2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Mourinho-Balotelli şekli Okan hocanın 14 dakika Berkan ile konuşup kendine hakim ol demesi lazım. Devredeki iyi performansını taçlandırmalı ve 90 dakika sahada kalabilmeli. Kerem, İcardi'ye asist sevdasını bırakmalı. Takım şut çekeceği yerde pas atmayı bırakmalı. Kaleyi gören şut çekmeli. Ha bide maç adil yönetilmeli. son istediğim çok lüks oldu biliyorum.
 
Zaha kesinlikle Icardi’nin yaninda ikinci forvet gibi oynamali.En azindan bu ikinci yari icin.Hem uretkenlik artar hem bitiricilik problemi sona erer.Icardi de yaninda Zaha varken daha rahat alan bulabilir.
 
Şu kar yağışında taraftarların stattan dönüşünü görünce aklına 2013-14 Juventus maçı gelmeyen yoktur herhalde. Şampiyonluk alametlerinden bir maçı daha atlattık.
Barış Alper muazzam çaktı ! Puan kaybı bekleyenlerin de ağzına çakmış oldu öteki yakada.
Bu kadar ezip paramparça ettiğimiz, rekorlar kırdığımız maçta son anda gelen gol bende de sinir boşaltması yaşattı. Bu havada tişörtle terledim.
 
Okan hocaya ayrı parantez açmak lazım. Bu sene çok istedigi 3 transfer olmadı, Sürekli oyuncu devşirdi her maç ve mevcutta takımın bekleri yok. 10 numarasında ne kadar fena olmayan performans versede 37 yaşında bir oyuncu var.Buna ragmen 70.dakikaya 1-0 geride girsek bile umudum vardı ve kazandık.

Ama bir yere kadar Okan buruk etkisi olur. Sen orjin olmayan bekler, 37 yaşındaki 10 numarayla bir yere kadar gidersin. Özellikle şampiyonluk yarışının 3-4 puan farkla belirlenip ligin ilk 2 sırasındaki takımın 38 maçta +90 puanı geçecegi sezonda.
 
Torreira inanılmaz top oynadı hakikaten. Gole ihtiyacımız varken ve 10 kişiyle 25 metrede top oynarken rakip 1 kere bile doğru düzgün kalemize gelemediyse yegane sebebi o. Barış Alper oldukça iyi, Angelino'yu gördükten sonra oraya transfere çok hevesli değilim. Sağbeke Dubois'yı geri döndürebilsek orda da rahat olurdum ama büyük Cimbomlu Gümüşdağ para çalmadan göndermek istemiyormuş galiba. Bugün maçı izledikten sonra 1 tane daha Torreira'ya yakın kalitenin geri kalan ve normal şartlarda dolması gereken onlarca boşluğu tek kalemden doldurabileceğini düşürdürdü. O bölgeye Portekiz liginden filan Marcao kadar bir piyango tutturabilsek gerçekten muazzam olurdu Bugünkü maçtan umarım gerekli dersleri çıkarırız, yoksa sonraki sefere rakip ne kadar zayıf olursa olsun çekirge zıplamayacak.
 
Golü bulunca bir ohhhh çekmişim ki maçın geri kalan 6-7 dakikasını hatırlamıyorum bile! FB oyun ve kadro olarak yaptığı eklemelere rağmen biraz da hocasından dolayı çıkmaza girmiş durumda ve kendi maçlarından çok bize kilitleniyorlar. Biz puan kaybeder gibi yapıp kazandıkça dirençleri düşmeye devam ediyor. Transfer dönemini akıllıca 2-3 eklemeyle geçer ve Ndombele-Ziyech-Tete üçlüsünden birini daha-tercihen Ndombele- işin içine sokabilirsek önümüz epey açık.
 
Son düzenleme:
sag ve sol bek oyunculari isimleri cikiyor genelde 30 yas üstü.

Yönetim galiba sezon sonu parayi harcamak istiyor cünkü su an piyasada kimse oyuncunu vermek istemiyor bana görede mantikli.
 

Üst