2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Eğer gerçekten bu para gelecekse at kasaya gelecek sene için dursun. Yarım sezon oynayacak adam için para saçmaya gerek yok.
Yok, at kasaya torunlarına miras bırak, torunların harcasın.

bir takım için en önemli sezon bu sezondur. Bunlar nasıl yorumlar Allah aşkına? Basketbol şubesini kapat masraf olmasın bir tane daha futbolcu alalım gibi bir yorum bu.

bu takım bu ligi oynamak zorunda, kalan maçları seneye bırakamıyorsun. Üstelik şampiyonlar liginde de yoluna devam ediyorsun

Transfer yapmak mı zor yoksa yapmamak mı, şu an öyle bir sürecin içindeyiz. Bence önce içerideki sorunlar halledilmeli, şu an transfer yapılsa dahi büyük bir faydası olacağını düşünmüyorum, içerideki problemler çözülmezse gelecek olan oyuncuya da yazık olur.

Eğer oyuncu alınacaksa yani öyle bir niyet varsa gelecek yılda düşünülüp öyle adım atılmalı diye düşünüyorum. Takımı yönlendirecek çekip çevirecek Holon'da ki joe regland'ın genç ve potansiyalli hali gibi bir oyuncu bulunursa bu sezon ve sonraki sezonlar içinde bize faydası olur.

Eğer takviye yapılmayacaksada Ristic ve Floyd aynı anda sahada denenebilir, çünkü ristic hem hücum hemde savunmada elinden geleni yapsın dersek 20 dakikadan fazla sahada kalması oldukça zor. Mcgee, Ennis, Caloiaro, Ristic, Floyd ile uzun bir beş denenebilir. Ristic'i dört numara olarak kullanıp dış şutuna, orta mesafesine ve arkası dönük oyunlarına güvenebillriz, savunma kısmında dönüşte onu beşe çekip Floyd'un kısa savunması ve çember koruyuculuğundan faydalanabilriz. Ama burada asıl sorun Mcgee ve Ennis takımı ne kadar yönlendirebilr bizim için asıl büyük problem bu olacaktır.

Manisa maçından itibaren doğru bir planlama yapmamız gerekiyor hele ki Ennis'in iki maç olmayacak olması kısa yerli oyuncularımıza büyük bir yük getirecek gibi görünüyor. Umarım bundan sonrasında hem yönetim hem de kenar yönetimimiz tarafından doğru bir planlama ile yola devam etmemiz sağlanabilir.

Son düzenleme:
Eğer gerçekten bu para gelecekse at kasaya gelecek sene için dursun. Yarım sezon oynayacak adam için para saçmaya gerek yok.
Ben de aynı fikirdeyim.Iyi oyuncu bulmak zor iş,olanı kimse bedavaya bırakmaz,alsan bile iyi oynayacaginin garantisi yok.Seneye sezon başı daha geniş bir havuzdan seçim yapabilirsin.Belii Ege Tan'a daha fazla süre verip seneye hazirliyabilirsin. İyi düşünmek gerek bu işi.

Pg şart Ege Tan henüz sertlige hazır değil kadroya girer en azından Sedat Ali rotasyona dahil edilir ama Ennis varken bile top getirmede oyun kurmakta zorlaniyorduk McGee tek başına 2 maçta işi zor cok baskı yaparlar ne Göksenin ne Muhaymin yardım edebilecek tipte kanatlar değil McGee Yunus Sedat Ali Ege bakalım ne yapacağız. Floyd'u farklı da oynatsak kısıtlı ve formsuz olduğu için pek bir beklentim yok ki skorer atlet uzuna çok ihtiyaç var Ristic ten farklı profilde.

Erden Timur ve Dursun Özbek duruma el koyacaklardır adam bulamıyorsan saçma tercihler yapmaya gerek yok doğru ama seviyemiz o kadar yüksek değil doğru seçilmiş ortalama yabancılar bile takıma güç katabilir.

