2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bayern Münih-Union Berlin maçı kar yağışı sebebiyle ertelenmiş. Bir saat sonra kura çekimi varken, Haziran'ın ortasında Almanya'da Avrupa Şampiyonası oynanacakken ligde gelecek haftaki rakibimizin şehrinden alıntıyla 3 günlük tatil zibil oluyor mu...
 
Bu maç gösterdi ki , Okan Buruk kesinlike üst düzey yada iyi bir hoca değil. Vasat bir hoca.
Kerem A. na 90+ süre sahada görev verdi. Takıma 1 gram katkısı yok , zararı olan oyuncuyu sahada tuttu.
Okan hoca öyle bir maç kadrosu kurmuş ki , kadroda yedek stoper yok , yedek sol bek yok. Kerem D. stoper oynadı , Barış Alper solbek oynadı. Orta sahadan Oliveriayı çıkarıp onun yerine oyuna Bakambuyu sokuyor , Bakambu gol attı ya , bakın ne doğru yaptım diyordur.
Allah tan bu gün rakip Pendikspordu , yoksa vay halimize.
3-4 maçtır Boey çok kötü oynuyor , geriye gidiyor oyunu. İcardi sakatlık dedik ama o da çok durgun ve etkisiz.

3 puan dışında sevinicek hiç bir şey yok bu maça dair.
Vasat hocami? bu forumda fenerlilerin yeri yok malesef antuya gitsen iyi olur :)

Ikinci yariya iki degisiklikle baslayip Baris Alperi solbeke cekip, Mertensi sokup oyunu bize cevirdi.
Sonra Bakambuyu soktu gölünü atti :)

Zaten rakip Pendik oldugu icin bu degisikleri yapti allahtan rakip Pendikti diyosun bu nasil yorum. Pendik 11 kisi ceza sahasi icinde oldugu iicin Orta Saha cikarip Bakambu soktu.

Kadroda yedek stoper yok diyor. Abdülkerim ve Sanchez sakat oldugu icin olabilirmi. Bunlar nasil yorum elestiri.

Daha yukarida ilk yorumunda Zaha girsin oyuna diyorsun Zahanin kadrodan olmadigindan bi habersin, bukadar kendini belli etme
 
Odaklanmayla, alışkanlıkla, bağlılıkla ekran karşısına geçen Galatasaraylıların bir kez yaşanan hayatta acısını paylaşıyorum. Bununla birlikte salt CL'de gruptan çıkmaya odaklıyken 90 da kabuldü, 90+6 da kabuldü. Tertemiz iş, tertemiz sonuç. :)
 
Angelino, Ndombele ve Tete şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu. Keşke Zaniolo, Midtjsö ve Dubois gitmeseydi dedirttiler. En az bunlar kadar katkı alırdık. Umarım toparlarlar ama çok ümitli değilim artık bu 3 isimden. Eğer Şl de üst tura çıkarsak bu 3 isimdende, özellikle Ndombele ve Angelino'dan çıkıp yerine daha çok katkı verecek isimleri bulmak lazım. Ama üst tura çıkmayacaksak boşuna masrafa gerek yok, bu isimler ile ligte devam edebiliriz.
Kerem Demirbay sol stoperde çok iyi toplar çıkardı. Umarım o bölgede ona gerek kalmaz ama bugün bence iyi işler yaptı.
Barış Alper yeni sol bekimiz olur. Aslında ben onu Boey'e yedek yapmıştım ama solda daha çok işe yarayacak gibi.
İcardi kaç maçtır bizi eksik oynatıyor. Bir sıkıntı var ama nedir bilemedim? Umarım toparlar o da.
 
Son düzenleme:
sag ayakli olmasi daha iyi avantaj cünkü iceriye kat edebiliyor daha tehlikeli
Önünde oynayan Kerem sanılanın aksine çizgiyi hiç sevmediği için sol kanat tamamen Barış’a kaldı. O da birebirde oynayıp,içeriye de kat edebildi bu maçta. Ama Zaha varken böyle olmaz. Zaha varken yapması gereken Zaha nın arkasından hızla bindirip cezalanına topu kesmek. Bunun için de sol ayak önemli. Hakan Ünsal çok iyi yapardı bunu. Ama Barış çalışkandır. İdmanlarda extra diripling üstü sol ayakla özellikle ön direğe ( Icardi öyle seviyor) orta çalışır. Ben yapabileceğini düşünüyorum.
 
Tamam Ndombele kilolu, göbekli falan doğru ama İcardi'nin de ondan kalır yanı yok. Geçen sene ki İcardi gitmiş sözleşme alınca yatmaya ve kilo almaya başlayan İcardi gelmiş. Araplar keşke 25 30 versede satsak. Yoksa çok kötü elimizde kalacak.
Tete, Barış Alper'in yerli versiyonu. Zeka namına bir şey yok. Zaniolo ve Rashica sonrası o bölgede geriye gittik.
 

Üst