yav çünkü basketbol takımının isminde onun firmasının adı var. basketbolla daha çok o alakadar, parayı koyan o, yöneten o. geçen yıl deplasman maçlarını bile kaçırmayan o. kime sitem edeceğiz başka? cemal yada metin ne alaka usta? yemin ediyorum sırf savunmak için savunuyorsun şuan üstelik kimse aksi bir şey dememişken, görevi bıraksın falan dememişken öyle demişiz gibi gelip burda yedirmeyiz yem etmeyiz havalarına giriyorsun. birde sizde anlama kıtlığı var diyorsun. yaptığın gereksiz yere ortamı germekten fazlasi değil.
ayrıca kimsenin her şeye yetişsin falan dediği de yok. yukarılarda da söyledim yine söylüyorum senelik 2.5-3 dolarını şubenin başına koydugu vasıfsız adamlar yüzünden çöpe atmayi kabul ediyorsa Erden Timur saygı duyarım ama biz burda bunun yanlış olduğunu söyleyip eleştiriyi hak edene yapıyoruz. Erden Timur'un adı surda sohbet içinde 5 kere falan donmemistir. herkes Turgay zeytingöz'e ve koça giydiriyor. E şubeyi ve parasını bunlara emanet eden adama da iki eleştiri yapmayalım mı yani yemiş mi oluyoruz Erden timur'u?