2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Hocam Ramos'un 13M maaş istediğini , bunadığını düşünmüyorum. 40'ına yaklaşmış bir oyuncunun bunu unutması için ciddi psikolojik sorunları olması lazım. Icardi gibi bir starın 29-30 yaşında bu maaşı aldığı yerde kariyerinin son 1-2 yılına gelmiş bir adamın 13M isteyeceğini, hele hele 13M verecek bir takım olacağına inandığı pek mantıklı gelmiyor bana. Ha Arap sermayesini bundan ayrı tutuyorum.

Çok iyi oyuncularla görüşüyoruz en iyisini alacağız diye bekliyoruz derken istediğimiz gibi bir oyuncu alamazsak üzücü olur. 8 numara transferi konusunda beklentiler çok yükseldi, bu konuda bir hayal kırıklığı yaşanabilir gibi görünüyor.

Breivik konusuna gelince bize karşı oynadığı maçlarda beğenmemek pek mümkün değil ama iki maçla oyuncu almaya karşıyım. bizim maçlarda çok beğendik hemen alalım bana çok doğru gelmiyor. Molde'deki potansiyeli en net oyuncu Mannsverk. Molde'den bir oyuncuya yatırım yapma şansım olursa ben ona yapardım fakat onu da Ajax alıyor sanırım.

Berkan da yunusta gitti. Yakın da keremide yiyelim, sonra sıra abdülkerime gelsin. En son da bir de tatlı niyetine kaan ayhan.

Sonuçta çok aydın ve eleştiren insanlarız canım ya(!). Biz Fb gibi degilsek sebebimiz bu hahahaha. Abigg Galatasaray seviyesi, Okan buruk kötü, kerem agbii napıyor yaa orda.

Ama yabancı futbolculara ve tdlere laf yok. Sonuçta adamlar yabancı, İsimleride karizmatik.

Berkan da yunusta gitti. Yakın da keremide yiyelim, sonra sıra abdülkerime gelsin. En son da bir de tatlı niyetine kaan ayhan.

Sonuçta çok aydın ve eleştiren insanlarız canım ya(!). Biz Fb gibi degilsek sebebimiz bu hahahaha. Abigg Galatasaray seviyesi, Okan buruk kötü, kerem agbii napıyor yaa orda.

Ama yabancı futbolculara ve tdlere laf yok. Sonuçta adamlar yabancı, İsimleride karizmatik.
“Gs’de elestiri kulturu var” sozunu duyup bundan etkilenip en ufak herseye b*k atma cabasinda olmak ve bunun disaridan cok havali gozuktugunu dusunurek aliskanlik haline getiren sacma sapan profilde taraftarlar oldugu surece bunlar cok yasanacak.

Herseyi elestirelim,hic birseyi begenmeyelim,Cl’ye katildik ama Wc’ye katilmamiz lazimdi,Okan gitsin Trappattoni gelsin,Kerem yetersiz alayim Ilkay Gundogan’i falan filan..

Egitilmezler valla.

Çok iyi oyuncularla görüşüyoruz en iyisini alacağız diye bekliyoruz derken istediğimiz gibi bir oyuncu alamazsak üzücü olur. 8 numara transferi konusunda beklentiler çok yükseldi, bu konuda bir hayal kırıklığı yaşanabilir gibi görünüyor.

Breivik konusuna gelince bize karşı oynadığı maçlarda beğenmemek pek mümkün değil ama iki maçla oyuncu almaya karşıyım. bizim maçlarda çok beğendik hemen alalım bana çok doğru gelmiyor. Molde'deki potansiyeli en net oyuncu Mannsverk. Molde'den bir oyuncuya yatırım yapma şansım olursa ben ona yapardım fakat onu da Ajax alıyor sanırım.
İlk paragrafa katılıyorum. Mesela şu anda Ndombele ve Van de Beek isimleri baya ön plana çıktı. Bu adamlar aslında profil olarak tam aradığımız adamlar. Ama zaten 2 3 senedir zaten yokları oynuyor. Sene başında getirsen, antrenmanlara katılsa ön eleme maçlarında oynasa eyvallah derim. Ama sen Şampiyonlar ligi gruplarına kalalım, bunu koz olarak kullanıp oyuncu getireceğiz dersen, tarafyarında beklentisi daha yüksek profilde, hazır ve daha kaliteli isimler bekler. Bu yüzden bu saatten sonra bu 2 ismi almak talihsizce olur. Taraftar üzülür ve tepki koysa haklıdır derim.
Umarım beklenilen profilde hazır ve yüksek kaliteli oyuncular kadromuza katarız.

Bize hiçbir zaman 1-2 maçlık performanslar dışında katkı vermemiş Berkan ve Yunus için yangın yapılmamalı.3 yerli kuralından ötürü oynatacağın oyuncular bunlar değil zaten.Bu 2 oyuncu oynadığında takıma zarar veren oyuncular.Kerem Aktürkoğlu ise bence yetenekli fakat formsuz bir dönemden geçiyor.Üst üste maç oynamaktan dolayı yorgunsa,formsuzsa,mental olarak iyi değilse kenardan oyuna sokarsın bu kadar basit.Gecen sezonda Kerem için aynı şeyi söyledim.Oyuncunun bir sorunu varsa çözelim,kazanalım,bu oyuncu bize lazım dedim.

