2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Tete’yi transfer edeceğimize Rashica’yı neden almadık anlamıyorum ya.
jk transferi bitirdi diyorlar. Umarım doğru değildir ama doğruysa yönetimin bu seneki en büyük hatası olur.

Erden Timur'da da marka takıntısı var sanırım. Mata ve Zaniolo top mu oynadı Rashica mı? Ziyech'in Feghouli gibi olmayacağını kim bilebilir? Elinde bir sürü hucumcu varken Ziyech'i alıp nasıl dengeli bir takım olacak? Rashica 'yı almamak delilik nerdeyse.

Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer calimlarini yedirdiler böylelikle.

Rashicca yı kaptırırlarsa çok büyük hata yaparlar.
Geçen seneki şampiyonluk ta İcardi/ Torreria dan sonra en çok katkı veren Kerem/ Rashicca idi.

Zaha transferini övmedim. Tete transferini de. Açıkcası zaha açıklandıgından beri yapılan hiçbir hamle mantıklı gelmiyor. Ligde 8+3 var mesela hiç önemli degil gibi davranıyor insanlar. Oyun devamlılıgı önemsenmiyor, Rotasyonu fazla yapmanın zararlı birşey oldugunu da ha keza.

Rashica-Morutan-Yunus
Kerem-Barış

Son yılların en uyumlu kanat rotasyonu olacakken. Almadık Rashicayı

OOS konusunda ciddi eksigimiz var ama oraya da hamle yapmadık. Bir kamada bir malinovsky zorlamadık mesela.

Umarım yanılırım, ama mantıklı bir kadro kurulmuyor. Futbol sadece isimden ibaret degil kadro, kimya, takım içi denge, oyuncuların taktige uyumlulugu bunlar hepsinden önemli

Goolllllllll Aşkın Olayımmmmm

Kerem'in bu kadar çok top kaybı yapmaması lazım,daha çabuk oynaması lazım.Gereksiz top kaybında tekrar topu kazanmak için takım halinde belli bir efor harcıyorsun.Berkan'da garip bir arkadaş.Dikine giderken bile yana oynamaya çalışıyor.

Bu maçı kayıpsız geçersek,hocanın stoperleri dinlendirmeside çok yerinde olacak.İlk 25 dk sorun çıkmadı o noktada.

Kerem yerine Zaha girmeli direkt.İstatistik sitesi varsa bir bakalım Kerem kaç top kaybetmiş.Hem Trabzon maçı öncesindede,kapanmayı beceremeyen takım karşısında iyi bir hazırlık olur Zaha için.Taraftarla zıtlaşmaz umarım hoca.

Yani ben yazmaktan sıkılmaya başladım ama bizimkiler hala kötü oynamaktan bıkmadılar.
Kerem en az 10 tane top kaybı + kötü pas yaptı ilk yarı. Açık ara ilk yarının en kötüsü.
Mertensde çok silik bu maç. İcardi tam hazır değil ama çok klas topcu. Barışın ciddi defoları var. Kesinlikle sağ önde ilk tercih olamaz. Emin defansda hiç güven vermiyor , her an hata yapma potansiyeli var. Berkan vasat. Ama bu Angelinho bende ciddi soru işaretleri olmaya başladı
İlk yarıda Torreria , Kagan ve Saccha iyilerdi. Keza sacha gene basit bir sarı kart gördü.

Zaha transferini övmedim. Tete transferini de. Açıkcası zaha açıklandıgından beri yapılan hiçbir hamle mantıklı gelmiyor. Ligde 8+3 var mesela hiç önemli degil gibi davranıyor insanlar. Oyun devamlılıgı önemsenmiyor, Rotasyonu fazla yapmanın zararlı birşey oldugunu da ha keza.

Rashica-Morutan-Yunus
Kerem-Barış

Son yılların en uyumlu kanat rotasyonu olacakken. Almadık Rashicayı

OOS konusunda ciddi eksigimiz var ama oraya da hamle yapmadık. Bir kamada bir malinovsky zorlamadık mesela.

Umarım yanılırım, ama mantıklı bir kadro kurulmuyor. Futbol sadece isimden ibaret degil kadro, kimya, takım içi denge, oyuncuların taktige uyumlulugu bunlar hepsinden önemli
Sonuna kadar katılıyorum.

Kayseri maçından sonra Kerem’i eleştirmemin sebebi tam olarak buydu fakat o maçtaki kötü oyununun ödülü olarak bu maça da 11 başlaması çok ilginç.

İnatla orta saha transferi yapmayanlara selam olsun. Şampiyonlar Ligi play off maçlarında kazma Berkan - kaplumbağa Oliviera ikilisi hayırlı olsun.