Bence en önemli isim Egehan, Efes'te istiyormuş sözde bizde pusuda bekliyoruz. Egehan Kenan Erkan bu 3 isim bizi rahatlatır.
Bence en önemli isim Egehan, Efes'te istiyormuş sözde bizde pusuda bekliyoruz. Egehan Kenan Erkan bu 3 isim bizi rahatlatır.
Youtube'da eski oyuncunun kanalı var Stop Press Medya orada söyledi, Efes olayı netleşmedi GS şuan transferde çok aktif her oyuncuya bakıyorlar, Egehan Efes olmazsa GS olabilir gibisinden konuştu, Yunus içinde bitmiş bir şey yok vs dedi. PG olarak isim vermememi söylediler dedi ama Kenan'ı işaret etti.Efes bitirmedi mı o işi
Monaco uzatıyor diye biliyorum.Donta Hall ı takip eden varmı bize düşermi.
O arkadaş Egehan Erkan'dan biri kesin Galatasaray'da oynar gelecek sene hatta ikisi birden olursa da şaşırmam dedi.Birkaç gün öncesinin bu haber Egehan'a ilgi varmış ama Erkan yada Egehan'dan biri olacak dedi ama Mahir adı geçmemişti orda
O arkadaş Egehan Erkan'dan biri kesin Galatasaray'da oynar gelecek sene hatta ikisi birden olursa da şaşırmam dedi.
Mahir'den hiç bahsetmedi ben Muhsin Yaşar'ın Galatasaray'a gitmesini bekliyorum dedi. Muhsin iyi transfer olurdu ama Mahir bence kötü transfer zira Yunus Emre transferini de ben pek beğenmedim.