Allah'tan takıma katıldığında Icardi belli bir seviyede kendini korumuşta eleme maçlarında oynadı ve Şampiyonlar Ligine kalmamızda Torreria ve Muslerayla birlikte kilit rol oynadı.Yönetim bazı oyuncuları alırken veya satarken çok iyi işler yapıyor,transfer tutmayabilir o ayrı fakat Zaha,Ziyech,Tete'yi alıp Icardi'yi takımda tutuyorsun bunlarıda iyi paralara yapıyorsun.Bu müthiş olay.Yönetimin bu iyi işleri yaparken eksik veya zamanlama hatası yaptığı işlerde var.Bunu belirtebilmek lazım.Eleme maçlarını yeri geldi Torreira olmadan oynadık,kaldı ki bu adam Hull City maçında sakatlanmıştı.5 Temmuz'da sakatlık yaşıyor,eleme maçlarını oynayacağın belli ve orta sahayı güçsüz bırakarak elemeleri oynuyorsun.Ondan sonrada şu oyuncumuz hazır değil,bu oyuncumuz hazır değil,suni çim,rakip çok zor falan diyoruz.Sen Haziran'da zaten bu oyuncularla sezonu bitirmişsin.Sezonu bitirdiğin oyuncuların nasıl hazır olmaz ? 2 aylık dönemde biraz ağırdan alarak hareket ettik.

Şu an özellikle Şampiyonlar ligi için hem stoper hattımız sıkıntılı hem iyi bir 8 numara hala alınmamıs durumda.İnsallah önümüzdeki 4 günlük süreyi iyi değerlendiririz.

Bu şans bizi birakmaz,kötü oynasak bile 90 + larda bulduğumuz gollerle çok maç kazanırız,şutlarımız rakibe çarpar gol olur,süper ligde şampiyon oluruz,rakibimiz yok Türkiye'de,zaten gelecekte bu gidişatla Türkiye'de rakipsiz olacağız,asıl mesele Avrupa'da neler yapacağımız ama bu şans bizde oldukça orada da istediğimiz sonuçları alamasak bile en azından rezil olmayız.

1.torbadan kesin Feyenoord gelir,2.torbadan Leipzig,3.torbadan Kızilyıldız 😀

Pek karsilasmagimiz takimlar gelsin Bayern ve İnter. 3.torba onemli bizim için. Takımımızın bu futbolla ilk 2 yapma şansı yok yapmasında bu taktik beceriyle. 3.torbadan 1989-1990 dan beri karsilasmadigimiz Kızılyıldız gelsin.
Bayern
İnter
Kızılyıldız
Galatasaray

Ben kesinlikle Inter gelecek diye hissediyorum ilk andan itibaren. Diğer torbaları bilmiyorum ama ufaktan bir City kokusu alıyorum ya da plase olarak Benfica bekliyorum.

“Gs’de elestiri kulturu var” sozunu duyup bundan etkilenip en ufak herseye b*k atma cabasinda olmak ve bunun disaridan cok havali gozuktugunu dusunurek aliskanlik haline getiren sacma sapan profilde taraftarlar oldugu surece bunlar cok yasanacak.

Herseyi elestirelim,hic birseyi begenmeyelim,Cl’ye katildik ama Wc’ye katilmamiz lazimdi,Okan gitsin Trappattoni gelsin,Kerem yetersiz alayim Ilkay Gundogan’i falan filan..

Egitilmezler valla.

Sebebi hep 2017 ve sonraki twitter ve sosyal medya yüzünden. Serdar Ali gibilerin gazlaması üzerine fener ve bjk sayfalarının gs hakkında akıl almaz iddiaları sonrasında derin gs muhabettleri en son mustafa cengiz ibrasızlıgı ile bir süreç başladı. Bu süreç devam ede ede bugünlere geldi.

Tamam Galatasaray taraftarı eskiden beri bu eleştirilerini yapıyordu ama mantıklı bir düzeyi ve sınırı vardı bunun. Son 6-7 yıldır o sınırda kalktı. Özellikle yerli oyunculara karşı akılalmaz bir tahammülsüzlük var.

Berkan Gidince ortalığı yangın yerine çevirenlere kahkahalar atıyorum.
Hamzaya süperligde şans veririm .Berkan 3 senedir takımda Galatasaray seviyesinde olmadığı çok aşıkar.
Yunus içinde aynısı geçerli.

Berkan Gidince ortalığı yangın yerine çevirenlere kahkahalar atıyorum.
Hamzaya süperligde şans veririm .Berkan 3 senedir takımda Galatasaray seviyesinde olmadığı çok aşıkar.
Yunus içinde aynısı geçerli.
Adamın tribünden anasına küfür edilsin gidince de ortalığı yangın yerine çevirenlere kahkaha atıyorum deyin ne güzel memleket.