2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Ödemelerde düzensizlikler var hem oyuncu ödemelerinde hemde menajerlik şirketlerine.Düzensiz ödemeler varken üstüne Hummer-Mcgee-Ristic geliyor,bu kez parasını alamayan adam ''ben paramı geriden alıp duruyorum,siz transfer yapıyorsunuz kafasına giriyor''

Sezon başında Tyrique Jones gibi belkide daha kimleri sırf ''Galatasaray'da paralar zamanında ödenmez'' durumundan alamamısızdır.

Yani böyle bir durum varken ben Erden beyin basketbol şubesinede ağırlık koymasını beklerim.

Ödemelerde düzensizlikler var hem oyuncu ödemelerinde hemde menajerlik şirketlerine.Düzensiz ödemeler varken üstüne Hummer-Mcgee-Ristic geliyor,bu kez parasını alamayan adam ''ben paramı geriden alıp duruyorum,siz transfer yapıyorsunuz kafasına giriyor''

Sezon başında Tyrique Jones gibi belkide daha kimleri sırf ''Galatasaray'da paralar zamanında ödenmez'' durumundan alamamısızdır.

Yani böyle bir durum varken ben Erden beyin basketbol şubesinede ağırlık koymasını beklerim.

yok böyle bir beklentiye girince Erden Timur'u yemiş oluyoruz öyle deme. geçen yıl şubeye yakın olanlar uzun süre sonra ilk kez şubenin borçsuz olduğunu ve maas ödemelerinin tıkırında olduğunu söylerken bu sene önce Dap sonra takım içi maaş düzensizliği patlak veriyor. bunları söyleyip eleştirmeyi ve beklentiye girmeyi yöneticileri yemek olarak algılayan insanlar var.

yok böyle bir beklentiye girince Erden Timur'u yemiş oluyoruz öyle deme. geçen yıl şubeye yakın olanlar uzun süre sonra ilk kez şubenin borçsuz olduğunu ve maas ödemelerinin tıkırında olduğunu söylerken bu sene önce Dap sonra takım içi maaş düzensizliği patlak veriyor. bunları söyleyip eleştirmeyi ve beklentiye girmeyi yöneticileri yemek olarak algılayan insanlar var.

Alıştık artık hocam bazı şeylere.Yani şu anki duruma göre atıyorum 3 ay içinde bir sürpriz ilerleme olmuş olsa takımda,bu kezde gördünüz mü boş yapmışsınız derler.

Halbuki burada herkesin isteği,temennisi şubenin her zaman en iyi durumda olmasıdır.

Erden Timur basketbol şubesine sponsor ve takımın bu sene harcadığı para da gayet kabul edilebilir bir miktar. Ancak sorun harcanan paranın makul kullanılmayışında.

Zaten basketbol şubesinde bir yapılanma var. Bize gelmeden önce herkesin gıpta ile takip ettiği T.Zeytingöz şubeyi idare ediyor ancak bu sene başarısız. E.Timur'un şu an şubeyle ilgili yapacağı tek şey Zeytingöz'ü görevden alıp farklı birisine şubeyi emanet etmek olur ya da Pistiolis'i görevden alır.

Bunun dışında ne tür bir beklentiniz var kendisinden? Maddi destek vermese zaten Bjk ile aynı durumda oluruz. Transferleri kendisi yapsın diyorsanız o kadar basketboldan anladığını da sanmıyorum. Kaldı ki futbol ve mali durumlarla ilgili bütün konularla da yakından ilgileniyor.

Basketbol branşını da kendisinde daha fazla basketboldan anlayan insanlara bırakıp maddi destek sağlıyor ki profesyonel bir yöneticinin de tavrı bu şekilde olmalı

Erden Timur basketbol şubesine sponsor ve takımın bu sene harcadığı para da gayet kabul edilebilir bir miktar. Ancak sorun harcanan paranın makul kullanılmayışında.

Zaten basketbol şubesinde bir yapılanma var. Bize gelmeden önce herkesin gıpta ile takip ettiği T.Zeytingöz şubeyi idare ediyor ancak bu sene başarısız. E.Timur'un şu an şubeyle ilgili yapacağı tek şey Zeytingöz'ü görevden alıp farklı birisine şubeyi emanet etmek olur ya da Pistiolis'i görevden alır.

