tarihin en iyi transfer başarıları ile doluydu bu yaz transferi. Angelino gibi bugün dünyada top10 sol bekler içindeki bir oyuncuyu bedavadan biraz pahalıya alıyorsun, Zaha gibi bir yıldızı bedavaya indiriyorsun, Tete gibi potansiyelli bir yıldızı bedavaya indiriyorsun, Ziyech gibi bir oyuncuyu 1+1+1 gibi kendi ismine ve kalitesine hakaret olan bir sözleşme ile indiriyorsun, ya şu ziyech'i dünyada böyle bir sözleşme ile indirecek hiçbir kulüp yada yönetici yok. Ziyech kötü olsa, beğenmesek maliyetsiz çıkacağız adamdan. inanılmaz.arti Zaha ve Ziyech kamp yapmadan sezona basladilar ve son sezonda sakatliklardan oynamadilar.
Tete daha 23 yasinda ve kumasi oldugunu gösteriyor zaten.
bide bukadar para harcanmis denmis lakin bu oyuncularin hepsi bonservis ödenmeden geldi.
Sanchez 9 milyon euro bonservis ödedik ama zaten o bunu fazlasiyla hak ediyor.
Davinson transferine girmiyorum bile, bugün Tottenham'ın stoper rotasyonunda Davinson olsa puan kaybı yaptıkları o 5 maçlık süreci minimum zararla geçerlerdi. Yokluktan stoperde bek oynattilar ve kaç maç savunmaları yol geçen hanı oldu, biz bu adamı sadece 9 milyon Euro'ya indirdik.
Tek karavana Ndombele, orada da hata Ndombele'nin alınması değil yönetimin ve yönetim yancisi gazetecilerin beklentiyi çok yükseltmesi. Paredes alınmıyor yönetim daha iyisini alacak deniyor, işte fred alınmıyor mesela yine aynı şeyler söyleniyor. Sürekli sürekli beklentiler yükseltildi, ondan sonra ndombele indi ve tutmadı. -ki ndombele ilk geldiğinde hepimiz umutluyduk yine belki de vecino transferinin üzerine geldiği içindir bilemiyorum- yönetim kendi topuklarina sıktı orda. Limit muhabbetleri de vardı dönem kapanmadan 2-3 gün önce mi ne eklenmişti şimdi ben tam bilmiyorum. Ama Bologna'dan Dominguez ve Fio'dan Amrabat ile anlaşıldığını ama 2 gün daha bekletemediklerini kendi açıkladı Erden Timur a spor'da. tümüyle şanssızlık ve birazda yönetimin halt yemesi orta sahada bu boş atma durumu.
sonuç olarak, Galatasaray'ın kalbi olan pozisyon boş şuan. her hafta torreira'nin yanında kim oynayacak diyoruz, misalen belki de Angelino, bu pozisyon boş olduğu için bu kadar kötüydü belki de bu yüzden uyum sağlayamadı bize. ne bekler gördük savunması çöp ama orta sahanın desteğiyle bu dezavantajını lehine çeviren. (mariano, telles)
Böyle bir ortamda takım 17 maç 44 puan ve CL'de herkesin 0 çekeriz diye ağladığı gruptan 5 puan toplayıp, oynadığı futbolla iyi de pr yapıp 3. olarak çıkmış. Prag gibi rahat bir kura çekmiş. Takım başarısız demek yada teknik ekibi gömmek için harbiden çok kötü niyetli birisi olmak lazım kusura bakmayın. düz anticilik oynamak lazım. Devre arasında yapılacak bir tane orta saha ve sol bek transferi ile Avrupa ligi için hayaller kurmaya başlar ligi de ölü halimizle bile çözeriz. devam.