2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Mauro Icardi senelik 10 milyon istiyormus. Galatasaray 7.5 onermis. 10 milyon ne demek..PSG'den 9 aliyordu kendisi. Kimse klupten buyuk degil. Wanda Nara ile sorun yasadiginda performansinin nasil oldugunu goruyoruz. 3 senelik imza atip ya elimizde patlarsa 30 milyon? Yer yerinden oynar yonetimde..Bana kalirsa Lacazette ile direkt sozlesme imzalamak lazim. Icardi'ye de son teklifim 7.5 milyon istersen gel istersen gelme diyip olayi kestirip atmak lazim.

Mauro Icardi senelik 10 milyon istiyormus. Galatasaray 7.5 onermis. 10 milyon ne demek..PSG'den 9 aliyordu kendisi. Kimse klupten buyuk degil. Wanda Nara ile sorun yasadiginda performansinin nasil oldugunu goruyoruz. 3 senelik imza atip ya elimizde patlarsa 30 milyon? Yer yerinden oynar yonetimde..Bana kalirsa Lacazette ile direkt sozlesme imzalamak lazim. Icardi'ye de son teklifim 7.5 milyon istersen gel istersen gelme diyip olayi kestirip atmak lazim.
Abi psg den aldığı para daha yüksek olabilir sanki çünkü yanlış hatırlamıyorsam 500 bin euro üzeri alan oyuncuların net maaşının %49'u vergi olarak kesiliyor.

Icardi için zaten bonservis bedeli vereceğiz, 10 milyon euro'da yıllık istiyorsa hiç gereği yok. Haddimizi bilerek hareket etmeliyiz. yıldız oyuncu dediğimiz isimlere maksimum 5 milyon euro gibi ücretler verilebilir ama fazlası şuan ciddi lüks olur. avrupa'da başarısızlık ve ligde kaybedilen şampiyonluk ciddi sorunlar yaratabilir.

10 milyonu kim uydurmuş acaba... Ayrıca adam zaten senelik 3M bile imzalasa her hafta maaşına zam geliyor kur arttığı için. Misal geçen aya göre maaşlar %20 arttı en az.

Sead Kolasinac 'ı serbest bırakmış Marsilya bence çökmek gerek ,Sakatlığıda yok tertemiz hamle olur 3lü defansa dönersek Sol Stoperde oynar.

Türkiye'de yaşadığını varsayarak söyledim. Aslında kura bağlı olarak ürünler de zamlanıyor tabii bir bakıma. Ancak onun maaşındaki birine göre daha fazla kâr sağlıyor Euro/TL parametresinde.

Öğrendiğim M.Icardi PSG'den haftalık Brüt 229.628 Bin Euro yillikta 11 Milyon 940 Bin Euro ucret alıyor; Kanun gereği %75 vergi ödemeleri gerekiyor ama kulüple anlasma yapilip bu rakam yari yariya ödeniyormus yani kazandigi net rakam bonuslar haric 8 Milyon 756 Bin Euro şu anda.

Öğrendiğim M.Icardi PSG'den haftalık Brüt 229.628 Bin Euro yillikta 11 Milyon 940 Bin Euro ucret alıyor; Kanun gereği %75 vergi ödemeleri gerekiyor ama kulüple anlasma yapilip bu rakam yari yariya ödeniyormus yani kazandigi net rakam bonuslar haric 8 Milyon 756 Bin Euro şu anda.
8m Euro Psg'ye veririz ,İcardi'nin kendisine 3 yıllığına 25m veririz bu iş tertemiz biter.

Yaprak kimildamiyor.2 haftadir soyluyorum sanki 8 ay da gecse transfer yapmayacak gibiyiz.Kimsenin gitmedigi senaryoda acil bir transfere ihtiyacimiz yok ama su on eleme macina kadar en az bir forvet almaliyiz.Bu sessizlik ve durgunluk hic hayra alamet degil.Transferi gectim ciddi bir transfer soylentisi bile yok.Artik bir hareket olsun yani.Temmuz geldi.

Yaprak kimildamiyor.2 haftadir soyluyorum sanki 8 ay da gecse transfer yapmayacak gibiyiz.Kimsenin gitmedigi senaryoda acil bir transfere ihtiyacimiz yok ama su on eleme macina kadar en az bir forvet almaliyiz.Bu sessizlik ve durgunluk hic hayra alamet degil.Transferi gectim ciddi bir transfer soylentisi bile yok.Artik bir hareket olsun yani.Temmuz geldi.

Abi feci rahatlık var üzerimde. Ağustos başında iso kartal'lı fb'ye karşı süper kupa oynayacağız. yiyorsa transfer yapmasınlar, yiyorsa takım Süper kupa maçına hazır gelmesin. 0 kaygı ile takipteyiz. CL hedefi olan adamlar zaten transferini yapar ilk maça yetiştirir topçusunu. bakalım, hedef Avrupa diyorlar her seferinde, göreceğiz harbiden hedef neresi.

Al Shabab, Mauro Icardi’ye yıllık 40 milyon Euro maaş, PSG’ye ise 20 milyon Euro bonservis teklif etti. (TuttoMercatoWeb)
İşimiz iyice zorlaşıyor,başka isimlere bakmaya şimdiden başlamak gerek.

Icardi atiyorum 7.5×3:22.5; Bonservisi de 10 desek 32.5 Milyon Euro yapar...
O gidince minimum yapılacak 2 hamle senelik 3 Milyon Eurodan 6 yapar 3 er seneden 18 yapar; ödenecek bonserviste iki kisiye 10 desek ki daha fazla veririz 28 Milyon Euro yapiyor; tutmama ihtimali de ortada iken farazi rakamlarla bile onun varlığının bize kazandırıp kazandıracakları ortada...

Londra'ya basta Ziyech olmak üzere birkac adam icin gitmis Erden Timur; birde Almanya yapacak mıs oradan menajerlerle bakalım insallah dogru isimler gelir ama Rashica-Icardi cok önemli oraları da halletmek lazim

Dostum getireceğin adam İcardi 20 milyon euroya yakın ücret alan adamı 10 a getiriyorsak oda iyi ki sponsor sadece bugün açıklananlar değil şampiyonlar ligi forma sponsoru içinde socar olacağı söyleniyor.
20 almıyor 16.5 Brüt ,Net 8.750m euro kazanıyor.

Avrupa kupaları Forma Sponsoru Sanırım Socar olmuş 5m euro karşılığında muazzam gidiyoruz.

Şuan Menejerler Yönetimin üstüne oynuyor aman dikkat.İsimleri salıyolar bazı muhabirler üstünden taraftarı sosyal platformlar üzerinden yükseltiyolar.

Elon Musk su zamanda 600 twetla iyiki kısıtladı Twettırı.

Biz Kent ment ,37lik Dzekoya gitmiyoruz ,Sabır elzem kelime.