2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Bu yönetim ne yapıyor anlayan var mi?Bütçe oluşturmaya çalışmayacaksan,çözüm bulmaya çalışmayacaksan bizden ne farkları var.Merak ediyorum sponsorluk için kaç tane Galatasaraylının kapısını çaldılar.En azından 50 100 bin dolarlık farklı 3 5 sponsor bile bulanamıyor mu?

Son düzenleme:
Seçim öncesi birçoğumuzun gönlünde yatan mevcut başkan ve yönetimi, ilk ciddi sınavını bu sene basketbol şubelerindeki eylemleriyle verecektir. Özellikle de, "Kadın Basketbolu" nda… Kadın basketbolu; çünkü, erkek basketboluna oranla çok daha düşük bütçeli hamleler gerekli ve de yeterli... Kadın basketbolu; çünkü, Yakın Doğu'lu çoğu kalifiye oyuncuyu, gerçek maliyetlerinin daha altında bir rakamla takımımıza kazandırma fırsatı var... Kadın basketbolu; çünkü, ezeli rakibimizle gireceğimiz rekabetin getireceği mali kayıplar, erkek basketboluna oranla daha az, ama başarılı olma ihtimali daha fazla... Yani, daha az risk; daha fazla başarı beklentisi... Bu şube için yapılacak en öncelikli hamle, uygun sponsor ya da sponsorlar bulmak... Ha, bulunabilir mi? Bence, çok rahat bulunabilir; tabii her şeyden önce, ilgililerin yüreğinde bizimle aynı dert olması gerekir! Bekleyeceğiz ve göreceğiz... Saygılarımla!..

Son düzenleme:
Yönetim kadınlarda YDÜ ile büyük oranda anlaşmış 4-5 oyuncu gelecek sezon GS forması giyecek.
Kadın takımının koçu Efe Güven olmuş yakında resmi açıklama gelecek.
Işıl Alben, kadın takımının bütçesinin 5'de 1'i oranında bir kontrat istiyor kendisinden indirim isteniyor.
Moriah Jefferson ile anlaşılmış ama Guiqley gelmiyormuş. Ayrıca Efe Güven bazı yabancıları takip ediyormuş. Onun istediği isimler alınacakmış.

Eyüp Yıldız

4-5 oyuncu gelecekse bunlardan biri Olcay Çakır'dır diğeri Quanitra'dır. Diğer 2-3 transfer de yabancıları olacaktır ama kim gelir bilmiyorum Kayla McBride gelir mi acaba Quigley gelmiyorsa.

Gruda ile ilgilendiğimiz yazılıyor.

O 4-5 oyuncu arasında umarım Qyl vardır.
Çünkü bizi genç oyuncular ile kandırabilirler.
Bu yönetim ve şubeden her şey bekliyorum...

Gruda ile ilgilendiğimiz yazılıyor.

O 4-5 oyuncu arasında umarım Qyl vardır.
Çünkü bizi genç oyuncular ile kandırabilirler.
Bu yönetim ve şubeden her şey bekliyorum...

Gruda'yı almazlar inşallah. Hem çok pahalı hem de Ekat'tan ayrıldığından beri boşları oynuyor. Onu alacağımıza Zahui'yi tercih ederim hatta scout transferi olabilir.

Hadi istedigimiz oyunculari kaptik diyelim. Efe Guven ile nasil olacak ki.
Yduden bir yonetici keske Galatasaraydan birlesme teklifi gelse demis kibrisa giden bi Galatasarayliya. Kafasina gore demiyodur heralde. Ama ydu oyunculari vercekse baslarina tecrubeli bi koc koy diye sart kosmali. Yoksa o oyuncularla yine yurokup sampiyonu olacagimiz bi sezon cop olur. Sezon basladiktan sonra ekrem memnun cem akdag zafer kalaycioglu olmuyosa enazindan derya ozyer getirelim diye ugrasacak duruma gelceginiz zaten bastan belli. Bastan tecrubeli bi koc getirin iste.

YDÜ'den ismi geçen oyuncuları alırsak Efe bile engelleyemez Eurocup almamızı merak etmeyin. Zaten ismi geçen oyuncuların hiç birine lafını geçiremez Efe güven. Sorun alabilecekmiyiz gerçekten oyuncuları?

Yönetim kadınlarda YDÜ ile büyük oranda anlaşmış 4-5 oyuncu gelecek sezon GS forması giyecek.
Kadın takımının koçu Efe Güven olmuş yakında resmi açıklama gelecek.
Işıl Alben, kadın takımının bütçesinin 5'de 1'i oranında bir kontrat istiyor kendisinden indirim isteniyor.
Moriah Jefferson ile anlaşılmış ama Guiqley gelmiyormuş. Ayrıca Efe Güven bazı yabancıları takip ediyormuş. Onun istediği isimler alınacakmış.

Eyüp Yıldız

Selçuk İnan'dan indirim istemeyen haysiyetsizler hangi akla mantıkla Işıl'dan indirim bekliyoruz. Onurunuz yok sizin. Tez zamanda def olursunuz umarım. Gece gece sinirimi zıplattılar...