• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Bu ismi geçen futbolcularla neredeyse bedavaya anlaşılmadı mı ? Neyin ödenemeyen maaşı bu merak ediyorum.

Önce Ziyech'ın menajeri şimdi de Yusuf'un kendisi çıkan haberleri yalanlıyor. Çamur atma derdinde olanlar mutlaka tespit edilip haklarında işlem yapılmalı ki Galatasaray'a karşı içi nefret dolu olanlara da göz dağı olsun.

Konyaspor maçında baya eksiğimiz var. Boey, Muslera, Torreira , Kerem, Sanchez, Bakambu olmayacak.

Günay
Barış Nelsson Abdülkerim Kazım
Ndombele Kerem
Tete Mertens Zaha
İcardi

Sag bek Kaan olur,sol bek Baris.Kerem Akturkoglu da oynuyor bildigim kadariyla.Herhangi bir problemi yok.

Galatasaray Dergisi'nin efsane günlerinden bir aktör olan Bülent Timurlenk'in twittera geçişte attığı bu tweeti okurken acı çektim. Nerede o dönemki tekrar tekrar okuma isteği yaratan üslubu, nerede okuyup anlamaya çalışırken kıvrandıran bu cümleleri...

Yarın nasıl bir 11 çıkacak cidden çok merak ediyorum.
Muslera, Boey, Sanchez, Angelino, Torreira, İcardi ve Bakambu olmayacak. Kerem burun ameliyatı oldu riske edilmemeli.

Günay
Kaan Nelsson Abdülkerim Kazım
Ndombele Kerem
Tete Mertens Zaha
Barış

Kerem oynarsa Kaan yedek Barış sağ bek, Zaha forvet.

Muslera
Barış Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Ndombele Kerem
Tete Mertens Zaha
Halil

Beklentim bu şekilde.

Son düzenleme:
Muslera’nin cezasi veya sakatligi yok bildigim kadariyla.Neden yazmiyorsunuz ki 11’e ?

Kaan sağ tarafta başlıyor. Bence onun sağda olması hücum gücümüzü düşürecek. Kazım Barış beklerde mecburi de olsa başlaması gereken ikiliydi. Hayırlısı olsun.

Kaan sağ bek iyi oldu tam istediğim yerde. Halil'e güveniyorum bu maç.

Kaan Ayhan sağ bek müthiş. Açtığı ortalarda içerde Icardi olmalıydı.

Zaha sola gecmeli, Kerem Forvet arkasi, Sag Kanat Tete.

Mertens cikmali.

Okan hoca Zaha ile Kerem arasında kaldıkça Galatasaray zarar görüyor bence.

Zaha sağda iyi, Kaan'la da iyi anlaşıyorlar. Kerem solda kalsın içeri güzel kesiyor ordan.

Bu kadar eksiğe rağmen ilk yarı fena oynamadık. Klasik olarak bir 18'lik yedek kaleci yine devleşti bize karşı.

Geri