2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kelsey Plum'ı severim fakat Kelsey ile 3-5 maç sonra yollar ayrılmaz diyemiyorum.

Ya da Kelsey geldikten sonra Anete(ironi) giderse şaşırmam.O güveni veremiyorlar.

Tam kadro sezonu tamamlayacaksak Kaela yerine bir tane en azından asker oyuncu alalım.Kaela ayrılmak falan isterse hemen kabul edilsin.
 
Takımımızın Botaş maçının ikinci çeyreğinde ilk 6 dk sayısı yok.

Sude ? Eda ? Kaela ? Pelin ? Melis ?

Anete'de oynamıyorken bu 5 oyuncudan hangisi güven veriyor ?

Hele Sude ve Eda'ya hücumda top geliyor,hemen Pelin'i arıyorlar ya da Davis'i.Ya da hemen Tina'ya indirelim topu diyorlar.Yahu bu 2 oyuncumuz oyuna girip sürekli bir sağa bir sola koşup sonrada oyundan çıkmak için mi takımımızdalar ?

Altyapıdan oyuncu çıkartamıyoruz.Çıkardığımız oyuncular toptan ciddi anlamda çekiniyorlar.Fizik olarak güçlü oyuncular değiller.
 
BOTAŞ mağlubiyetiyle 7/6 oldu ilk devreyi 6.sırada kapattık 👏 Coach Efe misyonunu tamamladı artık alt yapı oyuncuları gelişmiyor takım gelişmeyi geç sene başından bu yana her yönden çok geriledi, hiç sakatlıkları bahane etmesin bitik durumdasın takıma hakimiyetini kaybettin işin kötüsü işler kötü giderken çözümde üretemiyorsun teşekkür edilip yol vermek için ne bekleniyor?
 
Önce Efe Güven ile yollar ayrılmalı,sonrada şubeden sorumlu kimler varsa istifa etmelidir.

Efe hocaya kızdığım 2 nokta var,1 tanesi sürekli maç içerisinde bir şeylere itiraz ediyor,teknik faulü çalmayacak olsalar bile çalıyorlar.Kendi takımını kendi evinde 2.çeyrek bitmeden yarıda bırakıyorsun.Bu kabul edilemez.

2.si bu takımda Sude'nin veya yerli oyuncuların ciddi süreler alması bir başarı örneği değildir.O oyunculardan hangisini takımın içine dahil edebildin ?

Geçen sezon Cansu ve Asenadanda hiç katkı alamadık.

Evet oyuncuların yapabildikleri sınırlı olabilir fakat sen o oyunculardan maksimum verimi alabiliyor musun ? Ormanspor Valencia'yı yeniyor,Nesibe Aydın 3 yabancıyla + 6-7 kişiyle Yunanistan deplasmanında galip geliyor.Koçluk başarıları bunlardır.Favori olmadığın maçta oyunculardan maksimum verimi alabilmektir.

Efe hoca bütçeyi bilerek geldi,bütçeyi bilerek devam etti.Dar bütçeyle mücadele edilmesi belli yere kadar savunulur.
 
Ya o açıklamayı nasıl yapıyor ? Türkiye'de hiçbir yabancı almadan 0 galibiyetle sezonu tamamlayacak olan kadın basket takımının başındakiler bile yapmaz o açıklamayı.

Resmen hiçbir hedefimiz yok,öylesine kadro kuruyoruz demektir bu.
 
Kelsey Plum ile önceden ilgilendik ama Pelin Bilgiç istemediği için vazgeçildi maalesef. Bu sefer kaptandan izin çıkarsa belki alırız.

Saygılar.

Bu yaz taraftarın istediği kim varsa Pelin istemediği için alındı. Muazzam bir durum gerçekten.
Tilbe gelecekti Pelin sorun çıkardı, Plum gelecekti Pelin sorun çıkardı. Başka kim bilir kimler gelecekti Pelin istemedi hiçbirini...
 
Pelin kim ki Galatasaray şubesinde gelecek gidecek adamı belirliyor? Buna karışan oyuncuyu hala sahaya koyuyorsan sen niye orda hocasın?
 

Üst