2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Nelson bence gayet iyi topcu daha 22 yasında tecrübe kazancaktır.

Lyuindama alan hatası yaptıkça gol yedik.

Marcao elzem bu takıma.

Benim anlamadığım Trabzon corneluıs buluyor getiriyor.

Fatih tüm dünyaya tarıyor gözünün önündekini görmüyor demekdir.

Kerem için birisi çok iyi top tuttu demiş aynı maçımı izledik sanmıyorum.

Son düzenleme:
İnşAllah, Allahın izniyle Allah izin verirse demektir. Benim inancımda Allahın müsade etmediği, izin vermediği şey olmaz. O izin vermezse yaprak bile kıpırdamaz. O izin vermezse bizler kolumuzu bile kaldıramaz, şu anda bu mesajları yazarken parmaklarımızı bile oynatamayız. Başkası umarım der ben İnşAllah derim. Allah müsade etmezse sen dünyanın en iyi hocası da olsan, dünyanın parası da sende olsa, en iyi taktisyende sen olsan Allah seni muvaffak etmez.
Yani bunun IQ seviyesi ile alakası yok. Umarım anlatabilmişimdir...

Edit: Murat hocam sizin mesajı yanlışlıkla alıntılamışım...
Ben bu inşallah konusunu çok anlamıyorum. Şimdi Galatasaray şampiyon oluyor, Fenerbahçe olamıyor, neden Allah sadece birine izin veriyor ? Neden şampiyon olana izin sadece az izin veriyor da o takım avrupada rezil oluyor (her takım için geçerli bu durum). Neden yüce Allah müslüman takımlarına izin vermiyor da ateist oyuncuların olduğu hristiyan takımlarına izin veriyor ?

Ben bu inşallah konusunu çok anlamıyorum. Şimdi Galatasaray şampiyon oluyor, Fenerbahçe olamıyor, neden Allah sadece birine izin veriyor ? Neden şampiyon olana izin sadece az izin veriyor da o takım avrupada rezil oluyor (her takım için geçerli bu durum). Neden yüce Allah müslüman takımlarına izin vermiyor da ateist oyuncuların olduğu hristiyan takımlarına izin veriyor ?
Bir cümlede Allah ın ismini geçirmek yada inşaAllah demek illa o iş olacak demek değildir. Allah a iman etmiş bir kimse her şeyin Allah ın izni ile olacağını bilir yada olmayacağını. Allah ın 2 önemli sıfatı vardır Rahman ve Rahim sıfatı. Rahman sıfatı herkesedir , Rahim sıfatı yalnız kendine iman edenleridir. Ataist bir insan da zengin olabilir , makam sahibi olabilir bunlar Allah ın rahman sıfatlarının sonucudur. Ama ataist birisi cennetteki hiç bir nimetden faydalanamaz , bu da rahim sıfatının sonucudur. Kısaca böyle açıklayayım , ilmi olarak çok detaylı açıklaması vardır.
İkinciside bahsi geçen konu futbol yada başka bir şeyde olsa , illa müslümanlar herşeyde en başarılı olacak diye bir şey yok. Allah herkese aynı imkanı vermiştir Rahman sıfatı ile , buna uygun davranan , çalışan , kendini geliştiren başarılı olur dünya işlerinde. Allah öteki dünyada bize dünyada niye başarılı değildin ( dünya işleri için ) sormuyacak , bize neden bana iyi bir kul olmadın diye soracak.

Nelson bence gayet iyi topcu daha 22 yasında tecrübe kazancaktır.

Lyuindama alan hatası yaptıkça gol yedik.

Marcao elzem bu takıma.

Benim anlamadığım Trabzon corneluıs buluyor getiriyor.

Fatih tüm dünyaya tarıyor gözünün önündekini görmüyor demekdir.

Kerem birisi çok iyi top tuttu demiş aynı maçımı izledik sanmıyorum.

Cornelius iyi topçu da 5m bonservis ödenir mi soru bu bence. Yani Muhammed geldiğinde Cornelius'da ne gördüysek fazlasını verdi ama adamın geldiği hal ortada :)

Bir cümlede Allah ın ismini geçirmek yada inşaAllah demek illa o iş olacak demek değildir. Allah a iman etmiş bir kimse her şeyin Allah ın izni ile olacağını bilir yada olmayacağını. Allah ın 2 önemli sıfatı vardır Rahman ve Rahim sıfatı. Rahman sıfatı herkesedir , Rahim sıfatı yalnız kendine iman edenleridir. Ataist bir insan da zengin olabilir , makam sahibi olabilir bunlar Allah ın rahman sıfatlarının sonucudur. Ama ataist birisi cennetteki hiç bir nimetden faydalanamaz , bu da rahim sıfatının sonucudur. Kısaca böyle açıklayayım , ilmi olarak çok detaylı açıklaması vardır.
İkinciside bahsi geçen konu futbol yada başka bir şeyde olsa , illa müslümanlar herşeyde en başarılı olacak diye bir şey yok. Allah herkese aynı imkanı vermiştir Rahman sıfatı ile , buna uygun davranan , çalışan , kendini geliştiren başarılı olur dünya işlerinde. Allah öteki dünyada bize dünyada niye başarılı değildin ( dünya işleri için ) sormuyacak , bize neden bana iyi bir kul olmadın diye soracak.
Bu konuda aldığım en açıklayıcı cevap, teşekkürler.

