2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Dün Ludwisburg-Limoges maçını izledim. Limoges büyük bir fark ile geride iken geri döndü ve Ludwisburg’u yendi. Limoges gayet iyi takım. Asla oyundan kopmuyorlar ve vazgeçmiyorlar. Zaten Limoges’in iç saha maçlarındaki atmosfer de deplasman takımı için çok zorlayıcı. BCL’nin en zorlu gruplarından birine düştük. Sadece guard transferi yetmez bence. Guard’a ek olarak 1 tane de kalıplı ve savunması iyi olan bir pivot transferi gerekiyor. Bu seneden zaten umudum kalmadı bari gelecek seneki kadronun temellerini atalım.

valla hafta sonu Anadolu Efes maçı var. normalde buraların kaynaması lazımdı salon full çekecek mi acaba diye sorular sorup heyecan yapmamız lazımdı ama insanlar maçın varlığından bile habersiz. haberi olanlar da çok sallamıyor zaten.
yani ittire kaktıra sezonu bir yere kadar getirdin, telekom'u falan döve döve yendin ama bu süreçteki en basit fikstür olan konya Denizli manisa'dan 0 galibiyetle çıktın. üstüne guardın gitti, bir oyuncun az kalsın hakemi dövecekti. Efes maçında sahaya çıkacak kısa bulamayacağız. hak etmedik ya bunu valla hak etmedik.
düşünsenize şu konya Denizli Manisa fikstüründen namağlup çıktığımızı... Efes maçına bilet bulamazdık şimdi. dünden beri 50 kişi mesaj attı bilet aldın mı diye dedim salondan alırız. lükse gel :D

12 kişilik maç kadrosunda 5 homegrown-ülkede yetişmiş- oyuncu bulundurma zorunluluğu diye hatırlıyorum. Mahir Almanya altyapili olduğu için 5 yerli yetişme kontenjanında yer almıyor. BCL de Mahir 'in Hummer Folyd yada X Amerikalıdan farkı yok bizim için.

Çok üzgünüm ama tek guard transferi ile düzelecek durumda değiliz bcl için iki kısa şart ve mutlaka Ian Hummer ile yollar ayrılmalı

arkadaşlar anladık transferle takım düzelmeyecek. bunu elli kere dile getirmenin mantığı yok. transfer yapılacak, oturun bunun heyecanını yaşayın azıcık. valla yeter gına geldi yani

1 guard transferi ile sorunların çözüleceğine inanmıyorum. Catwright gibi bir oyuncu alınmıyorsa ve Beşiktaş'a gidiyorsa bizim en azından Euroleague seviyesinde olmasa bile o seviyeye yakın Eurocup oyuncusu bir guard almamız gerekiyor bence. Bu arada Ristic transferine rağmen Floyd'un yaşadığı sakatlığın da etkisiyle eski formuna kavuşamamasına da bağlı olarak 1 tane de savunma yönü güçlü bir pivot transferi gerekiyor diye düşünüyorum.