2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Oh olsun ikisine de ! Yalandan Türk pasaport alıp ülkenin sistemini söğüşlediler. Hesaplasan Göksenin kadar katkıları yoktur. 1 ileri 10 geri şeklinde oynadılar. Ülkede içimin eridiği ender cezalardan biri.
 
Artı bölüm Anadolu Efes doğrudan bir fabrikayla ilintili, reel-üretim üzerinden gelen parayı; artık değeri basketbol takımına aktarabiliyor. Eksi bölümse Kapitalist üretim ilişkileri. İşçiler öyle yabancılaşıyor ki gidelim de basketbol takımını destekleyelim diyen tek bir işçiyi dahi takriben 24 yıldır gözlemlemediğim gibi Spor Büro'nun geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe Beko play-off yarı final serisi son maçında şehir merkezinde finansa bağımlı şekilde yaşayan prekarya Anadolu Efes taraftarlarını kalkanlarla itmesi sürreal geliyor, kahkaha attırıyor.
 
Yazın Türk Telekom'un yabancılarına ekmek bananlar neredesiniz? İlk maç küme düşme adayı Bursaspor'u evinde son saniyelerde yenebildiler. 2. Maç belkide beşte biri bütçeye kurulan Büyükçekmece Basketbol'a yenildiler.
 
Mccormack son derece vasat,kafası olmayan oyuncu.Kısalar istediği zaman yanından geçip rahat pozisyon buluyor.Girer girmez o ayrı Mccormack'ı gözüne kestiren istediği pozisyonu buluyor.

David Michineau bugün posterledi birde kendisini.Şaka gibi.
 
Yakup hoca 2 maçtır kötü bir görüntü çiziyor.Maç toplarında bu kadar kolay elden top veremezsin.Timma iyi bir 3.çeyrek geçirip son çeyreğede iyi girdikten sonra dinlendirmek adına kenara alıp oyuncuyu soğutuyorsun.Zaten sayı bulmakta zorlanan takımsın,bulduğun ufak ritmide bu şekilde geri veriyorsun.Tekrar oyuna aldıktan sonra 1 kez adama pozisyon hazırlayamıyorsun.

Tamamen Kyle Allman'a topu bırakıp kenardan izleyerek olmaz.Son 2 buçuk dakika takım kontrolsüz hücumlar edip durdu.Maç toplarında üst üste 3 top kaybı yapıp + 1 basket faulüde izlersin yoksa.

Savunma yerleşmişken maç topunda Muhsin ile ikili oyun oynamaya çalışıyor Kyle Allman.Müthiş cidden.

Daçka 3 sayı geride son 20 sn kalmış,Almann topla gidiyor fake temas göstermeye çalışıp topu cama fırlattı.Orada faul çıksa ne olacak,6 sn kalmış,saçma sapan işler.

Son 5 saniye taktik fauller sonrasında Daçka 2 sayı geride,Almann topu almak isterken darbe göstermeye çalıştı ve 5sn dolunca topu oyuna sokamadan verdiler.
 
Bursaspor, sonu çok heyecanlı geçen bir maçta Daçka'yı yenmek üzere. Daçka direkt rakiplerimizden birisi, yarın kazandığımız takdirde 1 galibiyet önlerine geçiyoruz. daha sezonun çok başı ama olsun, rakiplere karşı kredi kasmak iyidir.
 
Lig yine birbirine yakın Efes Fenerbahçe dışında Beşiktaş bir adım önde gibi.
Telekom'un sıkıntısı yumuşak bir takım. Telekom'un yabancıları genelde iyiydi son 5-6 yıldır belki daha fazla. Ama verimli oynatamazlardi fabrika ayarlarına geri dönmüşler.
 
Çağdaş bodrum geçen hafta Fenerbahçe'den fark yedi, bu hafta efes'e karşı başa baş götürüyor maçı. ortası yok gibi takımın. geçen hafta hiç varlık gösterememişlerdi. Erdem Can effect diyebilir miyiz...
 
Bodrumspor-Efes maçında benchlere çok takıldım. Hemen her salonda ev sahibi takım bize verilen görüntünün sağındaki benchte, deplasman takımı da solundaki benchte oluyor. Bodrumspor-Efes maçında ise öyle değildi. Çok garip geldi.
 

Üst