Bunun dışında ne tür bir beklentiniz var kendisinden? Maddi destek vermese zaten Bjk ile aynı durumda oluruz. Transferleri kendisi yapsın diyorsanız o kadar basketboldan anladığını da sanmıyorum. Kaldı ki futbol ve mali durumlarla ilgili bütün konularla da yakından ilgileniyor.

Basketbol branşını da kendisinde daha fazla basketboldan anlayan insanlara bırakıp maddi destek sağlıyor ki profesyonel bir yöneticinin de tavrı bu şekilde olmalı

Tavrından yana bir problem yok zaten problem, sorun teşkil eden dişlilerin hala görevde olup transfer yapmayı denemesi. Sorun transfer yaparak çözülecek bir noktada değil. Eğer sorun çözülmek isteniyorsa da bunun şube yönetimiyle alakası var, şube yönetimi de çözemiyorsa direkt olarak Başkan ve branşa hakim kişilerin çözmesi gerekiyor.

Onların beğenmediği oyncuyu bizim yıldızımız karşısında takas ediyoruz. Normalde Galatasaray'ın başında büyük bir başkan, yönetim ve teknik sorumlu olsa (Turgay Zeytingöz yerine) bu olayın tam tersi olması gerekirdi. Euroleague'de paspas oldu Jackson-Catwright. Bir mucize olsa ve bizde çok iyi sezon geçirse fiyatını katlamış olacak. Büyük takım bu şekilde davranamaz. Bastırır parayı getirir Yogi Ferrell'ı (ya da Avrupa'da formunun zirvesinde bir oyun kurucuyu) üstüne Bahçeşehir'den Kartal'ı getirir takıma tekrardan hayat vermeye çalışırdı.

Eyüp Yıldız haberi de olsa sinir bozucu bu haber.

Tavrından yana bir problem yok zaten problem, sorun teşkil eden dişlilerin hala görevde olup transfer yapmayı denemesi. Sorun transfer yaparak çözülecek bir noktada değil. Eğer sorun çözülmek isteniyorsa da bunun şube yönetimiyle alakası var, şube yönetimi de çözemiyorsa direkt olarak Başkan ve branşa hakim kişilerin çözmesi gerekiyor.

Yani diyorum ya E.Timur'un şu an yapabileceği tek şey Pistiolis ya da Zeytingöz'ü görevden almak olur. Ancak sezon ortasına gelinmişken ve geçen sene oldukça tatminkar bir sezon geçilmişken de bu kadar radikal hamle yapmak ne denli doğru tartışılır.

En azından sezon sonu takımın durumu ve beklentiler kıyaslanıp yapılacaksa eğer görevden almalar o gün yapılmalı. Şu an şubeyi baştan yaratmak takıma ne kazandırabilir ki, nasılsa kadroyu baştan yenileyemeyeceğiz

Kerem Tunçeri ve Turgay zeytingõzun hemen görevden almalı.

Cenk Genel menejer olmalı,Teknik Kadroya ciddi bir yardimci alinmali.

Asvel en iyi oyuncumuzu alicak bizde saldıkları oyuncuyu alcaz .

Bu nasil basitlik bu nasil iş bilmemezlik.

Bunu aklından geçiren adam Galatasarayın en büyük düşmanıdr

Her görüşe elbet saygım var ama Ferell 'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Gecmisi harika ama Cedevitanin 2-3 macini izledim atmaya odakliydi. Bize biraz da oynatan organize edebilecek biri lazım atmasının yanında.

Catwright Almanya mvp siydi ama uygun maliyetle gelecekse denenebilir. Asvel EL takımı ve bütçesi bizden ciddi yüksek bir takım üstüne buy out ödeyip Bost Catwright değişikliği yapmaları anormal bir durum yok. Bizim açımızdan o kalitedeki oyuncuyu çıkış bedeli vermeden Bost'un maaşına yakın bir bedelle oynatacagiz buyout cebe kalacak 160 K euro.

Max Heidegger 'e neden gidilmiyor? Ya da Alex Perez'e? Alex Perez begenilmese de oynatan bir pg.

Son düzenleme:
Abi bunlar nasıl amatör işler yapıyorlar halla aklım almıyo. Transfer yaptıkça daha kötüye gidiyoruz.
Başkanın acilen kerem tunçeri ve turgay zeytingöz denen elemanları görevden alması lazım.
Yok turgay şöyleymiş yok böyleymiş ,bildiği tek oyuncular bunlarmış meğer abartılmış bir balon.
Kerem tunçeri desen ne yaptığı belli değil.
Tabi yönetimde suçlu, önce bi maaşları ödesinler.
Senelerdir aynı şeyler yeter ,sonra oyuncuları suçluyoruz. Koç ise aynı hatalara devam ederse sezon sonu onada byby.

