2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Mertens Turkiye’ye 30 yasinda falan gelseydi cok net heykeli yapilirdi.Inanilmaz zeki ve karakterli bir oyuncu.Sadece artik yasindan dolayi ayaklar eskisi gibi gitmiyor normal olarak.Ama zaten 30 yasindaki Mertens Italya Ligi’nin en iyi 5 futbolcusundan biriydi.

Zaha’nın santrafor olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kanatta çok etkisiz kalıyor. Adam geçecek, içeri girebilecek çevikliği yok. Kaleye yakın yerde topla buluşup bombalaması lazım.

Şikeci fb’nin arka bahçelerinden takımı -özellikle maç satmasıyla ünlü karakter yoksunu t.direkörü göreve gelmişken- yenememek çok sinir bozucu olur. Hakemlerin niyeti belli zaten. Yönetim sus pus izliyor.

45 ile 75 arasını izleyemedim bu pozisyona nasıl penaltı çalınmıyor ? Başka pozisyonlarda var diyenler var göremedim onları.Yönetim şimdi çıkıp konuşsa ne olacak ? 2 puanı bırakmışsın.Kerem kırmızı görmüş.Konuşmayın siz daha konuşmayın.Bize gelince anında tereddütsüz çaldı adam.

Bu arada Kazımcan-Ali Turap ve Kerem Demirbay formayı zerre haketmiyorsunuz.Genç oyuncu forma şansı bekler bizimkiler forma şansı gelmesin diye dua edecek duruma gelmişler artık.Kazımcan sol bekimiz yok senin yerine Barış Alper-Abdulkerim bile oynadı.İnsan birazcık üzülür,hırs yapar,çalışır ya.

Sezon öncesi yapılan planlama hatalarına girmeye bile gerek yok.Bunun böyle olacağı Eylül ayında belliydi.

Dursun Ozbekle Erden Timur sampiyonlugu satmislar.Biz burada topcular ve teknik heyet sahada debelense ne olur ? Basimizdaki yonetim arazi ve ihaleler karsiligi satmis sampiyonlugu baska aciklamasi yok.

Hersey bir tarafa takimin ikinci yari oynadigi top rezaletti.Ne kadar eksik olursan ol sahadaki oyuncularin toplam maasi 40 milyon Euro.Sivas’a karsi bu kadar mahkum oynamanin hic bir aciklamasi yok.Sanki sahada 6 tane Ali Turap varmis gibi oynadik.Halbuki Zaha,Akturkoglu,Mertens,Torreira,Demirbay,Abdulkerim,Nelsson,Muslera sahadaydi.Ndombele ve Tete’de sonradan girdi.Eksikler coktu ama yine de bu kadar mahkum oynayacak bir oyuncu toplulugu da yoktu yani.O yuzden de ben oraya da bir eksi yazarim.

Niye her şey art niyetli algılanıyor ? Hakemleride,Tff'yide Allah bildiği gibi yapsın.Reziller.Bugün bizi 3 puandan ettiler.

Aynı şey basketboldada oluyor.Maç kazanıyoruz,10 dklık sevinci çok görüp ''siz seviniyor musunuz bu duruma'' deniliyor.Harbiden ayıp ediliyor artık ya.

Niye her şey art niyetli algılanıyor ? Hakemleride,Tff'yide Allah bildiği gibi yapsın.Reziller.Bugün bizi 3 puandan ettiler.

Aynı şey basketboldada oluyor.Maç kazanıyoruz,10 dklık sevinci çok görüp ''siz seviniyor musunuz bu duruma'' deniliyor.Harbiden ayıp ediliyor artık ya.
şu maçtan sonra hala saha içi konuşan adamlara hakemler az bile yapıyor ya devam.