öncelikle galiptir bu yolda mağlup klişesiyle, değerli dostlarım onur uncu ve yiğit çelebi’ye selam olsun. efendim, bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur demiş atalarımız. teodosic, yani şu yaşında şu fizik durumuyla öyle işler yapıp toparladı ki takımı partizan deplasmanında. ama… yahu bu adamı son 3 dk alın kardeşim kenara. ya doktor, ezbere yorum yapıyosun demeyin sayın uncu ve çelebi. yok babacım, yeniden keşif aramayalım.
sevimli yunan koçumuz eşliğinde, kızılyıldız maçlarını izlemeye devam edeceğim. henüz maç kaçırmadım. sorsan yiğit çelebi zvezda aşığı, nerdesiniz kardeşim
biraz da analiz… şimdi çok sevdiğim caner eler ve spor kamuoyuna eleştirim olacak. yahu ezbere zeljko övmeyi bırakın. ne çizecek acaba merak ediyoruz denilen her mola dönüşü topu oyuna sokamayan bir partizan gördük. kaminsky ‘yi kenarda unutan, dozier’e gereğinden çok top veren, rotasyonları ayarlayamayan ve yazın iki büyük kayıba rağmen takım mühendisliğinde sınıfta kalan bir obradovic görüyorum.
sfairopoulos hocam. hocam bakın bu adam hanga kardeşimiz topla yönlendirici değil. barcelonada, guard yokluğunda, sinan gülervari bir değişim yaşadığını zannediyor bu arkadaşımız. hayır, kuyruklu yalan. algılara ve spor kamuoyunda ifade edilen “adam hanga kariyerine başladığı noktaya göre oyununu çok değiştirdi” sözlerine inanmayınız. bu adam kendisini handler sandığı sürece, hücum setlerinizde ekstra opsiyon ve ekstra yaratıcı var yanılgısına düşmeyiniz. uzun vadede bu yetenek tavanınızı daraltacağı gibi, dos santos / napier ikilisinin de verimini azaltarak, kaynaklarınızı kötü kullanmanız sonucunu doğuracak.
biraz da nedovic… böyle çok güzelsin be nedovic. evet çok yeteneklisin, tıpkı vildoza gibi. ama sizler böyle iyisiniz. pao ve zvezda’da bu iki ismi mümkünse çok az görelim. bakın bunlar gurme analizlerdir
son saniye basketiyle maç alırlar arada bir, pnr oynarlar, bilekleri temizdir. evet basketbol sahasına bakarken, sadece topun olduğu anı ve bölgeyi izleyenleri kandırabilirsiniz kadife bileklerinizle. beni kandırmazsınız değerli vildoza ve nedovic.
bir dahaki zvezda maçında görüşmek üzere efendim, saygılar…