2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Teknik planlama çuvalladı Erden Timur'a değil Tunçeri Zeytingöz Pistolis e yazar bu. Ödemelerin düzgün yapılmaması Nef 'e yazabilir sorun nerden kaynaklanıyor bilmiyoruz ama.

Erden Timur en az bizim kadar üzgün ve kızgındır parasını çarçur ettirmez herhalde.

Son düzenleme:
Geçen sene Erden Timur-Barış Nane ikilisinin yaptığı işleri bu sene yapan birileri yok. Barış Bey ayrılınca ve Erden Timur da futbola odaklanınca ortaya çıkan sonuç bu oldu. Geçmiş yıllarda olduğu gibi sahipsiz bir takım.

Çok merak ediyorum; 1 senede ne değişti de Blacsheari, Sadık'ı, Melo'yu alan, doğru yatırım yapan Galatasaray; bitmiş Morganı, kariyeri düşüşe geçen Caloirayı, Galatasaraydan teklif geldiğinde kendi bilen şaşıran Hummerı aldı.

Çok üzülerek söylüyorum; hoca Yunus Emreyi ve Mahiri kendi izleyip aldırdıysa burada sıkıntı büyük. Bir sürü yerli oyuncu vardı, Berk Kenan vs, bunları almayıp Yunus Emreyi alan bir hoca açıklama yapmalı.

Bazı arkadaşlara katılıyorum bu saatten sonra bu seneyi unutmak lazım. Ege Tan oynasın. Ödenmemiş borçlar ödensin. Seneye Sadık eksenli sıfırdan güzel bir kadroyla bismilah deriz. Son olarak; Galatasarayda yöneticilik yapan birisinin elinde bolca oyuncu havuzu olmalı. Dönüp dolaşıp eski oyuncularına gitmemeli..

Geçen okudum, Kizilyidiz isim sponsorunu değiştirmiş, önceki sponsor yıllık 1.2 milyon € veriyormuş, şimdiki icin 1.5 milyon € tahmin ediliyormuş.

şu haberi "basketbol safi zarar abiiiii yatırım yapmayalım" diyen cahil futbol tayfanın gözüne sokmak lazım. bu daha isim sponsoru. bunun salon isim hakları, salon bilet gelirleri, euroleague+yayın gelirleri, forma gelirleri falan var. millet deli ya, futbol tayfaya göre minimum 10 dolar zarar etmek pahasına yatırım yapacak basketbola. doğru bir atılım, kendine ait salonun ve Euroleague de kalıcı takım olma hedefin olunca harbiden basketbolda 10-15 arası bütçeyi zarara girmeden çıkarıyorsun ya. kendi salonun yoksa da yine Euroleague hedefiyle yola çıkar pana gibi evinde maç vermeyip dışarıda da galibiyet kovalayan, insanların deplasmanına gelmekten korktuğu bir takım haline gelirsin ufak bütçelerle. insanlara basketbol şubesinin işleyişi anlatilmiyor, insanlar hala zarar şube olarak görüyor

Şubeye yakın olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Bu gidisata aksiyon alan yönetici varmi?
Baskan ve Erden bey'in bir hareket etme eylemi varmi?

Transfer icin konusulan isim yada sayi varmi?

Erden Timur’u eleştirenler yerine kim gelsin istiyor söylesinde onu bilelim. Bütün Galatasaray düşmanlarına hakkını veren ve bize yapılan en ufak haksızlıkta herkesin karşısına dikilen kaç tane başkan demiyorum bakın yönetici vardıda biz bilmiyoruz. Ayrıca sadece Erden Timur var sanki Galatasaray yönetiminde herkes onu eleştiriyor.Eleştirenlerin çoğuda yönetimde kim var bilmiyordur. Adam en azından Futbolun başına geçmiş ve çok iyi yönetiyor . Basketbolada sponsor olmuş parasını veriyor. En ufak başarısızlık ona yazacak öylemi . Ne güzel dünya oturup klavyeden sallamak.

mevzu çıksın da biri sana ters bir şey söylesin birbirimize girelim istiyor gibisin. söylediklerin ile bizim söylediklerimiz çok alakasız şeyler. bir insan istese bu kadar yanlış anlamaz yani her şeyi, yoksa banane senin kafan güzel mi değil mi
Asla o düşüncede değilim. Ama birilerinin Galatasaray’a faydası oldumu değişik bir taraftar grubu olduk illa onu eleştireceğiz veya bir eksik bulacağız. O algı yavaş yavaş yerleşiyor ve en ufak başarısızlıkta adamı infaz ediyoruz. Tekrar söyleyeyim daha açık şekilde olsun o zaman. Erden Timur’un bu seneki rezalet takım için eleştirilecek neyi var bilelim. Kendisi Futbol’un başına geçti. Birazda hiç ortada olmayan yöneticileri eleştirelim .

