2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

arkadaşlar anladık transferle takım düzelmeyecek. bunu elli kere dile getirmenin mantığı yok. transfer yapılacak, oturun bunun heyecanını yaşayın azıcık. valla yeter gına geldi yani
Ne Heycanı ?

Sen Vasatlığa tamam olabilirsin!! Sahsım değil

Ligi 6 7 sirada bitircek kadro kurulsa ne kurulmasa ne burada insanlar Heycan yapicak ise geçen sene gibi olur Heycanda yapar Salonda Solout olur.

Şu anda net olarak Pistiolis gitsin kafasında değilim. Umarım toparlar iyi sonuçlar almaya başlar ve geçen seneki gibi yeniden bir güven tesis eder ve devam eder.
Fakat eğer kötü sonuçlar devam ederse bir koç değişikliği elzem olacak. Adayı olan var mı?

Ne Heycanı ?

Sen Vasatlığa tamam olabilirsin!! Sahsım değil

Ligi 6 7 sirada bitircek kadro kurulsa ne kurulmasa ne burada insanlar Heycan yapicak ise geçen sene gibi olur Heycanda yapar Salonda Solout olur.

kimsenin vasatlığa tamah ettiği falan yok. mevcut durumdan herkes şikayetçi. ama sürekli papağan gibi aynı seyleri tekrar etmeye de gerek yok. takım elbette yeni gelecek oyuncuyla düzelmeyecek ama yeni transfer yapılacaksa da heyecanını yaşamak lazım.
şahsının vasata tamah etmemesi de çok üzdü beni (!)

Şu anda net olarak Pistiolis gitsin kafasında değilim. Umarım toparlar iyi sonuçlar almaya başlar ve geçen seneki gibi yeniden bir güven tesis eder ve devam eder.
Fakat eğer kötü sonuçlar devam ederse bir koç değişikliği elzem olacak. Adayı olan var mı?

Ahmet çakı boştaysa sezonu tamamlasın diye onu getirirler. Ama eğer ciddi ciddi yapılanma derdi olan bir yonetici topluluğu varsa şubede oktay hocayı tutar kolundan getirirler. zamanında yapılanmayı nasıl onun sayesinde başardıysak şimdi de öyle olacağını düşünüyorum ben bilmiyorum fazla mı duygusal oldu

Son düzenleme:
kimsenin vasatlığa tamah ettiği falan yok. mevcut durumdan herkes şikayetçi. ama sürekli papağan gibi aynı seyleri tekrar etmeye de gerek yok. takım elbette yeni gelecek oyuncuyla düzelmeyecek ama yeni transfer yapılacaksa da heyecanını yaşamak lazım.
şahsının vasata tamah etmemesi de çok üzdü beni (!)
Niye transferin heyecanını yaşayalım, takımın sezonun bu noktasında artık oyununu oturtması gerekiyordu biz ise asıl hedefimiz olan bcl gruplarına oyun kurucusuz ve yeni pivotumuzla giriyoruz resmen sıfırdan başlıyoruz. Gardımız gelse de bu duruma ancak sinirlenilir, destek olunur o başka mevzu.

Ayrıca bu kadar pozitif ve yüksek hedeflerle başladığın sezonda 10. yabancı oyuncumuzu alıyoruz ve hala takımda eksikler var yani bu rezillik kolay kolay unutulmaz.

Ahmet çakı boştaysa sezonu tamamlasın diye onu getirirler. Ama eğer ciddi ciddi yapılanma derdi olan bir yonetici topluluğu varsa şubede oktay hocayı tutar kolundan getirirler. zamanında yapılanmayı nasıl onun sayesinde başardıysak şimdi de öyle olacağını düşünüyorum ben bilmiyorum fazla mı duygusal oldu
Oktay hoca ne yapılanması yaptı ? Benim hatırladığım Ergin hocam geldiğinde birkaç yerli oyuncu harici tüm takımı değiştirmiş ve öyle şampiyon olmuştuk.Yapılanmadan ziyade kısıtlı bir takımla bizi final oynatıp seyircinin ilgisini basketbola çekmiştir bu doğru ama yapılanma adına ortada birşey yoktu.

Oyuncu seçimi takım kurma transfer konusunda Oktay hoca da sıkıntılıydı ama hücumda planlı bir takımdık Ergin Ataman ve Pistolis'e göre. Ataman hele oyuncu yeteneğine endeksliydi. Oktay Mahmudi de ikili oyunlar alan paylaşımı daha iyiydi. Pistolis'in spacing şablon hücumları iyi ama ikili oyun ve pota altı hücumu yok bu oyuncularla yapmak zor kabul fakat oyuncuları seçen kendisi.

