q ve Cansu kesin alınmalı.

PG: Işıl Alben - Olivia Epoupa
SG: Olcay Çakır - Riquna Williams (Moriah Jefferson)
SF: Allie Quigley - Cansu Köksal
PF: Bahar Çağlar - Meltem Yıldızhan
C: Quanitra Hollingsworth - Gigi Petronyte

4 oyuncunun maaşı Ydü tarafından ödeneceğinden, Quigley hariç diğer oyuncuların da çok fazla para almadığından bu kadro çok rahat kurulabilir. Az maliyetli iyi kadroyla 3 kulvarda da iddialı oluruz.

Tabi başımızda da Ekrem Hoca olmak şartıyla. Bu kadro ve Ekrem Hocayla uçarız.

Ydü eğer oyuncuların bu sezonki maaşını ödemeye devam edecekse mutlaka bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Bunun için Olcay, Bahar, Q ve Cansu kesin alınmalı.

PG: Işıl Alben - Olivia Epoupa
SG: Olcay Çakır - Riquna Williams (Moriah Jefferson)
SF: Allie Quigley - Cansu Köksal
PF: Bahar Çağlar - Meltem Yıldızhan
C: Quanitra Hollingsworth - Gigi Petronyte

4 oyuncunun maaşı Ydü tarafından ödeneceğinden, Quigley hariç diğer oyuncuların da çok fazla para almadığından bu kadro çok rahat kurulabilir. Az maliyetli iyi kadroyla 3 kulvarda da iddialı oluruz.

Tabi başımızda da Ekrem Hoca olmak şartıyla. Bu kadro ve Ekrem Hocayla uçarız.

Oyuncuların maaşı YD tarafından falan ödenmeyecek. Eğer ikna edebilirsek yarsını biz vereceğiz ki hala belli değil. Qanitrayı alabileceğimizi sanmıyorum umarım onu da dahil ederler, Meltem yine aynı sakatlığı yaşadı ve gelecek sene unutun onu. Epoupa Lille'e gitti diye haberler çıktı.

Oyuncuların maaşı YD tarafından falan ödenmeyecek. Eğer ikna edebilirsek yarsını biz vereceğiz ki hala belli değil. Qanitrayı alabileceğimizi sanmıyorum umarım onu da dahil ederler, Meltem yine aynı sakatlığı yaşadı ve gelecek sene unutun onu. Epoupa Lille'e gitti diye haberler çıktı.

Twitter'da görmüştün maaşların ödeneceği hakkında yarısı ödenecekse sıkıntı çıkar. Aşırı yüksek maaş veriyordu çünkü Ydü. Tek çaremiz adam gibi bir sponsor bulunması olacak o zaman. Epoupa ile ilgili söylentileri ben de duydum ama kesin bir şey değilmiş. Galatasaray'dan haber bekliyormuş. Bizden ret cevabı alırsa gidecek. Ama gitmez bence taraftar olarak onu çok sevdik o da bizi sevdi.

4 yabancı hakkımız varken Olivia Epoupa gibi hucumda çok kısıtlı kalan oyuncuyu tutmanın anlamı yok, evet kendisini seviyorum, savaşıyor, mücadele ediyor ama yetmiyor, üst düzey maçlarda bu hücum performansıyla imkansız. Yakın Doğu Üniversitesi'nden oyuncu alabiliyorsak önceliğimiz Quanitra ve Olcay olmalı, gönül isterki Olcay, Cansu, Bahar ve Quanitra'yi alabilelim ama olmuyorsa sadece Quanitra için anlaşmak lazım. Şuan Işıl ve Quanitra tartışmasız ligin en iyi iki yerlisi. İlk beşte iki yerli oynatma zorunluluğu var, bu ikiliye sahip olmak büyük avantaj olur.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin kapanmasıyla bizim için önemli bir fırsat doğdu, eğer şubeyi yöneten Galatasaray Spor Kulübü diyebiliyorlarsa bunu bir an önce değerlendirirler.

Işıl Alben - Şerife Alperi Onar

Moriah Jefferson - Olcay Çakır

Allie Quigley - Cansu Köksal

DeWanna Bonner - Bahar Çağlar

Quanitra Hollingsworth - Amanda Zahui

Son düzenleme:
Yine orta sıralarda takılacak vasat bir takım kuracaksak Epoupa kalabilir. Ama yok YD'dan oyucuları alıp hedef yükselteceksek o zaman çok daha iyi yabancılar da almak gerekir. Yerli kadrosunu güçlendirip Kaela Davis gibi kötü yabancılar alacaksak hiç bir anlamı olmaz.