Öncelikle futbol takımına Icardi’yi transfer etme kudretine sahip olup basketbola bu kadroyu lâyık görenlerin samimiyetine inanmak zor. İsmi cismi ne olursa olsun.

Yola çıkarken planlamadan, organizasyondan, salondan, Euroleague’den bahsedip, sezon öncesinde “Cumhuriyetin 100. yılında hedefimiz tüm branşlarda şampiyonluk” söylemleriyle taraftarı ümitlendirip üç gün sonra; “ben futbola geçiyorum, siz takılın, sponsor olmak isteyenin önünü de açarım” diyemez hiç kimse. Ödenmemiş borçlarla karşımıza çıkamaz. Ne oldu diye sorarlar adama. Size inanan, güvenen insanları yarı yolda bırakmak denir buna.

Çok yoğunsanız, bu işe vakit ayırıp kafa yoracak, gerçekten Galatasaray basketbolunu ileriye taşıyacak birilerini bulursunuz. En azından şimdiki gibi zamanlarda kötü gidişe dur demek için, bir reaksiyon gösterirsiniz, hesap sorarsınız, hesap verirsiniz, bu branşların sahipsiz olmadığını hatırlatırsınız. Yoksa eski yönetimlerden/yöneticilerden hiçbir farkınız kalmaz.

Galatasaray bulunduğu yerde kafaya oynamadıktan sonra, ligi 5. veya 10. ya da 15. bitirmesinin bir önemi var mı? Her sezon Celtic-Rangers finali izlemeye alışmış Aberdeen taraftarı mı olmamızı bekliyorsunuz?

Basketbola da futbola gösterdiğiniz önemi gösterip sözünüzde durun! Kimsenin ayaklarına kapanacak da değiliz, Galatasaray basketbolunu sevmeyeni, biz de sevmeyiz.

Beşiktaş 1 gün içinde 3. transferini yaptı. Bu şubelerin yanlış yönetildiğini gösteriyor işte. Bizim problemimiz başlı başına bütçe değil. Ne oldu ekonomik davranalım derken küme düşüyordu takım. Biz de bu şekilde hedeflerimizden uzaklaşıyoruz. Doğru planlama olmazsa, ordan burdan kısmaya çalışırsan dönüp dolaşıyor daha çok masraf oluyor işte. Bunu bir türlü öğrenemediler.

Kaliteli bir guard transferi gelmezse önümüzdeki zorlu fikstürü de göz önünde bulundurursak play-off hayalleri kurarken kendimizi bir anda küme düşme mücadelesinin içinde bulabiliriz. Catwright undersize olduğu için istenmemiş ve Beşiktaş almış,Heidegger’i ise Merkezefendi bırakmamış. Umarım kaliteli bir guard transferi olur.

Kaliteli bir guard transferi gelmezse önümüzdeki zorlu fikstürü de göz önünde bulundurursak play-off hayalleri kurarken kendimizi bir anda küme düşme mücadelesinin içinde bulabiliriz. Catwright undersize olduğu için istenmemiş ve Beşiktaş almış,Heidegger’i ise Merkezefendi bırakmamış. Umarım kaliteli bir guard transferi olur.
Bizimkiler Cartwright’ı istemeyip daha kötüsünü alacak sanırım. Bir Galatasaray basketbol klasiği..

Beşiktaş Whitehead dışında kimleri almış? Bize sadece guard değil uzun da lazım. 3.5 uzun var hatta Morgan geldi gitti etti 5 adam bir tane dominant uzunumuz olmadı.

Cartwright, Sokolowski. Orelik'i yollamışlar.
Furkan kardeşim sadece 1 transfer mi düşünülüyor bize? Dee bost varken bile bi guard söylentisi vardı.
Herşey transfer değil tabi önce maaşlar ödensin ama erden timur el atacaktır yakında halledilir o iş. Önümüzde halla bcl grupları, türkiye kupası ve ligin 2. Yarısı duruyor. Birileri bişey yapmalı teknik ekip ve turgay bey dışında tabi.