2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Aziz yildirim bosta gelsin baskan olsun madem. Cok fazla twit filan atmamistir nasilsa.
Twit sadece o durum için kullanıldı sanırım. Bence Muhammed in demek istediği, tuttuğu takım önemli değil, geçmişte neler yaptığı önemli. Mesela Vesely size gelse tepki çeker ama Datome gelse farklı olur, iyi dönemleri için söylüyorum tabiki.
 
O isin sakasi tabiki. Ancak baska bir gercek de var, tuttugu takim eninde sonunda onemli. Bahsi gecen kisi cok muhim biri degil, olsa da olur olmada da. Ornegin selcuk yulanin gs formasi giymesini hala anlayamadim.
 
Zaten ben de onu kastettim. Mevkii çok mühim değilse, böyle şeylere takılmak anlamsız. Neticede adam tercüman. İsterse fanatik FB'li olsun, kime ne... Selçuk, Burak, Tomas, Umut vs nice örnekler var futbolda da. Zaten o kadar takılsa kendi Galatasaray'da görev almak istemezdi.
 
Bugün Bein'de Hatayspor'un kötü performansından ve yalnızca 10 galibiyette olduklarından bahsediyorlardı. Kötü dedikleri adamların 10 galibiyeti var ; bizse o adamların 3 galibiyet arkasındaymışız. Bu kadar mı rezil oğlu rezil bir performansımız varmış yahu şaka gibi.
 
Başlangıçta beğenmedim, uyuşuk başladık fakat sonra ritim bulmaya başladık. 3.bölgede arka arkaya organize, hızlı ataklardan sonra nihayetinde güzel bir organizasyonla golü bulduk. Bakalım maçın devamı nasıl olacak.
 
Gördün mü penaltı nasıl atılırmış kazma van Aanholt!

Alparslan da tam bir el bombası. Paldır küldür giriyor her pozisyonda.

Gol yeme alışkanlığımız bir anda kaybolmaz tabii ama daha fazla atmayı başarırız umarım.
 
Golü atan takım garip bir havaya bürünüyor,önce biz çok baskı yedik,sonra bir anda Hatay baskıyı atlatamadı,topu uzaklaştıramadı,ardından Kerem çok şık gol attı.

Hakem kontrolü net şekilde elden kaybetti.Kendiside bunun farkında,Alparslan'a 2.sarıyı vermeliydi.

Alparslan oynadığı maçlarda çok kötü pozisyonlar alıyor,gerek yedirdiği gollerde,gerek hamleleriyle.Penaltı öncesindeki pozisyondada penaltı yaptırma olasılığı çok yüksekti.

Torrent'in ilk düzelteceği işlerden birisi penaltıcılar belirlensin,kim oynuyorsa o kişi kullansın.Yeter ya.Kalecinin kulağına fısıldasan bu kadar kötü atmazsın.Ağır çekimde pozisyon tekrarı izler gibi penaltı atışı izledik.
 
Omar Elabdelloui gözleri bandajlı şekilde Sacha Boey kadar oynardı zaten. Böyle savunma özürlü adamdan bek falan olmaz.

Şaka maka bu kadroya bayağı takviye lazım. Oyuncuların çoğunun kalitesi yeterli seviyede değil.
 
Bizim savunma komple kötü.Savunmadaki 4'lünün en kötü 2'lisi ise bence Aanholt ile Alparslan.

Aanholt'un kanadından en az 6-7 tane pozisyon yakaladılar.

Bu arada kaçırdığımız,yakaladığımız güzel pozisyonlarda oldu.Emre'nin süzülerek giden topu,kalecinin kurtardığı top.

Fakat net bir şey gözüküyordu bugün.Biz 3-2 öne geçmiş olsak maç 3-3 e gelirdi.Net.
 
Kerem'in bugünkü golünü ayrı tutuyorum.Kerem bizim takımın en yetenekli oyuncusu.

Biz duran toplardada,yan toplardada hem hücum,hem savunma anlamında inanılmaz zayıf kalmışız.Yan topları savuşturma konusunda inanılmaz zayıfız.

Bunun sorumlusu olanlar utansınlar.
 

Üst