2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Zaniolo neden oynamıyor? Satılacak oyuncu oynatılmaz diye bir kural mı var? Haziran'dan beri takımla çalışan, en hazır ve en potansiyelli oyuncumuzdan neden faydalanamıyoruz?
Muhtemelen yuksek bir bonservis beklentisi var yonetimin.Ozellikle orta sahaya yapilacak iki transferle birlikte Rashica transferinin finansmani konusunda yonetim Zaniolo satisini bekliyor.Sakatlik falan olursa o paralari goremez.O yuzden risk almamak icin oynatilmiyordur.Bu hafta ici bence ayrilir Zaniolo.

Suyun karşı yakasındaki malum camia sezona, her zaman ki penaltıları ve klasikleşmiş lehine hatalar ile başladı. Galatasaray maçı öncesi yaptıkları hakemlerle ilgili paylaşım da karşımızda ne kadar düşmanca bir oluşum olduğunun göstergesi. Daha ilk maçtan sonra çıkan haberler, 2023 temmuz - ağustos aylarında açılan sözde Galatasaraylı hesaplar ve daha niceleri bunların tezgahının ilk meyveleri... O yüzden KENETLENİN BAŞKA GALATASARAY YOK mottosuyla hareket edip, sonuna kadar kulübümüze sahip çıkma zamanı. Herkese hayırlı forumlar dilerim.

Not: Oyunla veya hocayla ilgili yapılan seviyeli eleştiriler, kulübümüzü büyütecektir. Yazıyı yazmaktaki amacım, karşı tarafın düşmanlığını ve gözü dönmüşlüğünü anlatarak bunlara karşı kenetlenmeye yardımcı olmaktır. Hoca veya takımı hiç eleştirmeyelim şeklinde anlaşılmamalıdır.

Muhtemelen yuksek bir bonservis beklentisi var yonetimin.Ozellikle orta sahaya yapilacak iki transferle birlikte Rashica transferinin finansmani konusunda yonetim Zaniolo satisini bekliyor.Sakatlik falan olursa o paralari goremez.O yuzden risk almamak icin oynatilmiyordur.Bu hafta ici bence ayrilir Zaniolo.
Yabancı sınırı var birde ben sadece Zaniolo değil Dubois, Morutan ve Midtsjö'nün de satılacağını düşünüyorum. Eğer bu transfer dönemi bunlar giderse sadece tek orta saha transferi ile geçilip devre arası artı bir orta saha daha ve Zaniolo'nun da devre arası gideceğini düşünüyorum. Zaniolo'da kiralama olsa da zorunlu satın alma opsiyonu ve bonuslar eklenmesi düşüncesindeyim.

32 milyon euro nun , 5 milyonu kiralama bedeli , geri kalan 27 milyon zorunlu satın alma ise , süper bir iş yapmış oluruz.
Orta sahaya çok iyi 8 ve 10 numara , ayrıca iyi bir 6 numara , Rashicca ve 1 tane de iyi bir stoper alırsak , yemede yanında yat .

Haluk Yurekli Zaniolo’nun yarin gidecegini soyledi.

7 milyon Euro kiralama bedeli
22.5 milyon Euro zorunlu satin alma opsiyonu
7.5 milyon Euro ulasilabilir bonuslar

O da bu sekilde acikladi.Bakalim isin sonunda ne cikacak cok merak ediyorum :)

7 gayet iyi. 7-8 bandında da Midtjsö Yusuf Morutan ve Yunus'tan gelse 15 milyon euroya çok iyi bir 8 alabiliriz. Allah izin verir Şampiyonlar ligi gruplarına kalırsa gelecek 25 30 milyon euroya da Rashica, 10 ve defansa transfer yaparız.

Haluk Yürekli, opsiyonu kullanmazlarsa 2.5m a kadar bonus var dedi. 7+2.5=9.5 Ayrıca 3.5 da maaş eklenince yaklaşık 12-13 milyon euro kar etmiş oluruz satamazsak bile. Gerçekten müthiş iş 👏

Son düzenleme:
Kurun da aylar içerisindeki inanılmaz fırlayışını hesaba katarsak; çok az oynamış bir oyuncudan inanılmaz bir kâr elde ediyoruz. Bana sorarsanız muhakkak takıma faydası olacaktı ama bizim oynadığımız lig için biraz lüks bir oyuncu Zaniolo. Benzer katkıyı verecek ya da ihtiyacın olan katkıyı verecek daha uygun maliyetli oyuncu bulabilirsin. Bu sebeple satılması doğru bir karar oldu bence.
Şimdi bugünkü maça dönersek, bence reaksiyon maçı olacak. 3 gün önceki maçı unutturma amaçlı çok iyi bir oyun ve yüksek skorlu bir galibiyet bekliyorum.

Gecen sezon bittiginde Zaniolo icin onumuzdeki sezonun simdiden en onemli transferi demistim.Eger kalsaydi bence kismen bunu kanitlayacakti.Kesinlikle gecen sezona gore buyuk etki edecekti.Ancak kanat bolgesi icin hali hazirda Kerem kadroda varken bir de ustune Zaha ve Tete gibi iki tane ust duzey transfer yapildiktan sonra Aston Villa’nin odedigi ve odeyecegi rakamlari da goz onunde bulundurarak rahatlikla cok iyi bir is yaptigimizi soyleyebilirim.

Orta Saha transferi yapılacak bu bir gerçek muhtemelen 8 numara olacak. Mesela bu denklemde Galatasaray 3.Yerli işini nasıl yapacak çok merak ediyorum. Hatta benim en merak ettigim 2.Soru da Tete,Kerem,Zaha üçlüsünü nasıl oynatacagımız.

Ya kaleyi Günaya verecegiz ligde. Ya da her hafta farklı bir yerli oynayacak. Bu da kadro istikrarını nasıl saglar ?

Icardi-Zaha-Tete(Rashica) üçlüsü mecbur kalınmadıkça bozulmamalı. Kerem Aktürkoğlu basit top kaybı yapmamayı öğrenene kadar yedek kalabilir. Günay, Abdülkerim, Kerem Demirbay gibi alternatifler mevcut.

Kerem sorumluluk aldığı için bu kadar top kaybı yapıyor. Ligin en değerli yerlisine sahibiz. Son 2 senedir bizi taşıyan 2 3 oyuncudan biridir. Hadsizlik yapmak istemem ama sahip çıkalım.

Kerem sorumluluk aldığı için bu kadar top kaybı yapıyor. Ligin en değerli yerlisine sahibiz. Son 2 senedir bizi taşıyan 2 3 oyuncudan biridir. Hadsizlik yapmak istemem ama sahip çıkalım.
Ben de zaten futboldan men edelim demedim:) Eleştirmek, sahip çıkmamak anlamına gelmiyor. Çok fazla sorumluluk almasın, altından kalkabileceği kadar alsın. Kendisi için de, takım için de daha iyi olur. 10 numara transferi bu yüzden önemli. Formayı daha iyi olan, hak eden giysin; yerli olan değil.