2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Takımda, sessiz ve derinden, giden bir transfer çalışması var.hayırlısı diyelim.angelino, Parades,en önemlisi icardi.bu sezon, geçen sezona göre, daha iyi bir futbol ,ve şampiyonluk bekliyorum.

Nelson gitti menejeri rest çekmiş 20m euro gidiyor.
Boey beklenen şuana kadar fiyat yok sanırım
Avrupa için kalırsa muazzam iş olur.

Türkiye ligi için Boey kalırsa Ozan Kabak gelebilir muhtemelen yada Merih
Muslera
Boey
Merih&Ozan&Kaan
Abdülkerim
Angelinho
Parades
Toreria
Zaniolo
Transfer....Mertens...Yusuf
Kerem
İcardi

Stopere yabancı alırsak,Yusuf ilk 11'de denebilir

Muslera
Boey
Merih&Ozan&Kaan
Abdülkerim
Angelinho
Parades
Toreria
Zaniolo
Kerem
İcardi

Katılıyorum. Bence Boeyde gider yerine alınacak tek türk oyuncu mert müldürdü ona da fenerbahçe yazıyor.

Muslera
Yabancı SB.
Ozan/Merih
Abdülkerim
Angelino
Torreia
Parades
Rashica
Zaniolo
Kerem
İcardi

Batuhan-Jankat
Dubois
Emin
Kaan
Kazımcan
Berkan
Midsjtö
Morutan
Yusuf Demir
Yunus
Barış Alper
Mertens

Kadro planlaması böyle olur muhtemelen. Olivieradan çıkılacagını düşünüyorum

Muslera
Boey
Merih&Ozan&Kaan
Abdülkerim
Angelinho
Parades
Toreria
Zaniolo
Kerem
İcardi

Volkan Merih'in İnter'e gideceği söyleniyordu inşallah gelir ki gelirse maaşı ve bonservisi yüksek olacaktır. Yusuf da bu mavi kartlı oyuncu olarak sayılacağı için yabancı olmayacak yeni kurala göre.Eğer Nelson giderse ben Ross'un orada denenmesi taraftarıyım Nelson kadar iyi oyuncu olabilir.

İnter De Vrij ile anlaştı tekrardan pek ihtimal vermiyorum.
Ross iyi oyuncu ama tecrübesi çok az Nelsson bize geldiğinde 250 lig maçı oynamıştı.

Volede 2 tane stoper konuşuluyor devasal yaratıklar 🤣

Volkan Merih'in İnter'e gideceği söyleniyordu inşallah gelir ki gelirse maaşı ve bonservisi yüksek olacaktır. Yusuf da bu mavi kartlı oyuncu olarak sayılacağı için yabancı olmayacak yeni kurala göre.Eğer Nelson giderse ben Ross'un orada denenmesi taraftarıyım Nelson kadar iyi oyuncu olabilir.
Aynen kardeşim. Ross, Nelson gibi olur.neticede İskandinav, kökenli oyuncular her zaman bizim takımda, oynadığı mevki ne olursa olsun başarılı oldu.elmander ,Nelson, mitjsö bunlara örnek. Ross sakatlık nedeniyle takımdan ayrı kaldı. Fakat sağlam fizik ve profesyonel yaşantısı ile kendine gelir.Okan hoca onu ikinci Nelson yapar.kazımcan , Abdülkerim, savunmamız iyi. Ayrılığa gelince ,profesyonel oyuncu ayrılmak ister .ama Nelsonu nelson boeyi boey yapan galatasaray dır bunuda unutmasınlar.

Dün gece İspanyanın en önemli Transfer haberlerini veren Muhabirlerinden biri
Gece 03.00 civari
Barcelona Ardayı alacak GALATASARAYA kiralıcak yazıp 3 5 dk sonra sildi silmesi bence işin var olma ihtimalı olduğundandır.

SUYUN karşı tarafı parasal olmasada ardaya ve ailesine büyük baskı yapacaklardır. Arda Galatasaraya gelmesin diye
Muslera
Boey
Yabancı Stoper
Apo
Angelinho
Parades
Oliviera
Zaniolo
Arda
Kerem
İcarda
Muazzam olur Türkiye için avrupada Mertens ile başlarım Tecrübesinden dolayı

Angelinho yatmış
Sassolodaki Rogerio resömi teklif yapmışız..
Boey ile kanatların Türkiyedeki tek rakibi Thy olur

Bazı transferler hemen olmaz.sabırlı olmak lazım. Amma velakin, sabırlı olmaktan çıkıp ,işi laubaliliğe vurup , transferde, son anda bir taşla iki kuş , vurabiliriz diye düşünüp davranmak hayal kırıklığı yaratır.a planı, yerine b planı , ve hatta onunda olumsuz olabileceği ihtimaline karşı c planı olmalıdır.ki erden timur ,ve dursun özbek, başkanın mutlaka önlemleri planları vardır.

Bazı transferler hemen olmaz.sabırlı olmak lazım. Amma velakin, sabırlı olmaktan çıkıp ,işi laubaliliğe vurup , transferde, son anda bir taşla iki kuş , vurabiliriz diye düşünüp davranmak hayal kırıklığı yaratır.a planı, yerine b planı , ve hatta onunda olumsuz olabileceği ihtimaline karşı c planı olmalıdır.ki erden timur ,ve dursun özbek, başkanın mutlaka önlemleri planları vardır.
Angelinho olmıcak gibi ama oyuncu beklemek istiyormuş ,Arabistana gidicek oyuncuların yerine avrupada başkta takımlara gitme ihtimalı olabilir diye,Bizim solbekte bekleme lüksümüz yok acilen gelmesi lazım.

İcardide ben Arabistan var yok demiyorum ama İcardı gitmek istese o iş bitmişti,Kral bence biraz uzun tatil için bizi oyalıyor.
Paradese gitme sebebimizde Yemin ederim ama ispatlayamam İcardi istediği içindir.
Bizim fırsat transferi için aslında pekde beklememize gerek yok gibi
Muslera
Boey
Transfer
Apo
Rogerio-Tavares
Toreria
Parades
Zaniolo
Kerem
Transfer
İcardi

2 transfer beklencek ilk 11 için klübe içinde sadece Milot'u fiyatın düşmesini beklicez.
Dybala çok iyidir ama bir takımda 3 arjantinli huzur bozar gerek yok