2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

ManU çok zorlu bir rakip sayılmaz lâkin bizim de ne yapacağımız hiç belli değil. Copenhag maçları bile zor geçebilir. Münih muhtemelen zorlanmadan gelir son maçlara kadar. Bir an önce transferleri bitirmek lazım. Hedef maçlar gelene kadar da takım tamamlanmış ve oyun olarak bir şeyleri oturtmuş duruma gelir umarım. 3. olursak Avrupa Ligini kazanmak tek hedefimiz olmalı.

Hadi yine şanslıyız... Ben şöyle bir City falan istiyordum ADAM gibi adına yaraşır bir grup olsun diye. Yine gittik 2011 tadında ballı bir kura çektik. Bayern eski gücünden uzak gibi ama neticede Bayern. United zaten sittin sene daha beli doğrulmaz. Kopenhag hiç konuşmuyorum bile.
Yani millet gidip Dortmund, PSG ya da City grubuna falan düşüyor ama çatır çatır top oynuyor biz buna da erineceksek yallah konferans ligine gidelim. Daha kötü bir grubun bize katacağı hiçbir artı değer yok. Kaçak dövüşerek olmaz bu işler. Büyük takımlarla oynaya oynaya kendini büyüteceksin. Ki bizim grubumuzda Bayern dışında büyük takım da göremiyorum ben ya neyse...

Bayern Münih Tüm Grubu süpürür 16 puan
Manu Kopenhangı iki maçta yener, Allian Arenada yenilir ve sahasında berabere kalırsa ve bizle sahasında berabere kalırsa 8
Galatasaray Kopenhangı iki maçta yendi, Bayerne iki maçta kaybetti, Manu ile deplasmanda berabere kaldı 7
Kopenhang 0 çekiyor.

Manu ile sahamızda oynayacagımız maç grubu çözer.

Biraz Sinan Engin gibi oldu da 😂

Bayern Manu değil rakibimiz 3.luk başarı ve gerçekçi hedef olur gücümüz varsa Avrupa Liginde gösterelim çeyrek final yarı final görelim yıllar sonra.
3. Olmak başarı değil zaten olması gereken en kötü durum. Bu nasıl bir vasat düşüncedir. Kopenhag’ı geçmek bize başarımı sayılacak ? Manu tamda bizim rakibimiz ve alt edeceğiz. Daha önce en iyi zamanlarında alt ettik gene edeceğiz…

Valla bence kotunun iyisi sayilabilecek bir kura cektik.Manchester United ic sahada zorlayamayacagin bir takim degil.Kadro olarak gosterisli olsalar da gecen sezondan beri oyun olarak birsey ortaya koyamayan ve fena halde loser bir kulube donusmus durumdalar.

Kopenhag 3. torbanin en zayif takimiydi.Bence oradan alabilecegimiz en iyi eslesmeyi aldik.Zaten kura cekiminden once de 3. torbadan gonlumden gecen takimin Kopenhag oldugunu yazmistim.

Burada tek can sikici nokta Bayern Munih.Yani yenilmek falan degil mesele ama denk getirirlerse atmaya basladiklarinda durmak bilmeyen bir takim.Yani oyle frene basalim,rolantiye alalim falan yok adamlarda.O yuzden surada bir tek canimi Bayern sikti.

Fikstur de cok onemli olacak.Mesela hazir takim formsuzken ve transferler daha tam oturmamisken ilk maci Almanya’da Bayernle oynamak isterim.Zaten en iyi halimizle de gitsek cok umutlu olabilecegimiz bir karsilasma degil.Mumkunse Kopenhag ve United maclarini Ekim,Kasim veya Aralik’ta oynayalim.Yani takim forma girmisken ve toparlanmisken bu takimlarla oynamaliyiz ki istedigimiz skorlari alma konusunda sansimiz yuksek olsun.

Takimin beklenilen oyun seviyesine geldigi senaryoda ic sahada Kopenhag galibiyeti ve Unitedla ic sahada en kotu beraberlik olacagini dusunuyorum.Parken Stadyumu’nu severiz.Eger formda olursak oradan da bir galibiyet yazabiliriz.

Ben yandik,bittik,kul olduk demiyorum.Mesela Dortmund,Psg,Milan grubuna gitmis olsaydik Avrupa maceramiz son buldu bile diyebilirdim.Ama bu grupta her turlu var oluruz ve Bayern disindaki iki takimla her turlu carpisiriz.Tabi ki oyunumuzun beklenen seviyeye geldigi senaryoda soyluyorum bunlari.

3. Olmak başarı değil zaten olması gereken en kötü durum. Bu nasıl bir vasat düşüncedir. Kopenhag’ı geçmek bize başarımı sayılacak ? Manu tamda bizim rakibimiz ve alt edeceğiz. Daha önce en iyi zamanlarında alt ettik gene edeceğiz…
Şimdiye kadar ki maçlara bakınca Kopanhag'ı geçmek başarı. Derli toplu organize oynamıyoruz. Tek ana plan var vs. belki zamanla gelişir ama,

1993-94 / 2000-2002 / 2011-2012 kimyası yok takımda. Iyi kadro kurulan her dönem kimya olacak diye bir şey yok. Rijkaard Skibbe Prandelli vb dönemlerde iyi kadrolar vardı kimya yoktu.

Şampiyonlar Ligi Kadro Statüsü Var. 25 Kişilik Kadro bildiriliyor

Bu 25 Kişilik Kadrodan 4 Tanesi Kulüp Altyapısında, 4 Tanesi Ülke Altyapısında yetişmiş olması gerekiyor.

A Statüsüne Ülke Altyapısı Diyelim : Abdülkerim,Kerem,Barış,Kazımcan
B Statüsü Kulüp Altyapı Diyelim : Emin Bayram,Jankat,2 Altyapı Futbolcusu

C Statüsüne Geri Kalan 17 Futbolcuda Kural Yok.

C Statüsü : Muslera,Boey,Nelsson veya Satılırsa yerine gelecek Stoper,Angelino,Torreria,Ziyech,Tete,Zaha,İcardi,Günay,Dubois,Kaan,Kerem Demirbay,Mertens,Bakambu,Halil.

Midjstö ve Olivieradan Çıkma ihtimaline karşı yazmadım.

Şuan sadece gelecek 8 numara için 1 adet boş kontenjan var. Ama Torreia yedegi için kontenjan yok.

Yukarıda saydıgım C Statüsü oyuncularından 1 tanesinden çıkmak gerekiyor

Berkan 250 bin €'ya kiralanmış, zorunlu satın alma da yok.Sanirim oyuncu çok gitmek istedi yoksa bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok.Elindeki iyi alternetiflerden birini bedavaya veriyorsun,yazık.