2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Başarılı olur ya da olmaz bilemem ama geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan Beşiktaş bile bizden iyi bir kadro ve idari yapılanmaya gitti. Biz Melo-Bost-Canaan'lı dönem hariç kısa vadede böyle bir planlama yapamadık. Bütçemiz de hemen hemen Beşiktaş ile aynı.
Yazık.
 
Erdem Can ve Efes’in bu sezon Euroleague’de buyuk patlayacagini dusunuyorum.Turkiye Ligi’nde yine favoriler ama Euroleague’de buyuk patlayacaklar bence.
Larkin ve Cluyburn üst düzey performans vermezse aynen katılıyorum sana kardeşim.

Türk Telekom iyi kadro kurdu. Özellikle yabancıları çok iyi. En büyük handikapları koç olacak. Şu kadroyla başka bir koç ile çok daha büyük başarılar elde ederlerdi.

Pınar Karşıyaka bu sene çok daha büyük oynayacaktır. Beşiktaş ile birlikte ligte süprize imza atabilirler.
 
Larkin ve Cluyburn üst düzey performans vermezse aynen katılıyorum sana kardeşim.

Türk Telekom iyi kadro kurdu. Özellikle yabancıları çok iyi. En büyük handikapları koç olacak. Şu kadroyla başka bir koç ile çok daha büyük başarılar elde ederlerdi.

Pınar Karşıyaka bu sene çok daha büyük oynayacaktır. Beşiktaş ile birlikte ligte süprize imza atabilirler.
Ben Telekom konusunda hala mesafeliyim.Sebebi oyuncu kadrolari degil.Bencede cok iyi yabancilar aldilar.Fakat Telekom yillardir cok iyi yabancilar almasina ragmen hep cok buyuk fiyasko oluyordu.Gectigimiz sezon kagit uzerinde onceki sezonlara gore dusuk profilli yabancilar almalarina ragmen tutturduklari kimya sayesinde bence gecen sezonun en basarili takimi olmuslardi.Bunda Erdem Can’in katkisi da yadsinamaz tabi ki.Bu sezon da acikcasi biraz mesafeliyim.

Besiktas konusunda ayni dusunmuyorum acikcasi.Bence belli 2-3 yabancisi haric pek korkulacak bir takim degiller.Yerli rotasyonlari kuvvetli orasi kesin.Ama orada da Dusan buyuk etki edebilir.Kadrolarini cok begenmesem de Dusan etkisiyle is yapabilirler.

Karsiyaka zaten basketbol kulturuyle,her ne kadar pek haz etmesem de taraftariyla ve Ufuk Saricayla tabir-i caizse ulkemizin Baskoniasi.E iyi de yabancilar aldilar.Yine Fb ve Efes disindaki en tehditkar takim olduklari kesin.
 
Su an için yerli sayılmıyorlar.Tahkim cezaları dusurerek dahii onarsa yerlilikleri kalıcı olarak düşer Tahkim cezayı tamamen kaldirirsa cezası kalkan yerli olarak oynama hakkını geri alır.
 
valla larkin sakatlığını kanıtlar ise kağıt ustunde yerli hakkını geri alır ama wilbekin için bitti bence bu iş. maddelere göre de bitmesi lazım. hiçbir gerekçe belirtmeden gelmedi, hatta fb bile bu konuda açıklama yaptı yani. telefonları açmadı vs vs. wilbekin'in hakkının elinden geri verilmemek üzere alınmış olması lazım.
 
Çünkü olayı mahalle kavgasına çevirmeye çalıştılar. Hem Ergin Ataman var diye hem de varsa Millî Takımdan daha üstün görüyorlar kendilerini diye.
 
Erdem Can, Telekom’la 3-5 maç kazanınca hemen büyük hoca havalarına girmiş. Euroleague’de tokat manyağı yaptıkları zaman akıllanır.
 
Fenerlilerin hepsinde bir Galatasaray kompleksi var gerçekten. Erdem Can'da ekstradan Ergin Ataman kompleksi de varmış bunu görmüş olduk.

Aklı sıra sen kafana göre hareket edemezsin ben ne istersem onu yapacaksın sahada, ben Ergin Ataman değilim demeye getirmiş:)
 
Son düzenleme:
Emmanuel Terry çok iyi oynuyor şuana kadar. genelde dalga geçerdik her Kasım aralık ismi bize yazılır diye ama kendisine hiç olmadığı kadar muhtacız. James Anderson'a da gidebilirdik yineliyorum. Manisaspor'un yabancıları bizden iyi demek haksızlık olur ama yani bizden aşağı kalır yanları yok mesela. haftaya kendileriyle oynayacağız.

bu yazıyı yazarken Terry bi smaç daha vurdu alley-oop. domine ediyor şuan maçı.
 
2.yarıyı çok izleyemedim sadece Cruz'un takımı sırtlayıp götürdüğünü biliyorum.Şu son bölümü izledim Manisa mola aldıkça neden topu yarı sahadan oyuna sokmadı anlayamadım.Luther baskıdan ötürü 5 sn ile top kaybı yapmış,ardından tam sahayı zar zor geçerlerken faul çıkmasa yine top kaybı olacaktı.En son yine tam sahadan oyuna soktular.Bu derece baskı varken sürekli topu tam sahadan oyuna sokmak enteresandı.
 

Üst