Transferlerde rol alacak misiniz diye bir soru soruldu ve Burak Elmas ustumuze duseni yapacagiz dedi.Bunu sadece futbolu kastederek mi yapti yoksa diger branslari da kapsar mi orasi net degil.
Furkan böyle bir haber düştü bugün. Mevcut iki başkan adayı da Nef ile devam edeceğiz açıklaması yaptı. Zaten giderler tamamı sponsor firma karşılaşacağı için transferler devam eder gibi. Asıl sıkıntı kadın basketbol ve voleybol şubesinde var şu orada durumların nasıl olacağı belli değil.
Abi seçime kadar olan zamanda takviyeler yapılsa yani ön sözleşme tarzı futbolda olduğu gibi.Çünkü futbol dışındaki tüm branşlar sıkıtılı.NEF desteklense bile resmi sözleşmeyi nasil yapacaksin hangi yetkiyle müstakil tüzel kişiliği yok ki basketbol şubesinin, öngörüsmeler yapılır hatta inadına sizin anlaştığınız adamı istemiyorum yönetim benim diyecek karakterde adam dolu ne yazık ki kulüpte.
Halbuki sözleşmesi biten yada alınabilecek yerli havuzu belli üç aşağı beş yukarı mali gücünde belli, karar alma sureci için zaman önemli bu konuda Erden Timur insiyatif alır umarım.
Abi seçime kadar olan zamanda takviyeler yapılsa yani ön sözleşme tarzı futbolda olduğu gibi.Çünkü futbol dışındaki tüm branşlar sıkıtılı.
Yerli guard olarak Kenan ve ana rolde olacağı güvencesiyle Onuralp i ikna edebilsek keşke. Sözleşmeleri devam eden Göksenin ve Sadıkla beraber gayet iyi yerli rotasyonu oluşur. Yabancılardanda Bost Melo Kerry ve Kravish i tutup Harrison - Alpha Kaba eklemesiyle rotasyonu tamamlarız.
Dee Bost - Kenan Sipahi - Ege Tan
Melo Trimble - Göksenin Köksal
Onuralp Bitim - Aaron Harrison
Kerry Blacksharer - Sadık Emir Kabaca
Alpha Kaba - David Kravish - Ege Arar
Şu Ercan Osmani'nin vatandaşlık durumu halledilse oda iyi olurdu.Şu an en gerçekçi hedefler Berk, Muhsin, Furkan, Enes Berkay Taşkıran olur bence.
Kadro bence guzel ama dort numara pozisyonumuz yine yetersiz kaliyor.
Temenni olsa da, Alpha Kaba ve Aaron Harrison Turkiye liginde ve Avrupada bizi iyi yerlere tasirlar. Koyduklari karakterler, hirslari ve zor anlarda sorumluluk almalari gibi ozellikleriyle bize gayet faydali olabilecek isimler ki Harrison'a zaten asinayiz hepimiz.
Turkiye ikinci liginden bir yabanci alirim ama yine de David Kravish ile devam etmem. Ne yapti ki bu adam nasil bir katki sagladi ki kadroda yaziliyor?
Başarı kazandıracağı için.NEF’in olması zaten avantaj olduğu için kimsenin karışacağını zannetmiyorum. Muhtemel senaryoda “başarıya ortak oluruz” mantığıyla hareket edecekleri için zaten karışmazlar. Ki bu senaryoya da okeyim ben. Yeter ki ellemesinler. Zaten herkes olup biteni görüyor. Yani biri senin yerine para verecek ve sana başarı kazandıracak. Neden hayır desinler ki ?