2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Çok erken belki şimdiden bunları konuşmak için ama önümüzdeki senenin planlaması yapılıyor mu acaba? Çok fazla dışarıya çıkmadan ligde kendini ispatlamış oyuncularla şimdiden anlaşma yapsak keşke.

Denizliden Heidegel, Telekomdan Jones ve Boutielle, Bahçeşehirden Boutsiele, Karşıyakadan Mccolum, Gaziantepden Doernakamp aklıma gelen isimler.

Yerli olarak da pek sanmıyorum ama Onuralpi çekebilsek Sadık ve Onuralpin yanına doğru yabancılarla çok iyi yerlere gidebiliriz gibi. Olmazsa Erkan, Buğrahan, Berk, Egemen Güven gibi kalbur üstü topçuları kesin toplamak lazım

Turgay beyi çok eleştirdik eleştirdim ama organizasyon içinde kalmalı devam etmeli bence, pozisyonu değişir yeni birileri dahil olur karar alma sürecine vs.
Hata yapmış olabilir ama faydalı olabileceği çok alan var yine içeriyi bilmiyoruz Kerem Tunçeri gittiğine göre baştan aşağı bir gözden geçirme yapılıyordur. Nef pilot takım ve alt yapı tarama ekibinden de sezon başı ayrılanlar olmuş bütçesi daraltılmış vs. organizasyonda değişiklikler olmuş bekleyip göreceğiz. Umarım kulüpten geçinmeye çalışan aslında basketbolla ilişiği kalmamış kişiler gelmez. Transfer yanlışı başka ancak olmayacak adamları yönetici yapmak çok daha büyük tehlike.

Fiba şampiyonlar ligi tarihinin en hayal kırıklığı yaratan kulübü olma yolundayız. 3'üncü sezonda da final four bile göremeyeceğiz gibi. bu sezon lig zor olabilir ama geçen sezon ki takımımıza bir tane eli yüzü düzgün pivot takviyesi yapsak şuan lider olurduk diye düşünüyorum. yine ne yaptık ne ettik bir çuval inciri berbat ettik. bir galatasaray basketbol klasiği..

Fiba şampiyonlar ligi tarihinin en hayal kırıklığı yaratan kulübü olma yolundayız. 3'üncü sezonda da final four bile göremeyeceğiz gibi. bu sezon lig zor olabilir ama geçen sezon ki takımımıza bir tane eli yüzü düzgün pivot takviyesi yapsak şuan lider olurduk diye düşünüyorum. yine ne yaptık ne ettik bir çuval inciri berbat ettik. bir galatasaray basketbol klasiği..
Geçen sezon takımın başında Ekrem Memnun varken 2. grupta sıfır çekeceğimiz baştan belliydi. O dönem defalarca yazdım umutlu olunmaması gerektiğini. N'Dour geldikten sonra o kadronun grup sonuncusu olması Ekrem Memnun'un başarısıdır (ya da başarısızlığıdır). Tabi Ege, Göksenin ve Rıdvan üçlüsünün de bu başarısızlıkta önemli payı var.

Tunçeri istifası iyi oldu, en azından yönetimdeki o garip şişkinlik makul seviyeye geldi. Zeytingoz'e yeni görevlendirmeyle en azından sezon bitirilmeli diye düşünüyorum, BCL'deki olası başarı ve Playoff'a katılma ve oradaki performansa göre önümüzdeki yıllar için kendisiyle tamam ya da devam kararı verilmeli.
Ben yönetim noktasında ciddi problemler olduğuna katılıyorum fakat Teknik Staff'in da bu yıl oldukça kötü olduğunu düşünüyorum. Zeytingoz hamlesinden once olası başarısızlıkta Pistiolis'in gönderilmesinin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Bu yıl Pistiolis'in bench performansı oldukça kötü, yaptığı takım kağıt üzerinde de pratikte de ilk günden beri kötüydü. Oyun içi hamleleri ya hep geç ya da hep eksik kaldı maalesef. Evet Yönetim ona geç bir takım hazırladı fakat oyuncu seçimlerinin kendisine sorulmadan yapıldığına inanmıyorum.
Geldiği günde sevindiğim fakat sonrasında tam olarak ne yaptığını bir türlü anlayamadığım Tunçeri istifası takım için kötü olmayacaktır, sonrasında ayrılık için bir sıralama olacaksa Pistiolis ve Zeytingoz olmalı. 2 ile 3'un yeri değişebilir bakış açısına göre tabiki.
Sonuç olarak çok kötü bir takım kimyası var ve sonradan yapılan takviyeler de açıkları kapatmadı maalesef ve daha da ötesi; üzerine takım kurulan oyuncuyu kaybetti kulüp. Gerçekçi hedef Playoff'a kalma mi yoksa lige tutunma mı karar verilip doğru takviyeler yapılmazsa çok daha stresli günler bizi bekliyor gibi!

Asvelden Adı cıkan oyuncu belki Dee 'den daha iyi oyuncudur yada daha iyi takıma katkı verebilir.

Sömürülen ezik ufak Takım durumuna düsmek cok acı icine sindirebilen varmi?

Kaldiki Dee gitti yerine biri geldi ile olmaz.
Sezonu kapadiysak hiç transfer yapmaya gerek yok.

Şimdiden Türk TRANSFERLERI bitirmeli Bunuda Turgay bey vede Hoca yapmadan ,Barış Nane yada kim olucaksa o gelsin yapsin.