Biten birşey yok geçen senenin üzerine umudu kaybetmekte yok. Ben hataları olmasına rağmen yönetimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Hepimizin bildiği gibi Basketbol futbol gibi değil önemli olan sezonun son bölümü. Sadece kendini sahaya verecek İyi bir guard bulmak zorundayız

Yok, at kasaya torunlarına miras bırak, torunların harcasın.

bir takım için en önemli sezon bu sezondur. Bunlar nasıl yorumlar Allah aşkına? Basketbol şubesini kapat masraf olmasın bir tane daha futbolcu alalım gibi bir yorum bu.

bu takım bu ligi oynamak zorunda, kalan maçları seneye bırakamıyorsun. Üstelik şampiyonlar liginde de yoluna devam ediyorsun
Cevaba cevap ya da polemik içinde olmak gibi bir tavtım yoktur ama bu seferlik cevap yazıyorum.
Futbol sevmem, takip etmem, konu Galatasaray'ım ise en uzağa tükürme ligi olsa var olalım, şampiyon olalım isterim. Basketboldan ve takımından da vazgeçmem.
Sözüm sadece bu seneki transfer politikası içindir. 400 bin gibi şu şartlarda hayli iyi bir miktarı 3 ay oynatıp serbest bırakacağımız, patlatıp elden kaşıracağımız biri veya bandırma eşrafından bir amcaya ocak ayında harcamaktansa eylülde harcamayı tercih ederim.
Parçalı seven, elinden geldiğince hizmet eden herkesin başımın üstünde yerin var.

Önümüzdeki sene3 cü seneye giriyoruz,Bu forumu elbet yönetimden biri okuyor yada Yazilanlari iletenler vardir.

Allahını seven biraz Galarasarayi seven insanoglu
3 senede Eurolig Hedefliyoruz diyen Erden Timura ne oldu bizim iş diye sorabilirmi Allah aşkına sorun.

EL Gitmek için Seneye 7m euro Gelir göstermen lazim en az Erden Beyin kendi aciklamasi bu hazrmı 7m euro gelirlerimiz??? birileri cıksın bu sezonun diyetini ödesin.

İşte bu hafıza yok basketbolda. Daha dogrusu basketbolu izleyen taraftarin sayisinin azligindan oturu, profesyonellerin elestirilmesi sayica yeterli olmuyor.
Son 20-30 yila futbolda oyle ya da boyle damga vurduysak; bunun baslica aktoru hep taraftar oldu. Ne zaman bir yoneticinin isini layikiyla yapamadigini gordu, dur dedi ve hatta isyan etti bu taraftar.

Ben su gitsin, bu gelsin demiyorum. Fakat; bu yil ozelinde su ana kadar buyuk basarisizlik var ve bunu sube yoneticileri aciklamali. Kerem Tunceri, Turgay Zeytingoz ve Pistiolis kafasinu kumun altina gommemeli. Cikip aslan gibi “ Sunu yanlis yaptik, su hesapladigimiz gibi gitmedi. Cozum onerimiz bu.”demeli.
Profesyonel dunyada kisa, orta ve uzun vadeli hedefler konur. Kisa vadeli hedefimize yani bir basketbol farkindaligi yaratip kafaya oynama hedefine gectigimiz yil ulasmistik.
Orta vadeli hedefimiz ise 3.yil Euroleague katilmak, salon insaatina baslamak ve altyapidan oyuncu cikartip A takimda sure vermekti. Ben de soruyorum, bu iki konuda ne calisma yaptiniz? Altyapida neler degisti? Hangi oyuncumuzda gelisme oldu ? Euroleague icin ne gibi bir lobi yaptiniz ? Gerekli butce artisini saglamak icin ne gibi bir calismaya imza attiniz? Ruhsat bahanesi bittiyse; salon insaati icin verilen soz neden tutulmadi? Oyunculara hatta gecmis oyuncu ve menajerlere borcumuz var mi ? Bu yil yapilan transferlerde secim kimindi ve kriterler neydi ?

Sozun kisasi dostlar, biz sorariz da sorariz ama bizim gibi 300-500 basketbol asiginin sesi yetmiyor. Pozitif manada bir farkindalik yaratmak icin fikir uretelim. Elestiri yapalim ama sesimizi duyuralim. Kulubun asil sahipleri olarak nezaket cercevesi icinde hesap soralim.

