2023-2024 Euroleague

Bu akşam 2 maçın tamamını izleyeceğim için heyecnalıyım.. Aynı saatlerde olmamasına çok sevindim..
19.30 Partizan-Kızılyıldız ile başlayıp akşamı 22.00 oly-efes maçıyla kapatacağım.
 
Ölü bitik tribünleri canlandırdı Avramovic, Kızılyıldız durduk yere bela aldı başına. 74-64'ten 11-3'lük bir seri geldi.
 
Teodosic Abdi İpekçi'de kaçırmıştı ama burda kaçırmadı.
not: şunu yazarken 2. atışı kaçırdı. :( ulan şeklimiz olacaktı tüh be. :D
 
Teodosic çok kritik anlarda çok kritik serbest atışlar kaçırdı. 3 atış aldı az önce ve 1/3 çekti. Teodosic'ten beklenmeyen şeyler. bundan bir önceki hücumda da 1/2 çekmişti. çok arayacak bunlari Kızılyıldız.
 
Kızılyıldız'ı kaçırdığı serbest atislar yaktı valla. Napier bile kaçırdı, son çeyrek muhteşem oynadı partizan. ekmek bandık ekrana.
 
Partizan, rezalet bir 3. çeyrekten sonra müthiş döndü son çeyrekte. ağırlıklı oynamayan oyuncuları sahaya atıp şoku verdi sahadakilere obra. Punter gibi bir ismi oynatmadı son dakikalarda. Avramovic ve Dozier çok büyük oynadılar. özellikle avramovic haftanın oyuncusu bence daha şimdiden. bunun dışında tribünler için ne söylesek eksik kalır.

Bu derbilere özenerek bakmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden, çok gücüme gidiyor. maç sonu spiker "Belgrad Siyah Beyaz" dedi. neden yabancı bir spiker, Euroleague de bir istanbul derbisinde "İstanbul Yellow and Red" demesin ki? pff. içlendik yine durduk yere.
 
Barça inanılmaz bir oyun koyuyor ortaya. Real'in cevap vermeye pek niyeti yok gibi. Hernangomez bir şeyler deniyor Real üzerinde.
 
Barça inanılmaz bir oyun koyuyor ortaya. Real'in cevap vermeye pek niyeti yok gibi. Hernangomez bir şeyler deniyor Real üzerinde.
şunu yazdıktan sonra Real Barça'yı çok feci kitledi, Barça 30'da kaldı. ivmeyi arkasına aldı real, beni de g.t etti desek cuk oturur herhalde hahah.
bunu yazarken Gabriel Deck süre dolmadan üçlük attı ve devredeki tek uclugunu buldu Real. 30-28 önde Barça. Campazzo'nun kenarda olduğu dönemde Barça farkı acamadigi için maçın ilerleyen dakikalarında feci pişman olacak.
 
Çok uzun süre tıkandı kaldı Barça. Yanılmıyorsam son 5-6 dakika hiç sayı atamadı ya da 1 sayı sanırım attı. Madrid de istediği patlamayı bir türlü yapamadı fırsatı değerlendirip. Ancak son saniye basketiyle yine Madrid balıyla skoru kafa kafaya getirdi.
 
Real Madrid 15'te 1 üçlük attığı maçta Campazzo'nun aklı, Deck'in enerjisiyle Barcelona karşısında 16-30 dan dönüp ilk yarıyı 28-30 geride kapadı.
Madrid 14te 0 üçlük attı. İlk yarının son saniyesinde ilk üçlüğü buldu. 15te 1 oldu. Barcelona, Madrid bu kadar kötü şut atarken farkı açmalıydı ama rakibinden 16-30 öndeyken 12-0 lık seri yiyerek 28-30 önde girdi.
İkinci yarı muhtemelen Madrid şutları sokmaya başlar ve öne geçip Barcelona'yı yener.
 

Üst