2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Ekrem Memnun olmuyorsa bile Cem Akdag ile anlasmalilar. Hayir da demez Cem hoca. Bayan takiminla iyi uyusacagini dusunuyorum gecmiste bizdeyken yaptiklari var. Dilerim ydu ile bu birlesme olur.

Yduden bir yonetici keske Galatasaraydan birlesme teklifi gelse demis kibrisa giden bi Galatasarayliya. Kafasina gore demiyodur heralde. Ama ydu oyunculari vercekse baslarina tecrubeli bi koc koy diye sart kosmali. Yoksa o oyuncularla yine yurokup sampiyonu olacagimiz bi sezon cop olur. Sezon basladiktan sonra ekrem memnun cem akdag zafer kalaycioglu olmuyosa enazindan derya ozyer getirelim diye ugrasacak duruma gelceginiz zaten bastan belli. Bastan tecrubeli bi koc getirin iste.

Efe Güven artik takimin basinda.
Bize artik destek olmak düser, ha yanlislarini görürsekte tabiki yanlislarini söylemeyide unutmayiz

Futbol gelirinden baskete para aktarilmayacakmis Uefa kriterleri su bu felan fistan, bugune kadar 10 uzerinde futbol formasi almak zorunda kaldim. Basket formasi istemediler yegenler, futbol formalarini mecburen aldim. Ama sunu dusunmustum ki, bu paralar elbet basket subemiz ve digerlerini de gerekli dagitimlar yapilir. Bundan sonra ellerim kirilsin ki bir tane futbol ile ilgili birsey Gs storedan alirsam aldirirsam yakinlarima.

Madem ki biz bir degiliz, ayirin kardesim komple herseyi, siz yonetim olarak sponsor bulma sozuyle geldiniz ama dun baskan ne yapayim bulamadim istifa mi edeyim dedi, istifa et kardesim. bir kere su katilmamis yalancisiniz. ikincisi basket subesine sponsoru taraftar bulur eninde sonunda, hic kimse bu cigligin onunde duramaz! Beceriksiz insanlara ihtiyacimiz yok!

Kadroya gelince, alt yapiyla cikin kardesim, 16-17 yasindaki cocuklarla cikin, cunku sozlesme yapacaginiz insanlarin hem maaslarini odemeyeceksiniz hem de 6 ay sonra utanmaz bir sekilde indirime gitmesini isteyeceksiniz.

Hey Erol Can Cinko yerinde olsa bir dakika durmam, cunku sana soylenen paranin uzerine yatacak bu yonetim! maasini da alamayacaksin zaten, basket topunu hamburger olarak goreceksin acliktan. Acilen Erol Can Cinkoya bir sekilde ulasip bunlari iletmem lazim kendisine.

Futbol gelirinden baskete para aktarilmayacakmis Uefa kriterleri su bu felan fistan, bugune kadar 10 uzerinde futbol formasi almak zorunda kaldim. Basket formasi istemediler yegenler, futbol formalarini mecburen aldim. Ama sunu dusunmustum ki, bu paralar elbet basket subemiz ve digerlerini de gerekli dagitimlar yapilir. Bundan sonra ellerim kirilsin ki bir tane futbol ile ilgili birsey Gs storedan alirsam aldirirsam yakinlarima.

Madem ki biz bir degiliz, ayirin kardesim komple herseyi, siz yonetim olarak sponsor bulma sozuyle geldiniz ama dun baskan ne yapayim bulamadim istifa mi edeyim dedi, istifa et kardesim. bir kere su katilmamis yalancisiniz. ikincisi basket subesine sponsoru taraftar bulur eninde sonunda, hic kimse bu cigligin onunde duramaz! Beceriksiz insanlara ihtiyacimiz yok!

Kadroya gelince, alt yapiyla cikin kardesim, 16-17 yasindaki cocuklarla cikin, cunku sozlesme yapacaginiz insanlarin hem maaslarini odemeyeceksiniz hem de 6 ay sonra utanmaz bir sekilde indirime gitmesini isteyeceksiniz.

Hey Erol Can Cinko yerinde olsa bir dakika durmam, cunku sana soylenen paranin uzerine yatacak bu yonetim! maasini da alamayacaksin zaten, basket topunu hamburger olarak goreceksin acliktan. Acilen Erol Can Cinkoya bir sekilde ulasip bunlari iletmem lazim kendisine.

Kardesim sizin gündemi takip etmiyormusunuz?
DÜN BASIN TOPLANTISINDA FUTBOLDANB BASKETBOLA PARA AKTARILDIGINI SÖYLEDI VE AKTARILMAYA DEVAM EDECEGINIDE SÖYLEDI
VE BUNLARI UEFAYADA ANLATTIKLARINIDA SÖYLEDI

Boşta tüm devşirme ler boşta Q ,Newlin,Turner,lara yanlız lara bir takımla anlaştı. Q yu istiyoruz ama olur mu onu bilmem

Galatasaray, kapanan Yakın Doğu Üniversitesi ile anlaşmaya vardı. Buna göre yeni sezonda, Yakın Doğu Üniversitesi’nden 3 ya da 4 isim, Galatasaray forması giyecek. (via@*********Basketball)

Arkadaslar bu isimler arasında Gruda ve Bahar olmayabilir. Olcay gibi genç oyuncular olma ihtimali yüksek. Kendinizi çok büyük beklenti altına sokmayin sonra göreceğimiz isimler ümidimizi kirabilir.

Keşke Gruda, Bahar, Olcay falan olsa ama bu şubeyi kandırmak çok kolay.

Sakin olmakta fayda var...