Hayes'i isterim Kaba'ya göre daha savaşçı ve daha iyi bitirici.
Ama Hayes'in talipleri olur yaşıda çok genç,bize Kaba düşer bence.
Ama Hayes'in talipleri olur yaşıda çok genç,bize Kaba düşer bence.
Eşref Hamamcıoğlu seçilirsek bu yapıyı koruyup bizde destek olacağız demişti.Erden timur biraz yonetimi zorlamali, yonetim de butce koymali. Anahtar teslim sube ile tek basina yukselmek zor.
Yapıyı aynen devam ettiricez dedi destek olucaz lafını duymadım.Eşref Hamamcıoğlu seçilirsek bu yapıyı koruyup bizde destek olacağız demişti.
Volkan forumda seçim bölümünde 7. sayfada var açıklaması zaten bende forumda görmüştüm.Yapıyı aynen devam ettiricez dedi destek olucaz lafını duymadım.
Olmazda onun için basketbol yan şubeler fazlalık Futboldanda ne kadar anladığı şüpeli Galatasarayımıza hangi başkan hayırlı olucaksa o gelsin.
Herkes Onuralp diyor ama bildiğim kadarıyla 1 yıl daha kontratı var. Çıkışı var mı bilmiyorum
Ayrıca kendisinin yerinde olsam Bursa'dan ayrılacaksam Zalgiris, Alba gibi düşük bütçeli Euroleague takımlarından birisine ya da iddialı bir Eurocup takımına giderdim. Efes ya da Fb tercihi kariyerini sekteye uğratır.
Kendisini alma şansımız olduğunu düşünmüyorum ancak olur da alırsak 3 numaraya yabancı transferi yapmazdım. Adam baya iyi bir yabancıdan alınacak katkıyı veriyor. Onuralp, Okben ve Göksenin'le o pozisyonu geçer, kısa rotasyonunda kullanacağım 3 yabancıyı da şu anki gibi 1-2 rotasyonunda kullanırdım. Böylelikle iyi bir yerli guard ihtiyacı da ortadan kalkardı