Bize hiçbir zaman 1-2 maçlık performanslar dışında katkı vermemiş Berkan ve Yunus için yangın yapılmamalı.3 yerli kuralından ötürü oynatacağın oyuncular bunlar değil zaten.Bu 2 oyuncu oynadığında takıma zarar veren oyuncular.Kerem Aktürkoğlu ise bence yetenekli fakat formsuz bir dönemden geçiyor.Üst üste maç oynamaktan dolayı yorgunsa,formsuzsa,mental olarak iyi değilse kenardan oyuna sokarsın bu kadar basit.Gecen sezonda Kerem için aynı şeyi söyledim.Oyuncunun bir sorunu varsa çözelim,kazanalım,bu oyuncu bize lazım dedim.
Allah'tan takıma katıldığında Icardi belli bir seviyede kendini korumuşta eleme maçlarında oynadı ve Şampiyonlar Ligine kalmamızda Torreria ve Muslerayla birlikte kilit rol oynadı.Yönetim bazı oyuncuları alırken veya satarken çok iyi işler yapıyor,transfer tutmayabilir o ayrı fakat Zaha,Ziyech,Tete'yi alıp Icardi'yi takımda tutuyorsun bunlarıda iyi paralara yapıyorsun.Bu müthiş olay.Yönetimin bu iyi işleri yaparken eksik veya zamanlama hatası yaptığı işlerde var.Bunu belirtebilmek lazım.Eleme maçlarını yeri geldi Torreira olmadan oynadık,kaldı ki bu adam Hull City maçında sakatlanmıştı.5 Temmuz'da sakatlık yaşıyor,eleme maçlarını oynayacağın belli ve orta sahayı güçsüz bırakarak elemeleri oynuyorsun.Ondan sonrada şu oyuncumuz hazır değil,bu oyuncumuz hazır değil,suni çim,rakip çok zor falan diyoruz.Sen Haziran'da zaten bu oyuncularla sezonu bitirmişsin.Sezonu bitirdiğin oyuncuların nasıl hazır olmaz ? 2 aylık dönemde biraz ağırdan alarak hareket ettik.
Şu an özellikle Şampiyonlar ligi için hem stoper hattımız sıkıntılı hem iyi bir 8 numara hala alınmamıs durumda.İnsallah önümüzdeki 4 günlük süreyi iyi değerlendiririz.