2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Net sarı kartlık faulü vermedi hakem. Cidden kör olmak lazım, ben burdan düşük yayın kalitesinde faulü gördüm. Hem de net gollük pozisyona giderken aşiline basıldı Cicaldau'nun.

Bugün bu maçı alacağız gibi. Onların da bizim de net pozisyonlarımız var, maçın seyir zevki ve temposu güzel. Ancak onlar biraz kontraya dayalı oynuyor, öncelikleri beraberlik. Biz de son paslarda biraz daha başarılı olsak 2 ya da 3 golle alırız maçı.

Valla çok iyi top oynadık. Özellikle şu dinamizm, koşan takım işini sevdim. Sihirli değnek mi değdi bilmiyorum ama bir anda koşan takıma döndük. Savunmada da hücumda da hep hareketli ve aktiftik. Net gol pozisyonlarımız var. 3-1 ya da 3-2 tarzı bir skorla da galip gelebilirdik.
Halil ve Kerem çok hareketli ve sadece forvet oynamıyorlar. Gezici moddalar, ayakları ve teknikleri de güzel. Nokta santraforsuz oynuyoruz bu yüzden. Diagne yahut Mohamed'e göre sistem kurmak biraz daha zor gibi ya da bilmiyorum. Demek ki yabancı kuralına gerek yokmuş dimi ? Bu arada Muslera da eskiye döndü bu akşam.
Tabii deplasmanlarda ne yapacağız, asıl mesele o. Umarım o konuda da eski defterleri kapatmışızdır. Kontak kapatmadan güzel oynarız inşallah.

Oh be ya.Şu grupta Lazio karşısında 3 puan alarak başlamak çok iyi iş.Bugün Lazio'ya başarılar dileyenlerde ağlamaya devam etsinler.

Sebeplerine değinince tartışmalar çıkıyor,umarım son yıllardaki kötü Avrupa performansımızın pozitife döneceği bir 3 puan olur bizim için.

Zaten bu oyunu oynamaya çalışıyorduk. Kasımpaşa maçı ilk yarı yine Trabzon maçı ilk yarı. Takımın ne oynamak istediği ne yapmaya çalıştığı çok net. Birinde takım düştü diğerinde hoca limon sıktı. Daha da iyi olacak inşallah.

Marcao’nun cezası bir an önce bitmeli. Bu takım için elzem. Her şeyi etkiliyor. Oyunun kurulumunu, Nelsson’un performansını, ileri de yapılan baskının kalitesini..

Yeni bir takıma göre çok iyi oynadık özellikle Berkan Marcao ve Cicaldau yu çok beğendiğim ama malesef bu adamların yedeği yok bundan sonra ki kadro planlamasında buna dikkat etmek lazım.

Maçın başından sonuna kadar müthiş kurgulanmış süper bir oyundu. Özellikle hatların birbirine hep yakın olduğunu gördük. Golü attıktan sonra bile ısrarla bunu devam ettirip oyunu kaleden mümkün olduğu kadar uzakta savunmaya devam ettirip oyunu Lazio'ya nerdeyse hiç vermedik. Beni asıl mutlu edende işte tam buydu. Uzun zaman sonra Avrupa Fatihi ismine layık oynadık. MaşAllah BarekAllah teknik ekibe ve oyunculara...

Şimdi önemli olan bu oyunu devam ettirmek. Ama bu derece sürekli pres ile oyuncuların sakatlanmasından korkuyorum sadece. Allah tüm oyuncularımızı nazardan ve sakatlıktan korusun inşAllah.

Uzun zaman sonra takımı beğendim. Hem top oynadık, hem Lazio’ya oynatmadık. Rumenler iyi çıkacak gibi bu sefer. Ama Mohamed’i, Feghouli’yi mutlaka monte etmek lazım bu kadroya. Yeteneklerinden faydalanmak gerek.

