2020-2021 Euroleague

De Colo ve Vesely yokken EuroCup kadrosu son 3 maçta averaj takımına döndü.
Kurtarıcı olarak Alex Perez'i bekleyecekler.

Son 8'e böyle giderlerse en iyi ihtimalle 7. Ve 8.sırada girerler ama final four'a kalacaklarını düşünmüyorum.
 
Fbeko ardarda İspanyol boğalarından 42, 18 ve 20 sayı fark yedi. İşler yolunda gitmiyor. Perez, De Colo ve Vesely'nin gelişiyle de çok düzeleceğini sanmam. Obradovici çok arıyorlar. Övdükleri Kokoskov euroleague duvarına tosladı.
 
Ben sorununun Kokoskov kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Piyasa şartları malumken FB bu seviyelerde kalmak istiyorsa Kokoskov'da ısrar etmeli. Takım daha çok Gherardini tarafından kurulmuş gibi. Eddie'yi severim gerçekten ama "şutu soksun" diye alınmış olduğu çok belli oluyor.
 
Anadolu Efes’te Kızılyıldız maçının eksikleri:

Bryant Dunston - Retina yırtılması (4 hafta)
Vasilije Micic - Baldır (2 hafta)
Roddy Beaubois - Göz çukuru kırığı (3 hafta)
Tibor Pleiss - Hasta (2 hafta)
Yiğitcan Saybir - Ayak bileği

Milli takımda olan beş oyuncu da olmayınca, Efes bugün beş kişi idman yaptı. TBF ile ortak hareket ediliyor, bu yüzden Efes’in beş milli oyuncusu bu hafta hem Kızılyıldız hem milli maçlarda oynayacak.

(@ismailsenol)
 
O eksik,bu eksik, şu sakat,bu cezalı.Farketmez Ergin hocama. Bakın takım pivotsuz. Moermann tek var.Dunston yok,Pleiss yok. Takım taş gibi. Ne LarkinPilsen,NePleiss Pilsen dediler...Boş..Ne diyim...Zamanında coach olarak Zalgris Kaunas'a gidemeyenlere bu maç ders olsun. Şu kadronun başında bir önceki Galatasaray antrenörü olsa şu an maç skoru Kızılyıldız : 78 - Anadolu Efes: 61 idi.. Yürüyedur cimbombomun çocuğu Ergin ATAMAN.
 
Zenit bugünde deplasmanda Zalgiris’i yendi. Sessiz sedasız ilerliyorlar. Pascual hoca iyi iş yapıyor. Bizim Poythress da 10'dan aşağı sayı atmıyor.

Anadolu Efes evinde Zenit'e ve Münih'e kaybetmemeliydi. İnşAllah aramaz bu 2 mağlubiyeti...
 
Son düzenleme:
Zenit bugünde deplasmanda Zalgiris’i yendi. Sessiz sedasız ilerliyorlar. Pascual hoca iyi iş yapıyor. Bizim Poythress da 10'dan aşağı sayı atmıyor.

Anadolu Efes evinde Zenit'e ve Münih'e kaybetmemeliydi. İnşAllah aramaz bu 2 mağlubiyeti...

Efes aramaz bence Zenit ve Bayern maçlarını. İki takımda herkesi yenebilecek güçteler. Efes formunu giderek arttırıyor. 5 eksiğe rağmen Kızılyıldızı rahat yendiler. Efesin rakipleri Barca, Real ve Cska.
 
Ergin hoca değil 5 eksik 15 eksik olsun,şurda forumdan 10 kişiyi toplasa katkı alır hepimizden. Hocanın bugüne kadar çalıştığı bütçeler vs Obradoviçe verilen bütçeleri ve takımları yer değiştirin hangisinin verim sırasında önde olduğunu görebilirsiniz. Obradoviç şanslı adam. Ergin hocamın ne yazıkki çalıştığı Dursun Özbek gibi, Bjk başkanı gibi , transferleri kendi yapan eski Efes Pilsen menejeri Engin Özerhun gibi kişilerle çalışmadı. Çalışssaydı bugün kendisini görürdüm Obrayı dünya sıralamasında.;) Mesela Bjk başındayken bize gelmeden önceki son şampiyon olduğu sezonda yarı finalde bizi Obradovic o Bjk ın başında olsa asla eleyemezlerdi. Obraya 20 milyon usd den aşağı bütçe ver çalışmaz bile. Bilir başarılı olamayacağını çünkü...Bu sene fb de neden kalmadı en büyük örneği. Başarısızlık kıyaslamasında bile Obradoviç önde. Ergin hocamın Eurocup sezonu sonrası başarısız olduğunuve bunu başarısızlığın 9 milyon usd butce ile yapıldıgını soylemek lazım.Ama Obradovic basarısızlıkları 20-25 milyon dolarlık basarısızlıklar....Son 2 sezon, ilk fenere geldigi sezon..Panadaki son sezonu..( Hele orda 35 milyon usd butcesi vardı takımın)
 
Son düzenleme:
Bir maç ancak bu kadar zevksiz olabilir. Fenerin her maçı kalitesiz. Karşısında Madrid Barça olunca yine bi nebze eh diyebiliyorsun da, Valencia gibi orta takımlar olunca hepten çekilmiyor maçı izlemek.
 

Üst