2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Okan Hoca hiç çalışmamış dersine.
Avrupada mükemmel giden ortasahanı bozmak nedir anlamış değilim.

Onana'ya teşekkür edelim kendimizi kandırmayalım bu sene ilk defa ezildik.

Angelinho ve Ndombele'yi sezon ortası yollyalım ,mümkünse Okan Hoca isim vermesin
Yönetime mevki söylesin kenara çekilsin,Midtsjo istedi gönderdi,Angelinho istedi adam pas atamıyor.

Son maça kaldık Sanchez o maça ne yapıp edip yetiştirilmeli.
 
Yine şans bizden yanaymış,Onana resmen topu içeri almış,bu gurubun en kötüsü Manu,biz bu grupta üçüncü olmayı hak ediyoruz ama şans son maçta yanımızda olursa ikinci oluruz.Bana göre Kopenhag bizden iyi,tek eksikleri bizdeki şansın onlarda olmayışı.
 
Kopenhag bu grupta hiçbir maçı ezilerek kaybetmedi. Bizimle olan maçında da ilk 30 dakikada 3-0 olabilirdi diyen arkadaşlar vardı ancak futbol öyle bir oyun değil. Skor 1-0 olduğunda deplasman takımı oyunu o şekilde kabul etmiyor, maçta dengeler değişiyor. Nitekim o maçta 10 kişi kalmasaydılar bugün işimiz çok daha zor olacaktı. Bayern'den de puan almaları büyük başarı. Kendilerinden kat kat yüksek bütçeye sahip Manchester ve biz varken gruptan çıkabilirlerse disiplinli ve ne yaptığını bilen oyunları sayesinde olur. Ama umarım çıkamazlar ve biz çıkarız: Puan almalarınaysa sevindim. Umarım onlar da üçüncü olarak yola bir alt kupada devam eder. Şu grupta hiçbir şey oynamayan takım Manu.
 
Kopenhag bizim Taylan-Berkanlı kadroyla Fatih Terim'in oynattığı Avrupa Ligi futbolunu oynuyor, biz Fatih Terim'in Türk futbol tarihinin en büyük kadrosuyla Uefa Kupası'nı kaldırdığı futbolu oynamaya çalışıyoruz. İmkanlar farklı, şartlar farklı ama safi futbolun güzelliği için bile son maçta kazanarak turlayan takımın biz olmasını dilerim. Bizim zaten öyle bir seçeneğimiz kalmadı ama son maçlarda gördüğüm lobiciliklere göre Old Trarfford'da Manu her türlü kazanacaktır. O yüzden Kopenhag'ın avantajına görülen beraberlik mahkum edilirse onları da turdan eder.

Kopenhag ahlaksız kalecisi hariç sistemli, düzenli ve az da olsa yetenekli bir takım. İnşallah tek ahlaksız oyuncularının kötü performansıyla son maçta turu atlayan anlı şanlı Galatasarayımız olur. Olmazsa da canımız sağolsun.
 
Kopenhag galibiyeti kaçırdı ve maç 0-0 bitti.
Deplasmanda çok zor bir maç bizi bekliyor.
Manchester United Bayern'i Old Trafford'da yener diye düşünüyorum.
Kopenhag'ı deplasmanda yenmekten başka çare yok.
 
Şu ana kadar hiçbir maçta ezilmedik. Ama istediğimiz sonuçların hepsini alamadık özellikle Bayern maçlarında. Talihsizliğimiz Bayern maçlarını önce oynamaktı. Ama korkusuz ve açık bir futbol tercih ediyor Okan hoca. Bu maçta Angelino ve Ndombele çok sırıttı. Davinson Sanchez'in de olmaması defansın dengesini bozdu. Acaba diyorum Nelsson ilk 11 başlasaydı da, Kaan Ayhan, Ndombele yerine orta sahada mı başlasaydı? Ama Okan hocanın Nelsson'dan beklentisi kalmamış maalesef. 20-25 milyon euro bekliyorduk. Biraz zor alırız o civarda paraları artık. Son maçta kazanmamız lazım kesin yoksa UEFA bile zora girebilir. Ama zor maç olmasına rağmen, biz deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz sanki. Onlarda Manu maçına göre kazanmak ya da berabere kalmak isteyeceklerdir. Çok iyi kapanabiliyor Kopenhag. Onları açmak kolay olmayacak. Tabi nasıl oynayacakları önemli. Manu öne geçerse iki taraf ta açık oynayacaktır. Ama umarım Bayern yatmaz Manu'ya. Bayernle keşke son maçları biz oynasaydık. Hakkaten talihsizlik oldu ama yapacak birşey yok. Bir de Kopenhaga gittiğimizde muhtemelen epey soğuk olacak ama tabi bunlar bahane değil herkes gidiyor oraya.Ama Aralıkta Kopenhagta oynamakta şanssızlık bir yerde. Yine de ben umutluyum. Galibiyet şansımız var. ama elenedebiliriz. Umarım öyle birşey olmaz ve 2. olarak gruptan çıkarız.
 
