• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Bost - Ege Tan - Yunus
Dylian ennis- luka vildoza (tyson carter )
Muhaymin - göksenin - Sinan - purcell
Sengfelder - Sadık
Floyd - morgan - Mahir

kurulabilir kadro konuşulan isimler içinde bir angelo içime sinmedi

Son düzenleme:
Bu arada belki çoğu kişiye göre erken olabilir ama ben olsam bugün Sadık’ın sözleşmesini 2,3 yıl daha uzatırım.
Hatta arttırayım, Sadık'a uzun süreli kontratı imzalatıp Caloiaro alacağıma Sadık'ın arkasına yerli 4 alır(Burak Can veya Metin olabilirdi, geçti tabii artık); fazladan yabancı kısaya giderdim.

Galatasaray NEF Güncel anladığım;
D.Bost, Yunus Emre S., Ege Tan
D.Ennis, Göksenin K.
Muhaymin M., Sinan S.
A.Caloiaro, Sadık K., R.Morgan
J.Floyd, Mahir A.
I.Canaan ve M.N'Dour durumları belirsiz; D.V.A-Purcell sakatlığı devam ediyor.

Tofaş geçen sene ilgilendiğimiz Braimoh'u almış.Birebir aynı tipte oyuncu değil ayrıca Morgan sağlıklı ise daha kaliteli ama acaba riske girmeyip Morgan yerine alsak daha mı iyi olurdu.

Bost - Ege Tan - Yunus
Dylian ennis- luka vildoza (tyson carter )
Muhaymin - göksenin - Sinan - purcell
Sengfelder - Sadık
Floyd - morgan - Mahir

kurulabilir kadro konuşulan isimler içinde bir angelo içime sinmedi

Luka Vildoza derken bildiğimiz luka vildoza mı

Neyse en azından herkes anlamıştır Euroleague hedefinin falan palavra olduğunu. Boş yere hayallere kapılıp üzülmenin bir manası yok. Galatasaray basketbolunda hedef her zaman günü kurtarmaktır ve ellerine fırsat geçerse de amatör branşların hepsini anında kapatır bunlar.

Ben ne yapmaya çalıştığımızı çok çözebilmiş değilim hem kısa hem uzunda bu kadar undersize olma fikri çok riskli. Oyuncu seçimlerinde bir problemim yok ama tavanı çok sınırlı, tabanı ise keyif verecek bir takım kurulmaya doğru gidiyor. Bence isimler ayrı ayrı değerli oyuncular ama bir araya geldiklerinde nasıl bir ortam olacak merak ediyorum açıkçası.

Büyük basketbol insanı Murat Ozyer undersize kalma sorununa yıllar önce çözüm bulmuştu yerden blok 😁

Takım olarak minimum 6 aylık gh kürüyle size işi hallolur. Basketbol şube ulaşsın bana. 😃

Tofaş geçen sene ilgilendiğimiz Braimoh'u almış.Birebir aynı tipte oyuncu değil ayrıca Morgan sağlıklı ise daha kaliteli ama acaba riske girmeyip Morgan yerine alsak daha mı iyi olurdu.
Oyuncuyu seyretmek güzel olacak seyrettiğim kadarıyla beğendiğim oyuncuydu

Oyuncuyu seyretmek güzel olacak seyrettiğim kadarıyla beğendiğim oyuncuydu

Yalnız sene başında Hapoel'den Liga Endesa'ya ye transfer olmuş kağıt üzerinde pek de varlık gösterememis . Birkaç ay sonra İsrail'e geri dönmüş zaten.

Yalnız sene başında Hapoel'den Liga Endesa'ya ye transfer olmuş kağıt üzerinde pek de varlık gösterememis . Birkaç ay sonra İsrail'e geri dönmüş zaten.
Biliyorum yine de ölçü olmayabilir Tofaş 'a faydalı olur umarım.

Turgay Zeytingöz 'den transfer süreci hakkında bilgi alabilsek keşke.

Eyüp Yıldız'ın son haberine göre Canaan 400k dolar istemiş ama kulüp bu parayı karşılayamıyormuş. Ennis transferiyle beraber kendisine dilenmemize gerek kalmadığını düşünüyorum

400 k Canaan için çok değil bence 2.guard için Ennis daha iyi olur gibi pg tarafı daha iyi. Böyle yazdık ya gelen gideni aratır:)

Eyüp Yıldız'ın son haberine göre Canaan 400k dolar istemiş ama kulüp bu parayı karşılayamıyormuş. Ennis transferiyle beraber kendisine dilenmemize gerek kalmadığını düşünüyorum

Cüzdana para sıkışmış :D

400 istese kesin imzalardık bence , Ennis’in 300-400 arası alacağını düşünüyorum.

400 k gayet makul bir ücret. Daha fazla istemiştir tahminimce.

Geçen sene Kazan'dan 1 milyon dolar alıyordu, çok mümkün değil sanki 400 istemesi

Canan ile Oly ilgileniyormus

Geri