Abi zaten taraftar baskısı filan olmasaydı koçuda göndermeyecekti başkanları yoksa amacı takımın küme düşmesi ve şubeyi kapatmaktı.Sağol Beşiktaş da zora gelince para harcamaya başlamış. Bu sezon ligimiz oldukça zor.
Abi zaten taraftar baskısı filan olmasaydı koçuda göndermeyecekti başkanları yoksa amacı takımın küme düşmesi ve şubeyi kapatmaktı.Sağol Beşiktaş da zora gelince para harcamaya başlamış. Bu sezon ligimiz oldukça zor.
Sana katılıyorum ,Transfer yapılacaksa kesinlikle 2 tane kısa alınmalı.yani neresinden tutsak elde kalıyor.
geçen yıl ki gibi sezon öncesi yapılan transferler nokta atışı olsaydı bugün tek derdimiz bost'u yedekleyecek bir yedek kısa ve bir tane de uzun düşüncesi olurdu. ne yapılan transferler nokta atışı ne yapılması planlanan transferler takımı düzeltecek.
bu takıma minimum 2 kısa lazım. bir tane ana guard bir tane de geçen yıl pusica ayarında ana guard'a 5-10 dakika nefes aldıracak, yunus emre'den daha kotu olmayan bir tane yabancı.
şimdi bcl'de 7 yabancı oynatma sınırını da düşünerek şöyle bir senaryo kuruyorum kafamda, madem Floyd'un sözleşmesinden cikamiyorsun o zaman mahir'in lisansını iptal eder pivot rotasyonunu Ristic-Floyd şeklinde kurarsın. Hatta madde madde yazayım.
X-X-Ege Tan
Ennis-McGee-Yunus Emre
GK61
Caloiaro-Sadık
Ristic-Floyd
şimdi böyle bakınca takımın 2 guard'ın yanında bir tane de 3 numaraya ihtiyacı varmış öğrenmiş olduk. neyse, lanet gitsin vallahi kadro planlamaniza mühendisliğinize.
Ege Tan'a guvenecegini sanmıyorum hocanın, Ennis ve McGee ile oyun zaten kuramiyoruz. O yüzden ana guard kenardayken oyunu yönlendirecek bir tane kisaya daha ihtiyacımız var bence.
Diyelim yedek kısa alınmadı hoca orayı Ana guard ve Yunus Emre'yle gecti, o zaman direk bir tane 3 numara kovalarım. Oynadığı takım turnuvalardan elenen, yeri gelince sorumluluk alan ya o kadar detaya da gerek yok kuzminskas kadar olacak biri vardır elbet bul getir oynat. Hatta böylesi daha iyi olur sanki ya, lig içinde fena olmaz. McGee ile olmuyor abi fark yaratamıyor yani, olmuyor hiçbir şekilde.
4 numara zaten en sorunsuz pozisyonumuz gibi duruyor. 5 numarayi da artık Allah kerimdir diyip geçmek lazım. Yani özetle aslında hala eldeki paraya ufak eklemelerle kötü gidişat tersine döndürülebilir en azından takımın tavani biraz daha yükselir diye düşünüyorum. Bilmiyorum siz katılır mısınız
Furkan kardeşim sadece 1 transfer mi düşünülüyor bize? Dee bost varken bile bi guard söylentisi vardı.
Herşey transfer değil tabi önce maaşlar ödensin ama erden timur el atacaktır yakında halledilir o iş. Önümüzde halla bcl grupları, türkiye kupası ve ligin 2. Yarısı duruyor. Birileri bişey yapmalı teknik ekip ve turgay bey dışında tabi.
iki tane transfer bence de gerekli. Ligde bir şey yapabilir miyiz pek sanmıyorum ama CL'ye odaklanabiliriz.Açıkçası 1'den fazla yapılacağını sanmyorum. Hedef tamamen BCL ise artık yapılmalı bence 2 tane. Mevzu bildik oyuncuysa Alpha Kaba'ya gitmen lazımdı o zaman adamın gittiği yer bizden iyi bir yer değil neticede.
Daron Russell 'ı alsak bari çok izlediğimden değil de manyak manyak istatistikler yapıyor adriyatikte belki bu seviyelerde de çoşar.
Furkan abi transferler konusunda ne zaman geleceğine dair bir bilgin var mı? Mesela alınacak kısa Efes maçına yetişecek mi? Yada son16'daki ilk maça yetişecek mi? Biz Avrupa'daki ilk maçımızda tam kadro olabilecek miyiz?
Azaltılır bizim takımda. Dee bost da 7-8 tane kullanıyorduMaç başı 15 üçlük kullanıyor.
Dediğin dezavantajları olsa da Cummings bu seviye için oldukça iyi oyuncu. Alma şansım varsa alırım. bir yerde okuduğuma göre aylık 35 bin dolar istiyormuş. Beşiktaş da teklif yapmış ama olmamış sanırım.Cummings iyi oyuncu ama aslen sg. Sg den bozma pg atma odaklı.
Bence uzun transferi önemli temel sorunumuz hücumda iç-dış dengemiz daha doğrusu orta/uzun mesafe şut - pota altı sayı dengemiz bozuk.
Mornar'da kullanıyor diye bizde de 15 üçlük kullanacak hali yok. Büyük ihtimal o takımda başka eli yüzü düzgün oyuncu yok ona rağmen 36 dakika sahada kalıp üstüne 29sayı 7.3 asist ortalaması tutturmak Avrupa'da hiç kolay bir iş değil.Maç başı 15 üçlük kullanıyor.