Kopenhag maçının 85. dakikasından bugüne dek hemen her şey kalemle yazılmış, cetvelle çizilmiş gibi gelişmişti. Bugünse o zaman dilimi hiç yaşanmamışçasına ralliyi, roller coaster yaşamayı tercih ettik. Sonucu alabilmiş olsak da azaba dönüştü, ıstırap haline geldi maç.

Kopenhag'ın genetik harikası kalecisini gördüğümüz anda kazanmayı isteyecektik. Keza önde olduğumuz halde berabere kalmayı zul addederek biz git gel oynamayı sürdüreceğiz, tek planlı takımız dedik. Bununla birlikte Bayern Münih'in Kopenhag karşısındaki hali üzerinden aramızda Beşiktaş-Bursaspor hasımlığı doğsa yeridir. Alman liginde Dortmund deplasmanını 10 dakikada bitiren, iki takıma toplam 15 gol atan takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki iç saha maçında rotasyon yapmak adına hiçbir geçerli sebebi yok. Tuchel yeniden ürettikleri ölçüsünde zarar da vermeye aday bir süper zeka ve kafayı taktığı kulüplerden biri de biziz diye düşünüyorum. Başka bir açıklama yapabilmem güç.
 
1-D.Sanchez bu takımın önde savunmayı kurmasında ve kademe hatası yapmamasında çok önemli bir isim,
2-N'Dombele ve Angelino bizde olmadı maalesef devre arası o 2 mevkiye hamle elzem,
3-Mertens ile Alanyaspor'u açarsın ama seviye arttıkça sorun ortada,
4-Torreıra yanı eldeki isimlerden en iyisi özellikle iç saha maçlarda S.Oliveira,
5-Kerem A. dinamizm ile önde oynamalı,
6-İcardi'ye ne içeride ne deplasmanda ne de Avrupa'da yeterli top atamıyoruz...
 
Kopenhag maçı özellikle maddi açıdan da çok önemli bir maç. Kazanmak elzem biliyorsunuz. Kazanınca 2.8 milyon euro galibiyet primi dışında ayrıca üst tura çıktığımız içinde 9.6 milyon euro ekstra gelir elde edeceğiz. Yani 1 galibiyet 12.4 milyon euro demek. Angelino, Tete ve Ndombele parası çıkmış olur.
 
Girmek istemiyorum ama Galatasaray Menfaati için yazıcam.

STAD'Da açılan Gazze pankartlarının Gazze'ye en ufak bir katkısı yoktur.Galatasaraya büyük zararı vardır.

Eleme maçlarında Dünya Kupası Finalını yöneten,Şampiyonlar ligi finalını oynatan hakem.

Aynı gruba dün akşam iki ispanyol hakem veriliyor,geçen maç ilk kez Şampiyonlar liginde yöneten hakem.

Ofsayt çizgilerinin çalışması vs vs bunlar şansa denk gelmiyor.Don kişotluğa gerek yok.

İş işten geçti geçmiş olsun.

Yönetimin o pankartları açtırmaması lazımdı.
 
Girmek istemiyorum ama Galatasaray Menfaati için yazıcam.

STAD'Da açılan Gazze pankartlarının Gazze'ye en ufak bir katkısı yoktur.Galatasaraya büyük zararı vardır.

Eleme maçlarında Dünya Kupası Finalını yöneten,Şampiyonlar ligi finalını oynatan hakem.

Aynı gruba dün akşam iki ispanyol hakem veriliyor,geçen maç ilk kez Şampiyonlar liginde yöneten hakem.

Ofsayt çizgilerinin çalışması vs vs bunlar şansa denk gelmiyor.Don kişotluğa gerek yok.

İş işten geçti geçmiş olsun.

Yönetimin o pankartları açtırmaması lazımdı.
Olay tam olarak bu. sen Batılının aksine hareket eder pankartlar açarsan onlar da saçma sapan hakemler gönderir seni mideye indirir. bunları söyleyince burdaki arkadaşlar içimizdeki Siyonistler diyor bize. futbola politika girerse anamızı ağlatırlar şunu daha önce kaç kere yaşadık hala akillanamadik.
sanki terör örgütü ele başı yüzünden juve İstanbul'a maç günü gelmemiş, hükmen mağlup olması gerekirken yırtmamış gibi. 2003'te juve, kendisiyle alakasız bir saldırı yüzünden Ali Sami yen'deki maçı zorla Almanya'ya aldirmamis gibi davranıyorlar. misal basketbolda; BCL'de ugradigimiz kıyım, İsrail takımının İstanbul'a gelmeyip Yunanistan'a gidebilmesi falan. bu örnekler daha çoook çoğalır.. Galatasaray'ın politize edilmesinin zerre faydası yok bize. bu konuda emeği geçen düşüncesiz insanlar, sahada Galatasaray'ın hakkını yiyen hakem kadar suçludur.
 
Galatasaray'ın yükselttiği ülke puanını fb ve bjk düşürüyor.
UEFA format değiştirip takım sayısını arttırmasa ligde şampiyon olan takım Avrupa ligi ön elemesi oynamak zorunda kalırdı.
Yazık!!!
 

Üst