Herkesin fikrine saygım sonsuz. Uzun zamandan beri Basketbol maçlarına giden, iç saha dış saha farketmeksizin bilet alıp salonlara giden Abilerimiz var bu forumda. Onlar benden daha iyi bilirler ama Basketbol olarak asıl sıkıntının bir başkan ın tüm branşlarla ilgileniyor olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Genelde başkanlar Futbol haricindeki branşları pek yukarıda tutmazlar. Fazlalık gözüyle bakarlar. Maalesef durum bu. Yazık günah değil mi geçen sezon taraftarın Basketbol a verdiği desteğe,yaşadığımız mutluluğa? Oysaki Basketbol un başkanı ayrı olsa diğer branşlar vs dahil Basketbol u sahiplense, severek yönetse, Futbol dan aşağıda görmese durumumuz daha iyi olmaz mıydı Basketbol şubesi olarak? Galatasaray küçük bir kulüp mü ki para bulamasın Basketbol için? Oysaki yıllarca adı duyulmamış oyunculara bir dünya para verilmedi mi hem bonservis hem maaş olarak? Benim isyanım buna. Galatasaray Manisa'ya kaybederken kaç yöneticinin içi sızladı merak ediyorum? Şahsen ben üzülüyorum branş ne olursa olsun Galatasaray'ı yenik görmeye. Ben her branşın ayrı başkanı olmasından yanayım. Ayrıca sezon asla bitmedi. Hâlâ iyi iki yabancı takviyesi ve iki yerli takviyesi nin bize geçen sezonki havayı yaşatabileceği kanaatindeyim. Elbette ki sezonun ortasında hiç kolay değil. Takımlar düzenlerini kurmuş, çoğu yerde ligin ilk yarısı bitmişken. Tek çare var Buy Out verip "Kaliteli" adamlar alabilmek.

Geçen seneki kadro kalitesi ve kimyasını 2 transfer ile yakalamamız imkansız. Bu sene lig ve BCL’de başarı gelmeyeceği ortada. Gelecek senenin kadro planlaması şimdiden yapılmalıdır. Gelecek hafta Efes maçımız var. Dee Bost zaten gitti, Ennis‘in kalan 1 maç cezası da bu maç ile bitecek. Yani 2 tane en önemli oyuncumuz yok. Yine McGee’nin eline bakacağız. Umarım Efes maçını kazanırız.

Son düzenleme:
Erden Timur’u eleştirenler yerine kim gelsin istiyor söylesinde onu bilelim. Bütün Galatasaray düşmanlarına hakkını veren ve bize yapılan en ufak haksızlıkta herkesin karşısına dikilen kaç tane başkan demiyorum bakın yönetici vardıda biz bilmiyoruz. Ayrıca sadece Erden Timur var sanki Galatasaray yönetiminde herkes onu eleştiriyor.Eleştirenlerin çoğuda yönetimde kim var bilmiyordur. Adam en azından Futbolun başına geçmiş ve çok iyi yönetiyor . Basketbolada sponsor olmuş parasını veriyor. En ufak başarısızlık ona yazacak öylemi . Ne güzel dünya oturup klavyeden sallamak.
Sen farklı dünyadasin kardeş
Kimse biraksin demiyor aksine sahip cıkmıyor diye kızıyoruz.
Sahip cıkmasını bekliyoruz

Bu takımın ligi tamamlayabilmesi için bile bir net oyun kurucu transferi lazım. Yoksa Basketbol Şampiyonlar ligi'nde arka arkaya 6 kez yeniliriz ve ligde kalan 15 maçta da en az 11 kez yeniliriz.

Sen farklı dünyadasin kardeş
Kimse biraksin demiyor aksine sahip cıkmıyor diye kızıyoruz.
Sahip cıkmasını bekliyoruz
Ben farklı dünyada değilimde sizde bir anlama kıtlığı var. Erden Timur tek başına herşeyemi yetişsin. Bu yönetimde Cemal Özgörkey , Metin Öztürk gibi isimler var. Dönüp dolaşıp herşey neden bu adama kalıyor. Eleştiri olacaksa elinden geleni yapan adama değil birazda oturduğu koltukları boşa işgal eden adamlara yapılsın. Herşeyi bir adamdan beklemeyelim.