Asvelden Adı cıkan oyuncu belki Dee 'den daha iyi oyuncudur yada daha iyi takıma katkı verebilir.

Sömürülen ezik ufak Takım durumuna düsmek cok acı icine sindirebilen varmi?

Kaldiki Dee gitti yerine biri geldi ile olmaz.
Sezonu kapadiysak hiç transfer yapmaya gerek yok.

Şimdiden Türk TRANSFERLERI bitirmeli Bunuda Turgay bey vede Hoca yapmadan ,Barış Nane yada kim olucaksa o gelsin yapsin.

Asvel'den adı çıkan oyuncu Beşiktaş'a gitti zaten. O oyuncuyla mevzumuz kalmadı artık.

Bu arada bir şey soracağım fikrinizi merak ediyorum, olası Turgay Zeytingöz'ün gitmesi durumunda yerine gelecek GM adayları kimlerdir? Tahmin yada şu gelse çok iyi olur diyeceğiniz biri var mı? Bu da çok önemli. Erden Timur'un en büyük +'sı, Turgay zeytingöz giderse yerine Ömer Yalçınkaya yada Can Topsakal getirilir korkusu yaşatmaması. Ama yerine gelen isim ya Turgay Zeytingöz'den daha düşük bir profile sahip olursa?

Bu arada bir şey soracağım fikrinizi merak ediyorum, olası Turgay Zeytingöz'ün gitmesi durumunda yerine gelecek GM adayları kimlerdir? Tahmin yada şu gelse çok iyi olur diyeceğiniz biri var mı? Bu da çok önemli. Erden Timur'un en büyük +'sı, Turgay zeytingöz giderse yerine Ömer Yalçınkaya yada Can Topsakal getirilir korkusu yaşatmaması. Ama yerine gelen isim ya Turgay Zeytingöz'den daha düşük bir profile sahip olursa?
Cenk staff konusunda bence eksik izlenimim
Gm olarak Cenk geciş yapip Staff daha kariyerli tecrubeli biri gelebilir

Kerem Övet : Guard transferinde bu işin 2-3 gün içerisinde çözülmesini bekliyorum . İsim bilmiyorum. Çeşitli oyuncuları zorladıklarini biliyorum. Anadolu Efes maçına guard inşallah yetişir . Yunus Emre tam bir facia ...

Kerem Övet : Kadın Basketbol'da bir hafta içerisinde bir transfer bekliyorum .

valla uçaktan iner inmez aksam Efes maçına çıkmalı bir mevzu yaşanacak gibi duruyor. 3 günlük lüks yok ama maçtan bir gün önce halledilirse guard transferi ertesi gün maça çıkar bence. ristic açıklandıktan sonra hemen takımla aynı uçağa binip Konya'ya gitmişti. eğer guard transferi Efes maçına yetişemezse büyük bir rezillik çıkacak zaten. olası ağır fark yeme durumunda da işler iyice kaosa suruklenir önünü alamazsın artık insanlar sinirli. neyse hayırlısı diyelim. bir an önce açıklansın başka bir şey istemiyorum, hiç işim de düşmüyor valla sıkıntı bastı.

Hala Floyd dan ve Hummer dan ne bekliyorlar, Caloiaro şut atamasa da atabilecek Ristic var Sadık var. İçeriden tehdit edemeyince rakibin savunma dengesi bozulmuyor el üstü atınca da Ristic Sadık McGee gibi iyi aticilarin bile yüzdesi düşüyor.

Çok ağır hareket ediyoruz. Olmuyorsa vakit kaybı daha kötü sonuçlara yol açıyor. Morgan'ı geç gönderdik. Hummer bile bile hatalı transferdi. Floyd'a aşırı sabrediyoruz. Bost olayında senkronu zamanlamayı ayarlayamadık fiilen 3 maç eksik oynayacağız. (Denizli Manisa Efes) Evindeki Limoges maçının telafisi yok.

Son düzenleme:
İyi bir guard transferi ile takım ilerler ama benim pek ümidim yok. Kazasız belasız bu seneyi atlatalım, önümüzdeki sene bütçenize göre savaşan, kaçmayan, iyi bir takım kuralım yeterli. Daha ciddi takip eden arkadaşlar benden çok daha iyi biliyordur muhakkak. Bu arada salonla ilgili açıklama yapılacaktı o da ertelendi sanırım.

Guard kim geliyor Sanki Harden geliyor yada Cris Paul mu geliyor.

Suan Guard gelicek dertler biticek havası var.
Bu takım sadece Guard ile düzelmez, Turgay bey buraları takip ediyor belli ,Kerem övet Erinç bilican yeni Guardımız diye resmi attığında
Turgay Bey Banvit Cıkışlı diye beni topa koyarlar esprisi yapiyor.

Banvit Elestirisi bu platformda yapiliyor.

Turgay Beyin 2 seceneğı var ya İstifa edicek yada Erden Beyi ikna edicek Çöpleri takımdan yollayıp 2 3 tane iyi oyuncu almasi elzem

Banvit çıkışlı olmasına değil Teksut'te Petkim'de ortalama oynayan profil olarak da eksigi kapatamayan Hummer'ı pf/c diye getirmeye kalkarsan elestirilirsin.
Moerman da Perez de J.Morgan da Banvit'te oynadı Carmichael Kalinosky miydi onlar da.

Efes maçını kaybedebiliriz sıkıntı değil, Limoges maçı deplasman olsa mağlubiyet yine tolere edilir ama içeride maç.