• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Halla bi 5 arıyorlarsa vef riga takımında oynayan NYSİER BROOKS bize olur.
Gelişime'de açık , seviye atlatır takıma.

Eyüp Yıldız Twitter'da G-League de oynayan bir oyuncu ile anlaşmak üzere olduğumuzu yazmış. İnşallah Jay Huff olur diye de eklemiş.

Egemen Beşiktaş 'a Furkan Efes'e deniliyor. 2 yıl Mahir'le devam büyük ihtimal.

Eyüp Yıldız Twitter'da G-League de oynayan bir oyuncu ile anlaşmak üzere olduğumuzu yazmış. İnşallah Jay Huff olur diye de eklemiş.
Abi Jay Huff İlaç olur ilaç. 2.16 boyu var. Blok özelliği var. Şutu temiz. Dış atışı var. Vücut olarak da kalın bir pivot. Yaşı 25

Son düzenleme:
Kısalarımız ile iletişim iyi kurarsa hücumda bayağı ekmeğini yeriz. ikili oyunları oynamayı seven bir oyuncu çünkü.

Kerem Övet: 3-4 günde Pivot transferi aciklanir. Net bir 5 numara alinacak

Eğer 2.10 üzeri alan kaplayan birini arıyorlarsa huff doğru profil olur. Ama ben olsam James Wıseman'ı alırım (almamız çok zor) ama daha atletik. Ve bence daha caydırıcı olur.
Gerçi pivotsuzluk'tan kimse gelse kırmızı halı ile karşılıycaz😂.

Son düzenleme:
Okadar pivot arasindan isim verdigine göre Eyup Yildiz duyumu vardir gerci duyumlarinin %90 balon cikiyor o baska 🤣

Okadar pivot arasindan isim verdigine göre Eyup Yildiz duyumu vardir gerci duyumlarinin %90 balon cikiyor o baska 🤣
Eskiden dedikleri doğru oluyor du Eyüp abinin ama son zamanlarda aldığı kişiler hep yanıltıyor onu.

Ristic iyi transfer, maliyetinin de düşük olduğunu sanmıyorum. Yükselişte bir oyuncu, parayı basmışız

Ristic iyi transfer, maliyetinin de düşük olduğunu sanmıyorum. Yükselişte bir oyuncu, parayı basmışız
Eyüp G-league diyordu, şimdi de Ristic haberleri mi çıktı?
Bu arada Eyüp Yıldız'ın verdiği duyumların yüzde 10'u filan doğrudur en fazla.. Murat Özyer dönemi hariç. O dönem daha isabetliydi

D.Ristic size olarak ta istatistiki anlamda da iyi hamle ki zaten bizim Avrupa dışından hamle yapacagimizi beklemiyordum...

Eğer Ristic alınırsa kafalarda o soru... Madem buy out ödeyip Ristic çekecek bütçeyi oluşturma imkanımız vardı, neden Morgan ve Hummer kumarlarını oynadık?

Eğer Ristic alınırsa kafalarda o soru... Madem buy out ödeyip Ristic çekecek bütçeyi oluşturma imkanımız vardı, neden Morgan ve Hummer kumarlarını oynadık?
Hummer cok komik bir paraya oynuyormus. Gerektiginde birden fazla posizyonu kapatabilecegi icin tercih edilmis.

Ristic'den savunma tarafında beklentiniz olmasın.

Buy-out yok da deniyor

Ristic şutör uzun ama aranan ortayı kapatacak 5 olur mu farklı tipte bir uzun. Ristic'in yanına atlet pota altı dominant bir siyahi olsa iyi olurdu. Tek başına iyi transfer olur inşallah başarılı olur.

Bizim ihtiyacımız olan tipte bir uzun olduğunu düşünmüyorum. Atletik ve özellikle ikili oyun savunması iyi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Bunları yapabilecek bir oyun karakteri yok Risticin.

Geri