• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Ayşe Cora ya mantıklı bir ücret ile takıma katmamızın daha mantıklığı olduğu bir durumda ihtiyacımız olmayan ve okeye dönen bir oyuncuya tonla para vermek… takıma gelmemesi için uğraşan kankasını dinleyip gelmeyen daha sonra kankası için gelen oyuncuya verilen para niye ? Entresan geliyor bana !!!
tuğçe mi? kankası kimmiş?

Ayşe Cora ya mantıklı bir ücret ile takıma katmamızın daha mantıklığı olduğu bir durumda ihtiyacımız olmayan ve okeye dönen bir oyuncuya tonla para vermek… takıma gelmemesi için uğraşan kankasını dinleyip gelmeyen daha sonra kankası için gelen oyuncuya verilen para niye ? Entresan geliyor bana !!!
Ayse özel sebeplerden dolayi Ankarada kalmak istemis. Istanbula gelmek istememis.

Galatasaray Çağdaş Faktöring tanıdık bir ismi transfer etti. Aslan'ın yeni transferi Hatay BŞB'den ayrılan Epiphanny Prince oldu.

Kerem Övet doğruladı.

Epiphanny’yi severdim, 2011’de iyiydi..

Bence fark yaratir. Gönül Kelsey Plum felan isterdi tabi ama olmadi demekki.

Prince Hatayla oynadigi 5 macdada farkini ortaya koymus. 25 sayi atmis 5macin 4ünde.

Princle birlikte dahada güclü bir takim olduk

Yaş ortalamamız kaç oldu :)

Avrupa pasaportundan dolayı,Pulvere vasatı yerine alındıysa eyvallah fakat çok konuşulacak isim değil.

Bize 1 tane kaliteli oyuncu lazım.

Almamız gereken oyuncu Prince değildi ama Pulvereden çok daha iyidir.

Hiç değilse skor üretecek bir kısamız oldu. kamile hiç güven vermiyor bana. takımın başına da erkem memnunu getirebilseydik güzel olurdu.

Bence fark yaratir. Gönül Kelsey Plum felan isterdi tabi ama olmadi demekki.

Prince Hatayla oynadigi 5 macdada farkini ortaya koymus. 25 sayi atmis 5macin 4ünde.

Princle birlikte dahada güclü bir takim olduk
Wnba sisteminde bazı değişiklikler olmuş galiba bu nedenle Plum zaten zordu daha da imkansız oldu.

Hiç değilse skor üretecek bir kısamız oldu. kamile hiç güven vermiyor bana. takımın başına da erkem memnunu getirebilseydik güzel olurdu.
Kısaların skor üretmesi için bir sistem olması lazım sanki… Olmayan sistemde herkes kendi skorunu yaratacaksa entresan…. Emekli ikramiyesi spor gibi olduk. 30+ herkesi alıyoruz.

Kısaların skor üretmesi için bir oyun planının olması lazım setler çizmen lazım bizde alan sallıyor topu.

E.Prince tabir-i caizse bu dönemde bulunmaz nimet...

Salary Cap sisteminde değişiklik oldu. (150 bin iken 250 bin dolara çıktı)
Peki ozan bey epiphany prince ile transferi kapatık mı yoksa olası bir abd'li transferi mümkün mü?
Rus passaport'u var prince'nin hani belki halla fırsat kovalıyor olabiliriz diye sordum.

@Muhammet
kapatıldı diye biliyorum.
fırsat transferi olursa bence yaparız. Verim alamadığımız x yabancı gider yerine x oyuncu gelir diye düşünüyorum.

@Muhammet
kapatıldı diye biliyorum.
fırsat transferi olursa bence yaparız. Verim alamadığımız x yabancı gider yerine x oyuncu gelir diye düşünüyorum.
Bence bu transfer sonrası putnina ve pulvere yolcu olur. Kamile ise büyük maçlar'da epey kötü oynadı uzun vade'de güvenilir bi oyuncu değil.
Mutlaka daha yaratıcı yada net bir şutör lazım.
Oda gelirse eurocup ve türkiye kupası neden olmasın.

Prince bence Pulvere yerine alındı.
Pulvere ilk geldiğinde Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olmadığını ve endişeli olduğumu söylemiştim. Prince transferi ile Pulvere'nin sözleşmesinden çıkılır bence.

Geri