Mustafa Metin Çakır çok güzel cevap vermiş dediğiniz gibi. Sadece şunu ekleyeyim eğer her şey inşAllah demekle ya da Müslüman olmakla olsaydı imtihanın anlamı kalmazdı. Rahman ve Rahim konularını Mustafa kardeş çok güzel açıklamış.
Malesef bir hadsiz kendince dalga geçmeye çalışıyordu o yüzden bu konu açıldı. Ama onun gibilere inat biz tabiki inşAllah demeye devam edeceğiz inşAllah 😀

Dün çok güzel bir oyun vardı. Bu oyunu 50 60 dakikaya yayarsak çok daha güzel sonuçlar alacağız inşAllah.

YENİ TRANSFERLERİN YILLIK MAAŞLARI

Alexandru Cicaldau: 900 bin euro
Olimpiu Morutan: 630 bin euro
Sacha Boey: 480 bin euro
Barış Alper Yılmaz: 3.8 milyon TL
Berkan Kutlu: 7 milyon TL
Victor Nelsson: 800 bin euro
Patrick van Aanholt: 1.9 milyon euro
Alpaslan Öztürk: 5 milyon TL
Gustavo Assunçao: 450 bin euro
Aytaç Kara: 6 milyon TL
Halil Dervişoğlu: 8.5 milyon TL

Başkanın açıklamalarından bütçenin önümüzde ki sene 23 milyon euro civarında olacağını faiz ödemeye başlayınca 18 milyon euro ya kadar ineceğini anladım o butclerle uefa da bile birsey yapılamaz mevcut yerli kuralı ile muhtemelen türk takımları konferans ligine gidebilecek sadece orada ne yaparsak artık

ü
Başkanın açıklamalarından bütçenin önümüzde ki sene 23 milyon euro civarında olacağını faiz ödemeye başlayınca 18 milyon euro ya kadar ineceğini anladım o butclerle uefa da bile birsey yapılamaz mevcut yerli kuralı ile muhtemelen türk takımları konferans ligine gidebilecek sadece orada ne yaparsak artık
üstelik yerli kuralı ile sevgili yerli oyuncularmızın fiyatları da artacak

ü

üstelik yerli kuralı ile sevgili yerli oyuncularmızın fiyatları da artacak
Sanmam takım bütçeleri bu kadar azalırken yerli ücretleri artmaz ama önemli bir yer kaplayacak 11 de oynayan yerli futbolcu 8 10 milyon arası ücret alır bütçeye göre bonservis manasında ise son 2 3 seneye bakarsak 20 25 milyon tl üstü bonservis verilmiyor 3 büyük kulüpten bakarsak olaya

Tam tersi kulüpler uzun vadede Avrupa da başarılı olacaksa doğru model bu. Senin mevcut kadrondan Babel-Soso ikilisi sittiği anda neredeyse hedef tutuyor. İkisi de takıma katkı veremeyen isimler (fiyat/performans olarak)

Aytaç Kara 6 milyon alıyor he senelik... Assunçao, Aytaç'tan daha mı düşük ücret alıyor yani ? Vah benim canım ülkem...
Ayrıca ocak transfer mevzusunu anlayamadım. Hazır ve katkı verebilecek adamlarla ocak ayı için şimdiden görüşülüyor muymuş ? Öyleyse neden yaz transfer döneminde transfer edilmedi; tabii doğru anladıysam mevzuyu.

Fatih Hoca kendindemi emin değilim
Muhabirin sorusuna daha kadroyu belirlemedim demek nedemek?

Her takımla oynanıcak macın anazali 1 hafta önceden elde olur kendi takının analizi elde olur maçtan2 3 gün önce ilk 11 belirlenir.

Son 2 idman ideal 11 kadrosu ile yapılır hadi bilemedin 1 oyuncu için karasız kalınır.

Muslera
Yedlin Nelsson Marcao Von
Cica Taylan Berkan
Moru Halil Kerem

İlk 11 ini bekliyorum.
Kalemize gelen ilk pozisyonda gol yemezsek😀 ve 10 kişi kalmazsak inşAllah güzel bir oyun bekliyorum...

Fatih Hoca kendindemi emin değilim
Muhabirin sorusuna daha kadroyu belirlemedim demek nedemek?

Her takımla oynanıcak macın anazali 1 hafta önceden elde olur kendi takının analizi elde olur maçtan2 3 gün önce ilk 11 belirlenir.

Son 2 idman ideal 11 kadrosu ile yapılır hadi bilemedin 1 oyuncu için karasız kalınır.

Bana daha çok Babel ile ilgili söyledikleri tuhaf geldi. Kontratından çıkamadık, satamadık hani bari gücendirmeyelim diye düşünüyor herhalde.