Caloirao transferi belli etti ki son yabancımız 1-2 olacak. Muhaymin, Göksenin ve Caloiro ile 3 numarayı oynayıp geçen seneki sistemi sürdürmeye çalışacağız.
Sadık'ın faul problemini kontrol etmesi lazım. Süreleri iyice artacak gibi
Erkek Basketbol ile ilgili oyuncu ismi piyasaya düşer . Dedi .
Yaz ligi yeni bitti herhalde vaktimiz var yani transfer için
Braian Angola Rodas'a ne dersiniz? Kaynaklarım oyuncu tamam iş AEK'yi ikna etmeye kaldı olmazsa alternatif hazır dedi
Daha önce hiç izledim ama partizan kariyerinin 2.sezonu hariç Avrupa statlari iyi boy 1.98-95 kilo size'da iyi.
Güzel bir hamle okura benziyor
Kerem ÖvetKim dedi nerede dedi
Aslı varsa Ben Bentil'e gitmişiz ama EL'de kalmayı tercih etmiş.Ayni gerekçe ile Zeniti de red etmiş Pana ilgileniyor deniyor.Oly için de yazılmışti birkaç gün önce gerçi
Bentil ile ilgilenip alamayınca yine çok alakasız bir profile gitmişiz. Biri 4.5, diğer 3.5.
Oyuncuyu tanımıyorum özetlerden şutör skorer 2/3 kanat ağırlıklı atlet ama cok güçlü olmayan bir oyuncu gibi duruyor. Sol elini kullanabiliyor. Oyun bilgisi top yönlendirme kabiliyetini anlayamadım kesilmiş özetlerden.Braian Angola Rodas'a ne dersiniz? Kaynaklarım oyuncu tamam iş AEK'yi ikna etmeye kaldı olmazsa alternatif hazır dedi
sen yenisin buralarda sanırım
Braian ismi doğru mudur bilmiyorum ama oyuncu tipi olarak bakacak olursam daha çok dış atıcı gibi.Eğer isim doğru ise Sanırım koç Canaan'ın yerini doldurmak istiyor. Onun kadar elit olmasa da ciddi Bi dış atış yeteneği olduğu belli. Fizik olarak da daha avantajlı. Canaan'ın yapamadığı potaya gidiş işini de yapabilir dış atışına ek olarak. 2,5 numara gibi.
Attığı üçlüklerin çoğunda pozisyonu birebir oynayıp şutu sokuyor bir de iyi organizasyonda ne yapar Bi düşün derim.İyi bir dış atıcı diyemem. Hatta bizim takıma uymaz dememin sebeplerinden biri de istikrarsız şut atması. Daha garanti şut atan ve topa yön verme kabiliyeti yüksek bir oyuncuyu tercih ederim
Angola yetenekli ama DAP stilinden bir oyuncu. Hatta kışın Barcelona ile adı geçiyordu