2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Her Galatasaray maçında Exxen'de bir sorun oluyor.Ya çöküyor,ya donuyor.

Sürekli zam yapmayı,pardon kibarlaştırılmış haliyle ''fiyat güncellemesi'' yapmayı bilirsiniz ama.Fiyat güncellemesiymiş,önce siz doğru dürüst hizmet verin aldığınız para karşılığında.
 
Okan hoca şampiyonlar liginde çok ciddi akıl tutulması yaşıyor. Kaan Torreira ile başlamadın hadi ikinci yarı nasıl Ndombele ile devam edersin aklım almıyor. Ndombele bu maca 11 de çıkmayı hak edecek ne yaptı? Kerem Akturkoğlu isterse bin gol kaçırsın iç sahada pres oyununun olmazsa olmazıdır. Icardi 90 dk oynayacak diye bir kural yok. Al Bakambu yu ileri ucu diri tut ve son olarak lütfen Bardakçı yı sol beke alma bir daha çünkü şans eseri yemedik 4 ü. Bu maçtan kazancımız Ziyech ve 1 puan. Yolumuz açık olsun inşallah.
 
Hakikaten Şl'de gruplara kalan takıma hazır bir orta saha alamamak basketbolda takımı oyun kurucusuz ve çember savunucusuz oynatmak kadar büyük bir epic fail. Zaten futbol kulübü olduğumuz için artık baskettekine gülüp geçiyoruz ama futbolda gerçekten hoca ve oyuncuların inanılmaz emeğiyle büyük facialardan kılpayı sıyrılıyoruz. Bugün Davinson'un yokluğunda sadece stoper değil Kaan'ın onun yerine geçmesiyle yama orta sahayı da kaybettik. Buna rağmen pili bitene kadar takım gene Manchester'dan iyi top oynadı ve çok daha az maharete rağmen 3-1'den geri döndü. Pil bittikten sonra Bayern'in bizi 2 maçta da yenmesini sağlayan son vuruş kalitesini Manu gösteremedi ve bu grupta belki de tek şanslı puanımızı alıp işi son karşılaşmaya bıraktık.

Türkiye liginde sıkıntı çıkartacak şu orta saha kalitesiyle Şl'deki her rakibine kafa tutan, ölüm grubunu son maça bırakan Okan hocamızı ve emektar oyuncularımızı tebrik etmekten başka bir şey gelmez elden. Erden Timur başkan olunca amatör şubeleri baştan değiştirmesi gerek diyordum niyetini anlamak için ama takıma yaşattığı şu zorluk için kendi yönettiği futbol şubesini de biraz törpülemesi elzem gözüküyor.

Yüzdüz yüzdük kuyruğuna geldik, dişimizle tırnağımızla işi son maça bıraktık. İnşallah maçlarda sık sık karşımıza çıkan büyük takım şaibeleri ve operasyonları son maçlarda karşımıza çıkmaz da Bayern'le birlikte hak ettiğimiz şekilde şu grubu turlayarak çıkarız. Olmazsa da hoca ve oyuncularımızın canları sağolsun.
 
Davinson bizim için olmazsa olmaz bir oyuncudur. Ayrıca devre arasında Ndombele gönderilip sağlam bir 6 numara alınmalı bugün Kaan ortada oynasa rakip bu kadar kolay gelemzdi diye düşünüyorum. Ayrıca Nelson'un neden oynatılmadığını bu maç gördük.
 

Üst