Ben farklı dünyada değilimde sizde bir anlama kıtlığı var. Erden Timur tek başına herşeyemi yetişsin. Bu yönetimde Cemal Özgörkey , Metin Öztürk gibi isimler var. Dönüp dolaşıp herşey neden bu adama kalıyor. Eleştiri olacaksa elinden geleni yapan adama değil birazda oturduğu koltukları boşa işgal eden adamlara yapılsın. Herşeyi bir adamdan beklemeyelim.

yav çünkü basketbol takımının isminde onun firmasının adı var. basketbolla daha çok o alakadar, parayı koyan o, yöneten o. geçen yıl deplasman maçlarını bile kaçırmayan o. kime sitem edeceğiz başka? cemal yada metin ne alaka usta? yemin ediyorum sırf savunmak için savunuyorsun şuan üstelik kimse aksi bir şey dememişken, görevi bıraksın falan dememişken öyle demişiz gibi gelip burda yedirmeyiz yem etmeyiz havalarına giriyorsun. birde sizde anlama kıtlığı var diyorsun. yaptığın gereksiz yere ortamı germekten fazlasi değil.
ayrıca kimsenin her şeye yetişsin falan dediği de yok. yukarılarda da söyledim yine söylüyorum senelik 2.5-3 dolarını şubenin başına koydugu vasıfsız adamlar yüzünden çöpe atmayi kabul ediyorsa Erden Timur saygı duyarım ama biz burda bunun yanlış olduğunu söyleyip eleştiriyi hak edene yapıyoruz. Erden Timur'un adı surda sohbet içinde 5 kere falan donmemistir. herkes Turgay zeytingöz'e ve koça giydiriyor. E şubeyi ve parasını bunlara emanet eden adama da iki eleştiri yapmayalım mı yani yemiş mi oluyoruz Erden timur'u?

yav çünkü basketbol takımının isminde onun firmasının adı var. basketbolla daha çok o alakadar, parayı koyan o, yöneten o. geçen yıl deplasman maçlarını bile kaçırmayan o. kime sitem edeceğiz başka? cemal yada metin ne alaka usta? yemin ediyorum sırf savunmak için savunuyorsun şuan üstelik kimse aksi bir şey dememişken, görevi bıraksın falan dememişken öyle demişiz gibi gelip burda yedirmeyiz yem etmeyiz havalarına giriyorsun. birde sizde anlama kıtlığı var diyorsun. yaptığın gereksiz yere ortamı germekten fazlasi değil.
ayrıca kimsenin her şeye yetişsin falan dediği de yok. yukarılarda da söyledim yine söylüyorum senelik 2.5-3 dolarını şubenin başına koydugu vasıfsız adamlar yüzünden çöpe atmayi kabul ediyorsa Erden Timur saygı duyarım ama biz burda bunun yanlış olduğunu söyleyip eleştiriyi hak edene yapıyoruz. Erden Timur'un adı surda sohbet içinde 5 kere falan donmemistir. herkes Turgay zeytingöz'e ve koça giydiriyor. E şubeyi ve parasını bunlara emanet eden adama da iki eleştiri yapmayalım mı yani yemiş mi oluyoruz Erden timur'u?
Eleştiri tabiki olsunda adaletli olsun istiyorum bende. Cemal kim Metin kim dediğin adamların birisi ikinci başkan birisi başkan yardımcısı. Bir zahmet onlarda taşın altına elini soksun birşeyler yapsın istiyorum. Buda Benim Galatasaray yönetimine eleştirim ama anlamak istemediğiniz bu. Tekrar tekrar söyleyeyim belki daha net anlaşılır. Erden Timur benim babamın oğlu değil ama yaptığı hizmetler ortada. Bu adamı eleştirmek yerine sahip çıkılması kanaatindeyim . Basketbolla bu sene en ufak bağlantısıda yok . Sponsor olmuştur ve sponsor bulunursa eğer Nef ismini çekerim ve aynı parayı gene veririm demiştir. Basketbol takımıyla ilgili sene başında geçen seneki kadrodan çok daha zayıf kadro kurduğumuzu söyledik ve eleştirdik.Bu kadro kurulduğunda eleştirilere rağmen savunan bazı basketbol ulemalarıda şimdi yaygaranın kralını koparıyor o çok şaşırtıcı.Ayrıca ortamı germeye çalışsaydım eğer senin kafanmı güzel yazına aynı üsulde cevap verirdim ve yazmadım belki anlamışsındır …