2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Samet'e verilmeyen penaltı bize çıktı. :D
Yönetimimiz yönetim olsa şu maçtan sonra kıyameti koparır ama gözlemci hakkında bile açıklama yapmayanlar bu maç hakkında hiç yapmazlar. Okan buruk maç sonrası toplantıda ana avrat düz gitse şu rezil yönetime haksız mı?
 
Çok konuşulan pozisyonlara benzer pozisyon olunca hemen devreye giriyorlar,geçen hafta fenerli kendini yerlere attı hakem görmezden geldi,Tete'ye hemen kart.
 
Sahada art niyetli şerefsiz bir Hakem var.
Bu gece kendi sağımızda doğranıyoruz Yönetim hala çiçekler böcekler.
 
Kadıköy'de fb li oyuncuların bir tek hakemi dövmedikleri kalıyor, sarı kart yok. Muslera penaltıya itiraz edince tak sarı kart. Böyle saçmalık olmaz. Yönetim sustukça abartıyorlar.
 
Belhanda orada vursaydı çok sıkıntı yaşayacağımız maçı bitirdik çok şükür.. Artık bu sıktı oyuncuların 2 maç oynayıp 3 maç ortalıkta olmamaları.. Bayern'de Kane her maç oynuyor o insan değil mi ?

Haftalardır Sanchez sakat olduğu için bir sıkıntı olmadı ama Muslera kart sınırında... Alanya maçında 4-0 öndeyiz Muslera kart görsün diye bekledim hoca akıl etmiştir belki.. Sonraki maç pendik maçı diye olmadı.. Şimdi geldi bu hafta sarı kart gördü.. Sivas deplasmanı kar kışta 1 senedir kaleye geçmeyen Günay oynayacak..
 
Nelsson'un pozisyonu penaltı.
Fakat bu pozisyonda verilen penaltı kararı geçen haftaki fb maçında neden verilmedi?
Standart yok.
Neyse önümüzde son 2 yılın en önemli maçlarından biri olan Kopenhag maçımız var.
Kopenhag maçı için tahminim Galatasaray kazanır.
 
Bu şekil oynadığımız sürece süper lig mart ayında bitmesi gerekir. Geçen sene de biterdi, ama erkenden bitmesine kimse izin vermez rekabet varmış gibi gösterip izlenme sayısı yüksek tutmaları şart :D
Rakip olmayan çalışan takım daha sezonun yarısı olmadı14 puan kollanarak aldı gerisini siz hesaplayın...
 

Üst