Taraftar sayısı az gibiydi. İnşAllah Alanyaspor maçında daha dolu olur. Bjk dün %50 kuralına zerre uymadı. Madem öyle bizde aynı şekilde dolduralım. Dolu tribünler önünde bu genç yürekler çok daha güzel işler yapacaktır inşAllah 🤲
Ayakları yere sağlam basmk lazım. Gerçekten iyi oyun vardı. Ama öyle uçup kaçma olmasın. Maç maç bakmak lazım. Bu takım kesin şampiyon olur ya da gruptan çıkar dersek hata etmiş oluruz. Geleceğe dair ümitvar olup takımı sabırla desteklemek bize düşen en önemli görev.
Bu takıma Asunçao, Kılınç, Feghouli, Barış ve Muhammed'i de monte etmek lazım. O zaman bu oyunu devam ettirebiliriz işte. Marcao takım için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösterdi. Nelsson da yerine geçince çok daha iyi oynadı. Ama biraz daha sert olsa çok daha üst seviyeye çıkacaktır. Yedlin belki de bizde ki en iyi oyununu oynadı. Böyle devam eder inşAllah.
Cicaldau ve Halil’de özellikle bin maşAllah 🤲 Allah nazardan ve sakatlıktan korusun inşAllah.
Uzun zaman sonra rahat uyku uyuyacak Gs taraftarı. En güzeli de bu ☺️

Taraftar sayısı az gibiydi. İnşAllah Alanyaspor maçında daha dolu olur. Bjk dün %50 kuralına zerre uymadı. Madem öyle bizde aynı şekilde dolduralım. Dolu tribünler önünde bu genç yürekler çok daha güzel işler yapacaktır inşAllah 🤲
Ayakları yere sağlam basmk lazım. Gerçekten iyi oyun vardı. Ama öyle uçup kaçma olmasın. Maç maç bakmak lazım. Bu takım kesin şampiyon olur ya da gruptan çıkar dersek hata etmiş oluruz. Geleceğe dair ümitvar olup takımı sabırla desteklemek bize düşen en önemli görev.
Bu takıma Asunçao, Kılınç, Feghouli, Barış ve Muhammed'i de monte etmek lazım. O zaman bu oyunu devam ettirebiliriz işte. Marcao takım için ne kadar önemli bir isim olduğunu gösterdi. Nelsson da yerine geçince çok daha iyi oynadı. Ama biraz daha sert olsa çok daha üst seviyeye çıkacaktır. Yedlin belki de bizde ki en iyi oyununu oynadı. Böyle devam eder inşAllah.
Cicaldau ve Halil’de özellikle bin maşAllah 🤲 Allah nazardan ve sakatlıktan korusun inşAllah.
Uzun zaman sonra rahat uyku uyuyacak Gs taraftarı. En güzeli de bu ☺

Bu fiyatlara çok normal. Doğu üst 350 TL idi vazgeçtim gitmekten. Aşağı çekilmeli.

Yeni bir takıma göre çok iyi oynadık özellikle Berkan Marcao ve Cicaldau yu çok beğendiğim ama malesef bu adamların yedeği yok bundan sonra ki kadro planlamasında buna dikkat etmek lazım.

Kazandık ama hala bu takima sabır göstermeliyiz. Kesinlikle haklısınız muhakkak takviye gerekiyor. Mesela Marcao tarzı sol ayaklı bir stoper ve Muslera'ya yedek gibi. Kazansak da, kaybetsek de bunlari söylemek lazım. Bugün kaybetsek bile kötü oynadık diyemezdik. Oyun gerçekten iyi kurgulanıyor ve gelecek adına ışık veriyor. Hep söylediğim gibi sonuca değil, oyuna bakmak gerekiyor. Kasımpaşa ve Trabzon maçında da Kaan'ın dediği gibi buna benzer oyun vardı. Ama sonuçlar bu oyunu görmezden gelmemizi sağladı. İnşAllah b güzel oyun bugünkü gibi hep galibiyetler, kupalar ve şampiyonluklarla taçlanır...