2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Efes bitirmedi mı o işi
Youtube'da eski oyuncunun kanalı var Stop Press Medya orada söyledi, Efes olayı netleşmedi GS şuan transferde çok aktif her oyuncuya bakıyorlar, Egehan Efes olmazsa GS olabilir gibisinden konuştu, Yunus içinde bitmiş bir şey yok vs dedi. PG olarak isim vermememi söylediler dedi ama Kenan'ı işaret etti.

Birkaç gün öncesinin bu haber Egehan'a ilgi varmış ama Erkan yada Egehan'dan biri olacak dedi ama Mahir adı geçmemişti orda
O arkadaş Egehan Erkan'dan biri kesin Galatasaray'da oynar gelecek sene hatta ikisi birden olursa da şaşırmam dedi.
Mahir'den hiç bahsetmedi ben Muhsin Yaşar'ın Galatasaray'a gitmesini bekliyorum dedi. Muhsin iyi transfer olurdu ama Mahir bence kötü transfer zira Yunus Emre transferini de ben pek beğenmedim.

O arkadaş Egehan Erkan'dan biri kesin Galatasaray'da oynar gelecek sene hatta ikisi birden olursa da şaşırmam dedi.
Mahir'den hiç bahsetmedi ben Muhsin Yaşar'ın Galatasaray'a gitmesini bekliyorum dedi. Muhsin iyi transfer olurdu ama Mahir bence kötü transfer zira Yunus Emre transferini de ben pek beğenmedim.

Hem Egehan hem Erkan çok çok iyi olur
Mahir yerine Muhsin Yaşar daha iyi olur
Yunus yerine de Kenan olursa en azından 10-12 dk güvenebileceğin Bench'in olur

Yerli rotasyonu adı çıkan isimler kalitesinde olacaksa bu seneden daha iyi olmamız mümkün değil. Bu sene zaten fiyat performans odaklı kusursuza yakın bir yabancı rotasyonuyla oynadık. Her sene bunu yakalamamız mümkün değil.

En iyi ihtimalle yabancı rotasyonunu koruruz, adı geçen yerlilerle de bu senenin bir gram ilerisine gidemeyiz

Ataman sonrasi hep underdog olduk. Seneye olmaz ama ilerisi icin hedef alphadog olmali.

Hocanın işler sıkıya binince yaptığı yerli tercihlerine bakarsak Rıdvan ve Okben gidici ,Ege ve Eray zaten gider. Canberk'i duruma göre 11-12. oyuncu olarak falan tutar mı bilmem

Rıdvan Eray Okben Ege ile yollar ayrılır da düzgün kaç yerli alabiliriz o muallak 1-2 kaliteli yerli yetmiyor. Mahir ve Yunus bu statüde sayılmaz bence.

Yabancılardan Bost ve Blackshear dışında Canaan da muhakkak kalmalı. diğer yabancılar gönderilip yerlerine daha iyileri getirilirse ve bir kaç iyi yerli oyuncu da alınırsa kesinlikle hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmuş oluruz.

İsmail Senola bakarsak 5 yabancı olacaksa Bahçeşehir yabancı transferini bitirmiş gibi duruyor.Yerli de alacaklarmis.

Yabancı kuralının nasıl değişmesi bekleniyor ? Maç kadrosuna yine 5 yabancı alinabilecek ama parkede en fazla 5 değil 4 yabancı olacak diye biliyorum ama. Sözleşme sayısı dusurulurse saçma olur. Türk oyuncuların süre almasıyla hedef sahada en az 1 yerli kuralı mantıklı duruyor.