2019-2020 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ayrıca Göksenin'in varlığı demek hemen her deplasmanda takımın üstüne bir kat fazladan yük demek. Hani Melo filan gibi yeteneğin olur, yediğin küfürü avantaja bile çevirirsin. Öyle bir yetenek de yok, resmen tepki gördüğü deplasmanların %90'ından takımı aşağı çekmekten başka bir şey yaptığı yok. Sırf bu yüzden Ergin Ataman'sız bir yeni sezona başladığımız için memnun olmuştum. En azından Banvit-Karşıyaka-Fener-Beşiktaş gibi deplasmanlarda takımın gücü yettiğince top oynayıp kazanıp kaybedeceğimizi belirleyeceğimizi düşünüyordum. Hoş Ergin hocanın elinde daha iyi kadro varken de deplasman karnesi belliydi. Bir de şu Göksenin'den kurtulduğumuz gün daha da rahatlayacağım. Elde avuçta zaten para yok, bir de bütçe içinden evlatcılık adı altında kesinti yapıyoruz. Gına geldi artık Göksenin'inden de.
 
Daha maas gecikmelerinin kim tarafindan oldugunu bilmeyen veya anlamayan biriyle uzatmanin alemi yok. Birine dalga mi geciyorsun diyebilmek icin en az %80 felan hakli olur insan. % 3 bile hakli degilken hem de :) Neyse uzatmayacagim dedim.

Ne olursa olsun Ertugrul Hocaya guvenim tam. Umarim daha fazla yormazlar Hocayi!
 
Göksenin'in iyi istatistik yaptığı maçlar/dönemler ile takımın kötü oynadığı maçlar/dönemleri eşleştirsek korelasyon katsayısı 1'e yakın çıkar. Takımla alakasız, takım iyiyken aşağı çeken bir oyuncu.
 
Daha maas gecikmelerinin kim tarafindan oldugunu bilmeyen veya anlamayan biriyle uzatmanin alemi yok. Birine dalga mi geciyorsun diyebilmek icin en az %80 felan hakli olur insan. % 3 bile hakli degilken hem de :) Neyse uzatmayacagim dedim.

Ne olursa olsun Ertugrul Hocaya guvenim tam. Umarim daha fazla yormazlar Hocayi!

Saygımdan susmayı tercih ediyorum. Zaten genel olarak yazdıklarınızı okumuyorum. Her şeyin en iyisini bildiğinizi sanmaya devam edin lütfen. rica ediyorum hiçbir şekilde yazdığım bir şeye de cevap vermeyin.

Anlamak istemeyeceğinizi biliyorum. Ama son kez ihtimalinizi düşünerek tekrar anlatayım. Göksenin’in kalması teknik ekibin değil, yönetimin kararı. Teknik ekip o bölgede bir yapılanmaya gitmek istedi ancak yönetim Göksenin’i tutmaya karar verdi.

Gelelim Zach Auguste meselesine. Eğer Jekiri 400 binlik teklifi kabul etseydi Auguste kalmayacaktı. Masada hala alternatifler varken, pazarda hala oyuncu varken bu karar acele ve yanlıştır. Demek ki sorun dediğiniz gibi yönetimsel değilmiş.

Okur musunuz bilmiyorum. Siz kendi bildiğinizi doğru kabul eden, izlemediğiniz kişiler hakkında bile bilgi sahibi olan insanlardan daha fazla yorum yapıyorsunuz. Ben size laf anlatmaya çalışmaktan yoruluyorum bazen.

Anlayabileceğiniz en açık şekilde açıkladım. Okursanız, okursunuz. Okumazsanız, yapabileceğim bir şey yok. İyi günler dilerim.
 
Son düzenleme:
Frank Mason - Trey Burke - Walter Lemon - Isaiah Canaan, Dörtlüsü hala bir takımla anlaşmadı.Burke'ün gelmesi çok zor, Canaan'da son sakatlığından sonra katkı veremeyebilir ama Mason - Lemon ikilisinden birini alalım bari.Oyun kurucuda seviyeyi yüksek tutalım.
 
İlk sayfalarda yazdığım Jarrell Brantley , Utah'ın G League takımıyla kontrat imzalamış.4 Numarada da üst düzey oyuncular azalıyor.Yante Maten'i alsak bari.Dış şutu üst düzeyde olmasa da gücü ve savunmasıyla fark yaratır.
 
Galatasaray Doğa Sigorta, 4 numara pozisyonu için geçtiğimiz sezon Belçika ligi ekiplerinden Mechelen'de forma giyen ABD'li Kwam Cheatham ile ilgileniyor.

(@eyupyildiz )
 
Mantas Kalnietis 4 yıl önce ana oyuncu ya da geçen sezon Klobucar'ın yerine yardımcı oyuncu olarak gelseydi anlaşılabilirdi (gerçi Klobucar gibi 100 Bin Euro'yu kabul etmezdi).Ama şu anda gelmesinin hiç bir anlamı yok.Asıl oyun kurucumuz olamaz, Harrison varken asıl 2 numaramız olamaz,alacağı parayla 7. yabancı olamaz.Neden isteniyor ki?

Kwan Cheatham'la ilgilenilmesi de anlamsız.Ormanspor,Afyon ya da Büyükçekmece gibi küme düşmemeye çalışan takımların seviyesinde olan bir oyuncuyla adımızın bile anılmaması lazım.

Geçen sezon ligi 3. bitirdik ama sözü edilen hamleler bu yıl 13. olacak bir takımın hamleleri gibi.
 

Üst