2018-2019 Transferler ve Kadro Yapılanması

Ömer Yalçınkaya çoğu konuda olduğu gibi yine yalan konuşuyor. Marina Maljkovic gitmek istemedi gitmeye zorlandı. Aynen Oktay Mahmuti'de olduğu gibi. Parmağında oynatmaya devam ediyor şubeden sorumlu yöneticileri.

Saygılar.
 
2d273f9f8d8db2351d500d88f3bd951e.png
Litvanyalı uzun da geliyor geriye kıta dışı uzun iyi olursa iddialı oluruz bence


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bunca insanın söylediklerini nereleriyle dinliyorlar.Erkek takımının dünya kadar transfer yasağı var ama transfere devam,ne istiyorlar bayan takımından.
 
Takım, en azından İstanbul'da olabilen kim varsa işte toplu antreman yapıyor, yani sanırım. Onu da iki sporcunun "Aşk-ı Memnu" canlandırması yaptığı bir sosyal medya paylaşımından anlayabiliyoruz. Tabi o da ihtimal, belki de üzerinde geçen seneden kalma bir antreman kıyafetiyle sıradan bir gym'e gitmiştir...

Dünyanın en şeffaf yönetilen çiftliği...
 
Allah belalarını versin.Hafta bitti lan,açıklama nerede.Bunların kaç yüzü var,ben artık saymayı bıraktım.Güzel şeyler olacak ümidiyle kendimizi daha ne kadar kandıracağız.
 
Takım 2018 2019 sezonu altyapı oyuncularla devam edilecek yabancı transferi dusunulmuyor bir değişiklik olmasa Kadro yüzde 80 ile Işıl alben İrem naz topuz inci güçlü meltem Yıldızhan elzem arat İrem Kübra taşar altpidan bir kaç oyuncu eklenecek
 
Son düzenleme:

Üst