Andrew Andrews ne yapıyor süre alıyor mu Pana ile ortak bir yol bulup sene sonuna kadar oynasa herkes için iyi olur.
Euroleague'de takip ettiğim kadarıyla dört beş maça çıktı, son dönemde zaten hiç oynadığını görmedim ve hatırlamıyorum. Takımdan ayrılacak dendi, transfer söylentileri çıktı ama onlarda olmadı. Bildiğim kadarıyla ne takımından gitti ne de oynuyor arafta kalmış gibi bir durumu var.

Cevaba cevap ya da polemik içinde olmak gibi bir tavtım yoktur ama bu seferlik cevap yazıyorum.
Futbol sevmem, takip etmem, konu Galatasaray'ım ise en uzağa tükürme ligi olsa var olalım, şampiyon olalım isterim. Basketboldan ve takımından da vazgeçmem.
Sözüm sadece bu seneki transfer politikası içindir. 400 bin gibi şu şartlarda hayli iyi bir miktarı 3 ay oynatıp serbest bırakacağımız, patlatıp elden kaşıracağımız biri veya bandırma eşrafından bir amcaya ocak ayında harcamaktansa eylülde harcamayı tercih ederim.
Parçalı seven, elinden geldiğince hizmet eden herkesin başımın üstünde yerin var.
Tepkim kişisel değildi, yanlış anlaşılmasın. Fakat Galatasaray sezona havlu atamaz, kaldı ki hedeflerden de kopmamışsın. dolayısıyla dee bost gibi bir oyuncun ayrıldıysa ve elinde 400-500 bin dolar varsa yarım sezon için. Yerini çok iyi bir şekilde doldurmalısın.

ben olsam Fatts Russell’ı bir şekilde alırım para kalırsa da belki ikinci oyuncuya bakarım.

İyi adam gelsinde 5 ay sonrasını lig bitince düşünürüz. Önünde Basketbol Şampiyonlar Ligi'ni alabilecek bir yol varken bunu ıskalayamazsın. Ayrıca oyun kurucu almazsan ligde kesinlikle play-off'a kalamazsın.

Benim alınabilecek oyun kurucu önerim önce Yogi Ferrell (takımı Eurocup'tan elendi) sonra Andrew Andrews en son rezil olmamak için Alex Perez. Ama kim gelirse gelsin bonservis ödenecek.

Doldurmalısın, doldurmalılar. Yapamıyorlar işte. Sorun orda. Geçen sene guard diye Pusica getiren adamlar, bu sene bu adamları alan adamlar. TRANSFER YAPMAMALI.
Ee bu hoca bu teknik ekip bu genel menajer devam ettiğine göre transferi bunlar yapacak. Bu adamlar transfer yapmamalı demek bir çözüm değil. Kontak mı kapatalım yani?

Doldurmalısın, doldurmalılar. Yapamıyorlar işte. Sorun orda. Geçen sene guard diye Pusica getiren adamlar, bu sene bu adamları alan adamlar. TRANSFER YAPMAMALI.
Ayrıca sen Pusica dediğin adama süre vermedin ki! Aldın oynatmadın, fırsat vermedin. Alanlar eleştiriyi hak ediyor yanlış planlama sebebiyle ama bu Pusica'nın iyi ya da kötü bir oyuncu olduğunu göstermez. Değerlendirecek bir veri yok elimizde. Kaldı ki bu sezon polonya liginde 17 sayı 5 asist ortalamasıyla oynuyor. Ha bizim seviyenin oyuncusu değil denilebilir mi? çok emin değilim yeterince şans verilmedi.

Ayrıca sen Pusica dediğin adama süre vermedin ki! Aldın oynatmadın, fırsat vermedin. Alanlar eleştiriyi hak ediyor yanlış planlama sebebiyle ama bu Pusica'nın iyi ya da kötü bir oyuncu olduğunu göstermez. Değerlendirecek bir veri yok elimizde. Kaldı ki bu sezon polonya liginde 17 sayı 5 asist ortalamasıyla oynuyor. Ha bizim seviyenin oyuncusu değil denilebilir mi? çok emin değilim yeterince şans verilmedi.

Yahu neyine fırsat vereceksin abi. Adam sakatlıktan sonra kontrat bulamadı. Gene sakatlıktan dönmüş adamı aldılar o dönem. Tutmadı işte. Bu sene ne olduysa aynı şekilde.