2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temel sıkıntı sezona tek 5 numara olarak başlamasıydı, sonra Tyus Marei ve Amile geldi ama Marei sakat Amile de Jonathan gibi 4,5'tu. Bunlar yanında kendi mental sorunları da maalesef hedef bir takımda oynamak için yeterli değilmiş normal bir yapıda en azından sezonu tamamlayabilir diye düşünüyorum. Yolu açık olsun en azından iyi niyetli şekilde mücadele etti. RJ Hunter da diğer giden olur sanıyorum.
 
RJ'in gitmesi üzücü olur bana kalırsa. Bu takımda hırs gösteren ender oyunculardan biriydi. Şut tehdidi de vardı. Savunmada olmasa da hücumda çok ciddi katkılar alabilirdik daha düzenli ve basketbolu bilen bir kadro ile. Yanlış zamanda geldi demek çok da isabetli bir yorum olmaz ama yine de söylemiş olayım. Daha eli yüzü düzgün bir Galatasaray'da RJ Hunter'ı tekrar izlemek isterim.
 
Williams altından kalkamayacağı bir rolde oynadı ve haliyle sırıttı, tıpkı diğerleri gibi. Takımda Trice dışında hiçbir yabancı bulunduğumuz seviyenin altında oyuncular değil ama birbirini o kadar tamamlayamayacak oyuncular bir araya getirildi ki hepsi döküldü. Bu kadroyu kuran basketbol aklına selam olsun.
 
Bu kaçıncı transfer, kaçıncı değişim. Belli ki sadece Pierre Jackson ile sınırlı kalmayacağız. Yani o zaman Ömer Uğurata'ya neden 3 tane birden transfer yapıldı? Şu takıma kafa patlattıkça zihinsel olarak çok yoruluyorum maalesef.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst