• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Zaha-Icardi ikilisini izlemek istiyorum ileri uçta.

Kaan ve Berkan ile nasıl hücum edeceğiz çok merak ediyorum.

Cok onemli ve zor mac.Kazanmak cok onemli ama soyle farkli bir skorla kazanip govde gosterisi yapsak cok iyi olacak.Takimimiza basarilar.

Ben anlamıyorum ya ? Erden timur eleştirilemez mi ? Erden Timur laf söylenemez bi insan mı ?

Ndombele,Angelino,Tete,Ziyech hangisinden katkı aldık ? Zahayı biraz daha ayrı tutuyorum. Bugün bakıyoruz sag bek, sol bek yok. Tete, Bakambu giderse kanat,forvet yedekleri de yok. Hatta yedek stoperde yok

Yaz transfer dönemi gibi verimsiz geçirecek bir dönemimiz daha yok, hata yapma lüksümüz kalmadı. Alınan oyuncular hazır şekilde gelmeli ve direkt katkı vermeli. Tüm sorumluluk yönetimin ve teknik heyetin.

net penaltiyi yediler al iste

Bu ligde gördüğüm en yetenekli Brezilyalı 10 numara.. Özledik be Cassio Lincoln. Keşke daha iyi bir dönemde gelseydin ve biraz disiplinli olsaydın da; seni daha uzun,
doya doya izleyebilseydik.

Yine net penaltimiz gume gitti.Yaziklar olsun ya.

Ah Mertens adamların tek silahı duran top,şimdi uğraş dur.

Gol yememek için sahaya çıkmış Antep’ten gol yedik.

Mertens once yuzde yuz pozisyonu kacirdi ardindan yaptigi gereksiz faulle gol yememize sebep oldu.Kotu de oynuyor.Mertens-Zaha degisikligi iyi olabilir sanki.

Torera şu pozisyonu yap bari

Kerem Akturkoglu’nun Icardi’ye asist yapma sevdasi bikkinlik verdi artik.Her pas asist olmaz.Her pas Icardiye’de atilmaz.Valla delirecegim artik.

Bu nasıl bir hareket? Berkan göz göre göre adamın ayağına bastı ve bilerek sarı kart gördü.

Son düzenleme:
Adam 3 kişinin kucağında topa vurup gol attı.

Mertens yerine Zaha girmeli.Berkan’in da sari kartla oynamasi buyuk risk.Ciksin diyecegim ama Yuce Buyuk Ulu Erden Timur ve pek sevgili yonetimimiz sol bek almadigi icin sol bekimiz yok.Kazimcan’in oynamasina raziysak ayri tabi.

Berkan devrenin en iyisiydi. Entry bu kadar.
FM şekli kaleyi görünce şut çek talimatini açması lazım hocanın.

Mertens yerine Zaha girmeli.Berkan’in da sari kartla oynamasi buyuk risk.Ciksin diyecegim ama Yuce Buyuk Ulu Erden Timur ve pek sevgili yonetimimiz sol bek almadigi icin sol bekimiz yok.Kazimcan’in oynamasina raziysak ayri tabi.
Abi Berkan iyiydi bence ilk yarı. Sarı görmesi sindirecek benimde içim rahat değil. içeriye yerden kestiği topların hepsi tehlikeliydi.

Abi Berkan iyiydi bence ilk yarı. Sarı görmesi sindirecek benimde içim rahat değil. içeriye yerden kestiği topların hepsi tehlikeliydi.
Bencede cok iyi oynadi.Ona hic itirazim yok.Ama orjinal olmayan pozisyonunda Markovic gibi hizli bir oyuncuya karsi sari kartla oynayacak olmasi buyuk risk.

Deneme yapılması gereken maç kader maçımız olan Kopenhag maçıydı. Elimizdeki takımın öndeki oyuncuları gol atabiliyor. Arkada herkes olabildiğince pozisyonunda oynasın yeter. Sezon başından beri Ziyech'i on numara olarak kullanmadık, çift forvet oynamadık, her maç bir karavana hakkımız varmış gibi Ziyech-Tete-Bakambu-Ndombele'yi rastgele bir pozisyona koyup ne bekliyoruz? Berkan'ın kırmızı görmemesi büyük şans oldu. Orada oynadıkça da saatli bomba zaten.

Geri