Oktay hoca ne yapılanması yaptı ? Benim hatırladığım Ergin hocam geldiğinde birkaç yerli oyuncu harici tüm takımı değiştirmiş ve öyle şampiyon olmuştuk.Yapılanmadan ziyade kısıtlı bir takımla bizi final oynatıp seyircinin ilgisini basketbola çekmiştir bu doğru ama yapılanma adına ortada birşey yoktu.
Hikaye, heyecan Mahmuti ile başladı, yok sayılamaz.

Oktay hoca şubeyi yeniden ayağa kaldıran adamdır.

Oktay Hoca 2018-2019 sezonunun yaz döneminde, bugün çok iyi yerli olarak adı geçen Metecan gibi Buğrahan gibi oyuncularla ilgilenmisti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta Metecan transferi patlayınca ve oyuncu Efes'e gidince bardağın son damlası da dolmuştu. Biz, 18-19 sezonunun yaz döneminde cidden çok iyi bir yapılanmaya girebilir, en azından uzun vadede sağlam bir iskelet oluşturabilirdik yerliler konusunda. Yerli koçlar arasında kısıtlı bütçe ile sana 2010-11 sezonunun heyecanını yaratacak, geçen sezon ki heyecanı bir tık öteye götürecek yada en azından tekrarlayacak tek koç Oktay Hoca. Ayrıca, yenilmez armada kültürünü oktay hoca ile geri hatırladık. "Oktay hoca ne yapılanması yaptı ki?" gibi bir söylem, ağır hakarettir.
Geçen yıl Erden Timur'un her fırsatta dile getirdiği "3 sene içinde Euroleague takımı olacağız" söylemini bundan 12-13 yıl önce gerçekleştiren kişidir Oktay Mahmuti. Al sana yapılanma örneği işte.

Oktay Hoca 2018-2019 sezonunun yaz döneminde, bugün çok iyi yerli olarak adı geçen Metecan gibi Buğrahan gibi oyuncularla ilgilenmisti yanlış hatırlamıyorsam. Hatta Metecan transferi patlayınca ve oyuncu Efes'e gidince bardağın son damlası da dolmuştu. Biz, 18-19 sezonunun yaz döneminde cidden çok iyi bir yapılanmaya girebilir, en azından uzun vadede sağlam bir iskelet oluşturabilirdik yerliler konusunda. Yerli koçlar arasında kısıtlı bütçe ile sana 2010-11 sezonunun heyecanını yaratacak, geçen sezon ki heyecanı bir tık öteye götürecek yada en azından tekrarlayacak tek koç Oktay Hoca. Ayrıca, yenilmez armada kültürünü oktay hoca ile geri hatırladık. "Oktay hoca ne yapılanması yaptı ki?" gibi bir söylem, ağır hakarettir.
Geçen yıl Erden Timur'un her fırsatta dile getirdiği "3 sene içinde Euroleague takımı olacağız" söylemini bundan 12-13 yıl önce gerçekleştiren kişidir Oktay Mahmuti. Al sana yapılanma örneği işte.
Yanlış hatırlamıyorsam Melih Mahmutoğlu, Sertaç Şanlı'da o dönemde gelmişti. Ayrıca Josh Shipp gibi skorer bir oyuncuyu savunmacıya çevirdi.

Bu dediklerinin olsaydı alınsaydı vs gibi kelimelerin yapılanma olduğuna inanıyorsan sana boşuna cevap yazmaya gerek yok. Kimseye hakaret ettiğimde yok.Oktay hoca İyi hocadır ve camianın basketbola olan ilgisni tekrar diriltmiştir. Ama zamanında onun sayesinde nasıl yapılandıysak deyip sonra farklı yerlere çekmek ilginç oluyor. Ayrıca tek Oktay hoca için değil Galatasaray basketbolunda 30 senedir bir yapılanma olmamıştır. Hep sezonluk düşünülmüştür.

Çok fazla top kullanan oyun kuruculuktan çok bitirici tipte bir pg paraya kiymislar. Ligimiz ABA liginden kaliteli.
Para varsa Floyd aşklarina da son noktayı koysunlar Hummer la birlikte.

Son düzenleme:
Bu saatte kalite önemli dendi herhalde umarım başarılı olur. Will Cummings da iyi olurdu. Kağıt üstünde alınabilecek en iyi oyunculardan Russell.