2023-2024 Basketbol Süper Ligi

Para cezası yüksek olsaydı bile marifetmiş gibi,oyuncuları şımartırmışcasına kulüpleri karşılardı.

Efes'in genel menajeri Alper Yılmaz çıkmış diyor ki Jokic-Micic gitmeyince normal karşılanıyorken sağlıklı olmayan oyuncunun gitmemeside normal karşılanmalı diyor.Lorenzo Brown gelmedi bir şey mi dediler diyor.

Bir kere Larkin son aşamada iletişim bile kurmak istemedi gelmemek için,tıpkı Wilbekin gibi.Diğer durumda senin kendini Sırplarla ve İspanyollarla bir tutman için aynı seviyede oyuncu havuzuna sahip olman lazım ya da Efes ile Fenerbahçe'nin Euroleague finali oynamış olmaları lazım.Bu bile geçerli sebep değil.

Plajda sakatlanıp gelmiyorum diyen adamı savunmaya devam edin.
 
Sakatlık vs. durumu varsa farklı tabii ki fakat haberlerde çıktığı üzere bu oyuncular telefonları açmama, kaçma, irtibat kesme vb. şeyler yaptılar ise bu ceza hafif kalmış. Türk pasaportları da iptal edilmeli kesinlikle. Larkin zaten 2021'den sonra yokları oynuyor kulüp kariyerinde; Wilbekin'i de oldum olası sevmem overrated. Zaten Millî Takım kariyerleri var ile yok arası ikisinin de.
 
5. hafta Efes ile maçımız var. Larkin bizim maçta oynamayacak benim için önemli olan budur der kaçarım. zaten yerli sayilma haklarini elinden almaya totosu yemez bu federasyonun, maalesef.
 
Manisaspor James Anderson almış. memleketim bu sene acayip iyi kadro kurdu keşke hakan hoca kalsaydı, Ahmet hoca maalesef çok büyük soru işareti ya bir türlü isinamiyorum ama duyduğum kadarıyla iletişimi iyiymiş oyuncularla hoş bir ortam varmış. bakalım.

Bu arada Anderson'u Manisa'nın aldığı bir ortamda bizim Yeboah'a gitmemiz ne bileyim. ana bacı küfür yemişiz gibi hissediyorum.
 
Beşiktaş,Monaco karşısında son çeyreğin 7 dakikasına 22 sayı önde giriyor.Ve bunu bugün 3 yabancıyla,pota altındada Delgado olmadan yapıyorlar.

Hücumlar akıyor,yerlilerden çok iyi katkı var,savunmada çok ciddi sertlik var,üstüne ilk yarı biterken Dusan Alimpijevic 2 teknik faulle atılmıştı.

Maç yayınıda burada bu arada.

 

Üst