2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Caloirao transferi belli etti ki son yabancımız 1-2 olacak. Muhaymin, Göksenin ve Caloiro ile 3 numarayı oynayıp geçen seneki sistemi sürdürmeye çalışacağız.

Sadık'ın faul problemini kontrol etmesi lazım. Süreleri iyice artacak gibi
 
Son düzenleme:
Şimdi bir takımdan saha içinde maksimum düzeyde performans almak ile takım kurmak çok farklı şeyler. Takım kurma konusu hiçbir zaman sadece hocaya bırakılmaması gereken bir konu. GM, varsa Scout ekibi ve hoca koordinasyonlu çalışmalı. Umarım günün sonunda kurulan kadro sahada iyi bir şeyler ortaya koyar ama ben şu anda en azından kağıt üstünde geçen senenin altında olduğumuzu düşünüyorum.

bütçe artışı konusuna gelince takımı TL ile kurmadığımıza göre TL ile şöyle arttı böyle arttı demek çok akla yatkın değil ve züğürt tesellisi. Senin TL’nin durumunun berbat olması uluslararası anlamda kimseyi çok ilgilendirmez. Dolayısıyla erden Timur bu mantıkla ben bütçeyi şöyle artırdım böyle artırdım TL bazında iki katına çıkarttım filan diyorsa oraları geçelim. Bunlar hikaye.

Züğürt tesellisi, bunlar hikaye falan Erden Timur için söylenilmemeli ya. Adam daha ne yapsın. O olmasa bunu koyanda olmayacaktı. Haklısınız az ama buna da şükür etmek lazım. Bakın Erden Timur'u küstürmeye çalışan bir ekip var. Erden Timur giderse gerçekten bu şubede kadın basketbol gibi olacak. Umarım buraları okumuyordur. İşte o zaman biri gelsin sahip çıksın şubeye daha diyemeyiz kimseye...
 
Skorer ve keskin şut yeteneği olan şutör guard alsak kısa forvette eksik kalacağız. Savunmacı ve atletik kısa forvet alsak şutör guardda eksik kalacağız. Angelo Caloiaro'nun bu yaşından sonra kısa forvet oynaması imkansız olacağından her 2 pozisyonda da eksiğimiz var.

Kyle Guy ve Matt Thomas hala bir takımla anlaşmadı. Bir gözümle onları takip ediyorum.
 
Atletik sizelı bir guard kanat-forvette oynayabilir keskin şutör olmasa da iyi şutör olsa yeter, guard özellikleri forvet özelliklerine göre daha önemli bana göre. Böyle oyuncu bulmak zor tabi. Uygun tipte bulunur kalitesi form durumu tartışılır. Robert Hite 'in 5 cm uzunu lazım:) D.Thompson kanada koysan sırıtmaz Telekom'un aldığı J.Grant de nispeten. Brandon Paul çok formsuz düşüşte ama tip olarak hem ön alanda hem kanatta oynayabilir vb.
 
Bizim kesinlikle hücum yönü kuvvetli bir kanat almamız lazım. Tabii savunma yönü de vasatın altında olmamalı. Bu takımın halihazırda skor yapabilecek oyuncusu yok neredeyse. Madem Floyd, Morgan falan çember koruyan müthiş savunmacı adamlar; hücum yönündeki açığı kapatmamız lazım o halde. Ne kadar iyi savunma yaparsan yap hücumda tıkanınca maç yürümüyor işte.
 
Darirus Thompson'i hala kovalıyor muyuz acaba onun dışında hala bir takımla anlaşmamıs ama adi Venezia ile geçen Freeman var.Gecen sezonun iyi geçiren Will Cummings hala boşta uzun süredir adı kimse ile geçmiyor onun
 
Darius Thompson & Baskonia diyorlar.Yalniz bu bizle adı geçen Tyson Carter hiç fena topçu değil sanki negatif tarafları da var (ince ve sut stilinde de biraz sıkıntı var sanki) ama kafası çalışan mental açıdan güçlü biri gibi geldi bana
 

Üst